ה-בלוג חוצפה או יהירות בלתי אפשרית?

TheWhiteTigris

New member
לנויה יש תחרות...

אני מציע לארגן היאבקות בבוץ בניכן

noyy

New member
../images/Emo28.gifבאמת בא לי קצת בוץ

אבל אני לא יודעת להרביץ

mary lou

New member
מה זה? חידה?

יופי עלומה, עכשיו אני גם סרקנית לגבי המקצוע שלך וגם לגבי זהות המגיבה האלמונית! תודה רבה באמת

דם דם

New member
כמו שחלק אמרו

הבלוג צבר לו מוניטין עם השנים וקהל קוראים ההחלטה שלו לקבוע על מפעל חיים היא אולי לא שרירותית שלו יכול להיות שכמה וכמה אנשים בתפוז ישבו והחליטו על זה. אי אפשר לדעת אם הוא לא אמר איך החליטו על המועמדים. זה שווה יהיה לשמוע ממנו. והמעמד שהבלוג קיבל דיי מוצדק לטעמי, משום שהוא הבלוג היחיד שקיים והחזיק מעמד שנותן במה ופרסום לבלוגים אחרים אף אדם או קבוצת אנשים עדיין לא לקחה על עצמה החלטה כזאת. ולפיכך הבלוג הפך עם השנים למעין מונופול בכול מה שקשור לסיקור בבלוגיה. אז כן לטעמי (תגידו שאני משוחד,כי אני מכיר אותו אישית לא מפריע לי) המעמד שלו הוא זכה מגיע לו ביושר ובעבודה קשה שכול יום ראשון מידי שבוע במשך שלוש שנים שהבלוג קיים, הוא השקיע וסיקר דבר דבר בבלוגיה ובכול מה שניתן להעלות על הדעת. כמו שאמרתי ממקודם, אף אדם או קבוצת אנשים לא לקחו על עצמם אחריות כזאת להוציא שבועון לגבי הבלוגיה. לפיכך מגיע לו להיות במעמד שאליו הגיעה. מה שמחזיר אותי להתחלה שכאמור את לא יכולה לדעת איך החליטו הצוות בבלוג מי ראוי להיות מועמד על "מפעל חיים" ואולי היא לא הייתה החלטה שרירותית בכלל נסית לשאול את השרוט ממליץ לפני זה?

Tali1912

New member
תחליט על מה אתה סגור

השרוט כתב בהבהרה שלו שזאת החלטה פרטית שלו לגבי המועמדים ועכשיו אתה מביא לי את הקטע שיש פה גם צוות שהחליט במשותף? אם הצוות החליט במשותף האם מותר לאנשי הצוות של הבלוג או לא יודעת איזה צוות בדיוק <באמת איזה צוות?> האם מותר לבחור מועמד מתוך כותבי המגזין עצמו או כמו בכל תחרות "חל איסור על משתתפי הצוות העובדים ובני משפחתם" כאילו דא? על זה חשבת? ותואיל לעשות הפרדה בין המגזין עצמו שהוא מגזין שבועי לבין הנקודה הספציפית שעלתה כאן בחירת המועמדים.

דם דם

New member
חלום סגול העלתה 2 סוגיות

הראשונה לגבי הבחירה של המועמדים על מפעל חיים ועליה עניתי לה שכנראה עם הדגש על כנראה השרוט לא בחר לבד את המועמדים. תודה שהארת לי את הנקודה שנאמר שזאת החלטה פרטית שלו, לא שמתי לב לזה...אז מכאן אני אומר שוב שהיא תלך ותשאל אותו, תשלח לו מסר ותשאל אותו לפי מה הוא מחליט. אנחנו לא הכתובת. והדבר השני שהיא העלתה זה לגבי המעמד שקיבל הבלוג שנהפך להיות מין מגזין שבועי שמקבל פרסום והכרה בבלוגיה פה. וגם על זה עניתי, שהוא היחידי שעושה זאת ועם השנים צבר לו את הניסיון והמוניטין להיות אחד (וכנראה היחיד) המובילים והמצליחים שמאגד בתוכו את כול מה שקשור לבלוגיה. אז לגבי השאלה הראשונה שלה, טוב שמיקדת אותי לזה שזאת החלטה שלו. כי חשבתי שהוא לא החליט לבדו ולגבי השאלה השניה מגיע לו המעמד שהוא הגיע אליו הוא הוכיח את עצמו מעל ומעבר.

Tali1912

New member
תראה

אני עושה הפרדה בין ה-בלוג והשרוט לבין הסוגיה שעלתה כאן, אני נמנית עם הקוראים הקבועים של ה-בלוג. ופניתי לגבי הנושא במסרים אישיים. לגבי ההכרה בבלוגיה זה איך שהוא מתקשר לפרסום כי אם פרסום העניין כאן הוא ציבורי לבלוגרים ולא כמו שנכתב בהבהרה שזאת החלטה פרטית אתה קולט שיש פה דברים שהם לא ברורים מצד אחד זה פרטי מצד אחד זה ציבורי? וזה לא הולך ככה. מעניין אותי התגובה של נעמה בנושא התחרות שאם היא מגיעה לדף הבלוגיה זה הופך את התחרות פתוחה לכולם. יאללה סמלמתק אני הולכת להמתיק את הג'יייף הזה במופלטות.

דם דם

New member
אוו מופלטה

מיי לוב
אני בהחלט מסכים איתך לגבי זה אבל בואי נחכה נראה מה יש לו להגיד בעניין זה חג שמח

באמת יש לו סמכות עליונה

השרוט הוא המנהיג שלנו! בודאי שיש לו סמכות עליונה! מותר לו לדרג בלוגים, לקבוע איזה בלוג שווה קריאה ואיזה לא, וביזה ימים מותר לנו לאכול סלט! אפילו יש לי תמונה שלו בחדר!

דם דם

New member
../images/Emo6.gif במקרה שלך

הייתי ממליץ על פסיכיאטר אבל עזוב,אתה חסר תקווה מה סלט מה...אתה עכבר, אתה לא אמור לכרסם איזה חתיכת גבינה

לקחתם את זה יותר מידי קשה

זו בסה"כ תחרות נחמדה ,אוסקר בלוגרים שכזה שבא מידי זמן מה ומכניס חיים מחדש בבלוגיה. השרוט עושה את עבודתו נאמנה כבר שלוש שנים וכן הוא צבר מוניטין , וכן הוא קרה הרבה בלוגים, ומי שיש לו בעיה עם זה שלא יכנס לבלוג שלו ושלא יצביע . כל ההתמרמרות הזו נובעת מצרות עין

ayala26

New member
../images/Emo45.gif

גם אני חושבת כך. אותי באופן אישי תחרויות לא מעניינות כל כך אז אני לא משתתפת ולא מצביעה. אני יותר מתעניינת בלכתוב ולקרוא.

למעלה