מקום 8 חהחהחה הורס!!
L limors2 Active member 25/9/06 #252 ../images/Emo45.gifכל מילה חקוקה בסלע../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif
B b o n c h New member 25/9/06 #227 הדג נחש - הנה אני בא אני מתכוננת עם החבל תלייה..... אני לא מקבלת כיף אווווף
B b o n c h New member 24/9/06 #93 ../images/Emo47.gif מקום ראשון ../images/Emo47.gif לא קיפחתי את החייל!!!!
B b o n c h New member 25/9/06 #233 ../images/Emo47.gif הג'ירפות - גג ../images/Emo47.gif יאיייייייייי זה לא איה כורם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
../images/Emo47.gif הג'ירפות - גג ../images/Emo47.gif יאיייייייייי זה לא איה כורם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
B b o n c h New member 25/9/06 #237 אני אוהבת את חיילי צה"ל! הם לא אוהבת את איה כורם כמוני! עכשיו אני מוכנה להתגייס
R RJlake New member 25/9/06 #236 הג'ירפות - גג!! איך לא חשבנו על זה?! רגע זה אומר שאיה כורם לא הייתה בכלל במצעד?!(או שפספסתי) איזה אושרררר איזה חיילים איכותיים יש לנו ומזה למה קטעו?
הג'ירפות - גג!! איך לא חשבנו על זה?! רגע זה אומר שאיה כורם לא הייתה בכלל במצעד?!(או שפספסתי) איזה אושרררר איזה חיילים איכותיים יש לנו ומזה למה קטעו?
B b o n c h New member 25/9/06 #241 לא הייתה!!!!! נועם את כמוני? לא אוהבת את איה כורם??? עכשיו אני ממש אוהבת אותך (לא שלא אהבתי קודם ) שמו מחדש
לא הייתה!!!!! נועם את כמוני? לא אוהבת את איה כורם??? עכשיו אני ממש אוהבת אותך (לא שלא אהבתי קודם ) שמו מחדש
T tkuihehr New member 25/9/06 #242 חחח, קטיעה דווקא במקום ה1 וכן, מקבל את השיר הזה למקום הראשון, רגע, גם לשיר הזה יהיה אות "המקום הראשון במצעד של החיילים"?
חחח, קטיעה דווקא במקום ה1 וכן, מקבל את השיר הזה למקום הראשון, רגע, גם לשיר הזה יהיה אות "המקום הראשון במצעד של החיילים"?
R RJlake New member 25/9/06 #243 כולם רוצים להיות כמוךךךךך וכן לא אוהבת ויאי גם אני עכשיו אוהבת אותך יותר!