אסף צרנילס אח שלי אל תהיה סנוב ותכתוב אח שלי
ג גינגימניה New member 24/9/06 #128 ../images/Emo12.gif מה זה? שימי הוא בעבודנ, אם הוא ירצה הוא יכנס ואז אולי יענה לך. הוא עסוק עכשיו נראה לי.
../images/Emo12.gif מה זה? שימי הוא בעבודנ, אם הוא ירצה הוא יכנס ואז אולי יענה לך. הוא עסוק עכשיו נראה לי.
T tkuihehr New member 25/9/06 #232 לא לא לא לא לא, האלופה נגמר היום והחל ממחר בשעה הזו יש הטופ מודל...
א אסף צרנילס New member 25/9/06 #169 יש ניחושים מי המקום הראשון?? עכשיו שאתם יודעים שזה לא ואת של הראל סקעת כמו במצעד המלא.... יש לכם ניחוש מי המקום הראשון של החיילים? כיף חינם למנחש נכונה. שנה טובה חברים! תהנו!
יש ניחושים מי המקום הראשון?? עכשיו שאתם יודעים שזה לא ואת של הראל סקעת כמו במצעד המלא.... יש לכם ניחוש מי המקום הראשון של החיילים? כיף חינם למנחש נכונה. שנה טובה חברים! תהנו!
מ מאוהב בהדר מרקס New member 25/9/06 #177 אתה לא שם לב למי אתה מגיב אסף לנעמה המעריצה שלך נעמה החמודה אני חושב שבפעם הבא אתה תשים לב ותתן לה כיף בחינם לא לזוכים רק לה נו איך אני נעמה אני הוגיין או לא
אתה לא שם לב למי אתה מגיב אסף לנעמה המעריצה שלך נעמה החמודה אני חושב שבפעם הבא אתה תשים לב ותתן לה כיף בחינם לא לזוכים רק לה נו איך אני נעמה אני הוגיין או לא
B b o n c h New member 25/9/06 #195 אתה לא עומד בקצב קדימה... צ'ופ צ'ופ צ'ופ!!! אני מכריזה שאם איה כורם מקום ראשון אז אני גם מתאבדת!