ה' עשה קודם את הגבר או האישה?

אפי 7

New member
בדיחה אמיתית מפ"ת של אז ../images/Emo6.gif

בחור ששם משפחתו היה פיינשטיין הודיע בשמחה לאביה של אשתו כי נולד לו בן זכר ראשון. (זה היה לפני כארבעים שנה). האשה הייתה ממוצא מרוקאי. אמר הסבא המאושר - אני מבקש ממך שתקרא לו על שמי - סאלח. ענה החתן בתדהמה: סאלח? כן - אצלנו נהוג לקרוא לנכד על שם האב או הסב גם בחייו. אמר לו החתן: תראה לי עוד סאלח פיינשטיין אחד במדינת ישראל ואז אקרא גם לבני כך. אפי
 

yuli139

New member
וכהמשך,בדיחה בעלת זקן אבל בכל זאת

בארה"ב נמצא סיני בציינה טואון בשם גולדברג.כשנשאל הכיצד?הסביר:כאשר הגעתי למשרד ההגירה עמדתי אחרי אדם בשם גולדברג.כשנשאלתי לשמי עניתי:סאם-סינג,אז הפקיד רשם לי בתעודה גולדברג.
 

בת אל 7

New member
גלגלתי עכשיו בספר בראשית שהחברה

הביאו בפורם..וכתוב שהעונש שהנחש קיבל על גחונך תזחל ועפר תאכל כל ימי חייך, השאלה האם כל מה שהוא אוכל יש לו טעם של עפר?
 

maxima

New member
ששיווו בת אל איזה שאלות יש לך...

צריך לשאול את הנחש...
 

maxima

New member
במחשבה שניה...אני חושבת שלנחש

אין בכלל חוש טעם הוא בולע את טרפו בשלמות אז בשביל מה לו חוש טעם...
 

בת אל 7

New member
ועוד שאלה..לאדם וחוה נולדו שני בנים

קין והבל. נבראו אדם וחוה ..וקין והבל..אחכ נולדו שם חם ויפת. מהיכן היו לקין והבל נשים בשביל להוליד ילדים? האם הם שכבו עם אימם?
 
בת אל, התורה מספרת על בריאת

העולם לפי התפיסה היהודית, ידוע שהיו עוד עמים מסביב. אם הם היו שוכבים עם אמם, היינו יוצאים ילדים מפגרים.
 

בת אל 7

New member
אני רוצה להסביר את עצמי מפגרים

מבחינה זו שקבלו עולם יפה והורסים אותו.
 

redredole

New member
סיפור גן עדן האמיתי ../images/Emo63.gif

את מי ברא אלוהים ראשון את הגבר או את האישה. ...יום אחד בגן עדן חוה קראה לאלוהים "!"אלוהים יש לי בעיה "?"מה הבעיה, חוה "אלוהים, אני יודעת שיצרת אותי וסיפקת לי את הגן הנפלא הזה ואת החיות המדהימות האלו, ואת הנחש ".המצחיק בטרוף, אבל אני פשוט לא מאושרת ."אבל מדוע, חוה?" הדהד קול האלוהים "."אלוהים אני בודדה. ובא לי להקיא מתפוחים ."טוב חוה, אם זה ככה, יש לי פתרון בשבילך ".אני אברא אדם רק בשבילך "?"אבל מה זה אדם, אלוהים ."האדם יהיה יצור עם חסרונות, והרבה תכונות רעות הוא ישקר, ירמה, יהיה שחצן ורברבן. הוא יעשה לך צרות. אבל, הוא יהיה גדול יותר, מהיר יותר, ויאהב לצוד ,ולהרוג דברים. כשהוא יהיה חרמן, הוא יראה מטופש אבל מאחר והתלוננת, אני אברא אותו באופן כזה שהוא ,יספק את תאוותיך וצרכיך הגופניים. הוא יהיה חסר דעת .ויתעסק בדברים ילדותיים כמו לריב ולבעוט בכדור הוא לא יהיה נבון, כך שהוא יצטרך את עצתך ".בשביל לחשוב כמו שצריך ."נשמע נהדר" אומרת חוה, תוך הרמת גבה אירונית "?"איפה הקטצ', אלוהים "."טוב נו... את יכולה לקבל אותו רק בתנאי אחד "?"ומהו, אלוהים ..."כמו שאמרתי, הוא יהיה גאה, שחצן, ויעריך את עצמו ...כך שאת תצטרכי לתת לו להאמין שבראתי אותו קודם ...אז רק תזכרי, זה הסוד שלנו אישה לאישה....!!! נתקבל במייל, הכותב לא ידוע.
 

אפי 7

New member
בדומה כל רעיון שאנו הנשים רוצות

שיבוצע על ידי הבעלים - לתת לו את ההרגשה שהוא הוא שהגה את הרעיון.
 

deebeebee

New member
התנ"ך- כותביו סרבו להביא את---

סיפורה של לילית משום שמציג אותה כשווה לאדם הראשון.
 
למעלה