ה.צ.י.ל.ו

silverlet31

New member
לא יקרה כלום אם תעשי להן טובה

אלו חברות שלך כבר כמה זמן? לא יקרה כלום אם פעם אחת בודדת תלכי ביחד איתן ותגידי להן שאת עושה את זה בשבילן, הן יעריכו את זה

silverlet31

New member
התחרטתי

חשבתי על זה שוב והתחרטתי. והסיבה שהתחרטתי היא - מכיוון שלא מדובר במסיבה של אחת החברות או באירוע מיוחד שלהן, זה לא מספיק חשוב כדי שתגיעי - פשוט תגידי שאת לא מתחברת לנושא הזה ואל תלכי

Hawkgirl

New member
דארלינג, אם זה יומולדת תעשי מאמץ

יומולדת יש בסך הכל פעם בשנה. הן לא מבקשות ממך כל שני וחמישי ללכת למועדון/פאב(אני מקווה @_@" )
זה בסך הכל שעה-שעתיים, שאתן יושבות יחד, וצוחקות.

שום סיוט או סכנה...
אני מבינה למה את לא אוהבת מקומות כאלו, גם אני לא, אבל ממש לא מהסיבות של "סיוט" או "סכנה".. כי זה ממש לא.
בואי נגיד שלחצות כביש יותר מסוכן מאשר ללכת למועדון.

סכנה כי

לא הייתם שומעים חדשות
על גברים שיכורים
אונס
בעיקר אונס
בעיקר בחורה בתולה מסכנה שכמוני

וגם היו דקירות סכינים במועדונים

hemorrhoid

New member
אמנם מעולם לא הייתי בחורה

אבל לא הגזמנו טיפה? את לא חייבת ללכת אבל לא בטוח שיבינו אם תמציאי תירוצים.

Hawkgirl

New member
נו פסדר, והיו מקרים שנחנקו למוות מאוכל

אז תפסיקי לאכול?
סיכונים יש בכל מקום, דארלינג.
אם את בוחרת לחיות בפחד, אני מציעה לך כבר מעכשיו להסתגר באיזה חדר ולחכות ליום הדין.
זו לא דרך לחיים.

ואת לא הולכת לבד להכיר איזה בחור תמהוני. יש איתך חברות.
לא סתם צוחקים על בנות שהן הולכות לשירותים יחד

(מצורפת תמונה להמחשת הסיבה האמיתית)
אז תשארי בסביבת חברות שלך, תהני, והכל יהיה בסדר {:

nitsansh

New member
במקרה שלא ידעת... מבחינה סטטיסטית המקום הכי

מסוכן זה בבית...

אם זה יומולדת - זאת החגיגה שלה,

והיא צריכה לקבוע ולבחור את מקום החגיגה.
נסי להתגמש ולהתגבר על החששות.
באמת - לא ממקום של ביקורת - מה הכי גרוע שיכול לקרות לך?
מקסימום לא תהני - אבל תדעי שהיית שם בשביל החברה שלך.
ולמרות הכל - בילוי נעים

סיוט וסכנה?

באמת יהרוג אותך ללכת לפאב או מועדון עם חברות?
ואני אומרת את זה כמישהי שממש לא מתה על הדברים האלה בעצמי.
זכותך, אבל אני באמת לא מבינה מה הקטע. אז יוצאים קצת, מה כבר יכול לקרות לך שם?
בכל אופן, אם את ממש לא רוצה - אז לא בכוח. חכי להן בבית או משהו (אבל תצאי פולניה זקנה בעיניהן, רק שתדעי, זה בדיוק מה שאני חושבת על כל החברות שלי שבקושי מזיזות את התחת לצאת קצת מהבית).

Elle992

New member
לחץ חברתי!!

בשום פנים ואופן לא מכריחים מישהו לעשות משהו בניגוד לרצונו, ובטח שלא מטילים עליו שהוא "פולני/זקן/וכו'" רק בגלל שהוא לא אוהב X מסויים,

זכותה לא לרצות ללכת לבלות במקומות כאלה וגם זכותה להיות רק עבודה-לימודים-בית-סידורים, זה ממש מגעיל לומר לבנאדם שהוא זקן רק בגלל שהוא לא אוהב לבלות במקומות מסויימים,

אחרי מה שכתבת אני אפילו לא רוצה לחשוב מה היית חושבת עליי אם היית שומעת איזה בילויים אני אוהבת(ותאמיני לי, שהם ממש אבל ממש לא בסטייל של הרוב ביקום הזה)

הקבUע

New member
מדובר אבל בעניין שהוא מעבר ללחץ חברתי

מדובר בחרדה חברתית.. וזה משהו שצריך להתגבר עליו, אחרת זה מגביל מאוד בחיים החברתיים.

אם מדובר בחרדה (חברתית או אחרת)

אז על אחת כמה צריך לטפל בעניין ברגישות ובאופן מקצועי, ולא ע"י שימוש בלחץ חברתי או עלבונות מסוג "פולניה זקנה".

Elle992

New member
זה לא נראה כמו המצב של בתולת ים

חרדה חברתית מובילה את הבנאדם להסתגר עם עצמו ולחוש בקושי מאוד גדול בלהיות במקומות ציבוריים,

בתולת ים לומדת-יוצאת-קונה-עושה דברים בחייה, היא לא לא נשמעת כמו אחת שסובלת מחרדה חברתית,

מתי תבינו לעזאזל שלא כל מי שלא אוהב לבלות במועדונים וכד' הוא לא סובל מחרדה חברתית...
רק להדביק תוויות בני אדם יודעים במקום לברור לעומק מה הסיבה המרכזית לאותו דבר, והכי קל לשפוט דבר שאתם לא מכירים אישית או התנסתם בו, כמה קל לדבר מגבוה

Saladin

New member
חרדה חברתית זה רק ביטוי.

לא נראה לי שצריך להיתפס לשימוש של הקבוע בביטוי הזה ולעשות ממנו יותר מדי. ההודעה של בתולת ים ביטאה סוג של פחד מוגזם וזה דבר שכולם יכולים לחוות אותו ולא מעיד בהכרח על איזושהי בעיה שישר דורשת מרשם פסיכיאטרי. אם יש לה עם מי לצאת למקומות והיא פוחדת מזה, נראה לי שצריך לעודד אותה להתגבר על הפחד.

תפסיקו כבר, יש כאן בנאדם למען השם!!

זה לא המקום לעסוק באבחונים פסיכיאטריים כן או לא. כל אחד כאן נהיה מטפל בגרוש.

למעלה