אני אישית לא חושבת שיש סכנה ממשית
בבילויים כל עוד יודעים להשמר(למרות שיש יוצא מן הכלל),
למען האמת, המבנה שבו ממוקמים פחי הזבל מתחת לביניין שלי יותר מסוכנים כמעט מכל דבר אחר...בכל זאת חתולים ונערים שיכורים(שכונה חדשה, אבל הפושטקים מגיעים לכל מקום!
) אז אולי היא כתבה את זה בצורה שהצליחה להלהיט חלק מכם אבל במקום להסתכל לעומק אתם קוראים רק כתוב נטו, אני הסתכלתי לעומק ואי לכך הבנתי שהבחורה פשוט לא אוהבת מקומות ספציפים כאלה, וזכותה,
לומר שלא סמים סם האונס ולא יהיו דקירות-
סורי לנפץ לך את האשליה אבל מקרי הרצח שקורים במועדונים בהרבה יותר גדולים ממקרי המוות שקורים בבית או במקומות שקרובים אלינו
אז לומר לבחורה "אל תדאגי, לא יקרה לך כלום" את לא באמת יכולה, את לא יכולה לערוב למשהו שאת לא אחראית עליו. כן, יש מקרי אונס ורצח ונסיונות לשידול ליחסי מין ללא הסכמה מלאה(כשהבחורה תחת השפעת אלכוהול) אבל מאידך, צריך גם לקחת דברים בפרופורציה, להיות מודעים באופן מלא לסכנות ומצד שני גם לדעת לשלב את הסכנות עם ערנות והיגיון ולהשתדל להנות מהבילוי.
הבעיה כאן שהבחורה לא בקטע, זכותה לא להיות בקטע של בילויים מהסוג הזה. אי אפשר לכפות על מישהו משהו שהוא בנורמה וככה צריך וככה אמור להיות. היא לא רוצה. אז די, זה כמו שאני לא אוהבת מועדונים וכד' לא בגלל שאני מפחדת מאונס וכו', אלא בגלל שאני לא אוהבת לראות הרבה אנשים סביבי צועקים ומדברים, זה מוציא אותי מריכוז(שגם ככה בקושי יש לי) וגם בכללי סוגי הבילויים שלי לא נכללים בסוגים הללו שצויינו כאן.
אז אני אומרת שצריך להפסיק לשפוט ולקבל את זה שהיא לא רוצה וזה מה יש, את לא יכולה לבוא לומר "יאללה, מה יקרה כולה בילוי במועדון" כי את לא היא, והיא לא את, ובזה הדיון כנראה אמור להסתיים. שכל יעשה כרצונו(גם אם זה חורג מהנורמה!)