רק אותי זה משעשע ממש?
T The Phantom Agony New member 11/6/07 #28 זה לא משעשע זה עצוב]: ואם באמצע שהיא שרה היא תראה איזה מישהו רוקד פולקה ואולי היא צוחקת מכל דבר ובאמצע שיר היא תתפקע מצחוק כשהיא תראה אותו[מין הסתם><] מטריד.
זה לא משעשע זה עצוב]: ואם באמצע שהיא שרה היא תראה איזה מישהו רוקד פולקה ואולי היא צוחקת מכל דבר ובאמצע שיר היא תתפקע מצחוק כשהיא תראה אותו[מין הסתם><] מטריד.
S Shusho New member 11/6/07 #29 אני ממש מקווה שהיא לא תתעלף לנו על הבמה או משהו O_O מצד אחד זה לא שהיא לא הופיעה עם להקה אחרת, כי היא כן. אבל לא בסדר גודל כזה!! ובטח יהיו כמה מאנייקים שיצרחו "אנט הביתה טאריה מלכה" או משהו בסגנון, ו.. באסה.
אני ממש מקווה שהיא לא תתעלף לנו על הבמה או משהו O_O מצד אחד זה לא שהיא לא הופיעה עם להקה אחרת, כי היא כן. אבל לא בסדר גודל כזה!! ובטח יהיו כמה מאנייקים שיצרחו "אנט הביתה טאריה מלכה" או משהו בסגנון, ו.. באסה.
T The Phantom Agony New member 11/6/07 #31 אבל אנט לא גרועה>< היא ממש מעולה, כמובן שטאריה פי 10352 יותר אבל עדיין, גם אנט מצליחה לרגש:{
I Itay Simons New member 11/6/07 #33 ../images/Emo45.gif אנט מצוינת! אגב- עליתי על משהו בקשר לטאריה. רק אני שם לב שלפעמים זה נשמע כאילו כואב לה לשיר? בעיקר בהופעות...שימו לב לזה!
../images/Emo45.gif אנט מצוינת! אגב- עליתי על משהו בקשר לטאריה. רק אני שם לב שלפעמים זה נשמע כאילו כואב לה לשיר? בעיקר בהופעות...שימו לב לזה!
L lacrimosa girl New member 12/6/07 #55 נכון, הקול שלה ממש לא אחיד בלייב. יש קטעים שהיא נשמעת ממש חנוקה ושירים שהיא שרה גבוה מדי ושירים שהיא לא מצליחה לשיר כמעט. =/ אבל היא היתה מדהימה בזמנו.
נכון, הקול שלה ממש לא אחיד בלייב. יש קטעים שהיא נשמעת ממש חנוקה ושירים שהיא שרה גבוה מדי ושירים שהיא לא מצליחה לשיר כמעט. =/ אבל היא היתה מדהימה בזמנו.
S Shusho New member 11/6/07 #38 תראה, שמעתי רק שיר אחד שלה. אבל אם תומאס אמר שהיא טובה, אז אני מניחה שההופעה תהיה מוזרה אבל בסדר.
D danduuu New member 11/6/07 #34 בובה אני אקרא את זה בהזדמנות למה אני תכף עפה לביצפר ואני גם מתה מעייפות..ומחר אני לא בבית כל היום וגם ברביעי וגם בחמישי אני שומרת במועדפים אבל בגלל כל ההשקעה שעשית כי אני יודעת כמה זה מעצבן ומתיש לתרגם דברים כאלו את מלכה
בובה אני אקרא את זה בהזדמנות למה אני תכף עפה לביצפר ואני גם מתה מעייפות..ומחר אני לא בבית כל היום וגם ברביעי וגם בחמישי אני שומרת במועדפים אבל בגלל כל ההשקעה שעשית כי אני יודעת כמה זה מעצבן ומתיש לתרגם דברים כאלו את מלכה
L Lily SonataArctica New member 11/6/07 #37 כל הכבוד על ההשקעה... הולכות להיות מלא בעיות בהופעה שלהם פה
M mary06 New member 11/6/07 #39 0: לא האמנתי שלמישהו יהיה כוח לתרגם את זה, ממש כל הכבוד!! וזה אפילו נשמע טוב יותר מתורגם
B BrowN EyeD GirL1 New member 11/6/07 #42 כל הכבוד לך על התרגום! קבלי ח"ח!אני אקרא מאוחר יותר,כשהראש שלי יפסיק לכאוב
B Beyond The Veil New member 12/6/07 #44 ../images/Emo6.gif אני גאה! חלק שלם שמוקדש בשבילי? המון המון המון תודה מיכל! כבוד על ההשקעה! לא מאמינה שבאמת עשית את זה ו....כל הקטע של לעשות עלינו נסיון זה קקי, לא אהבתי את זה נורא מסחרי מצידם :S
../images/Emo6.gif אני גאה! חלק שלם שמוקדש בשבילי? המון המון המון תודה מיכל! כבוד על ההשקעה! לא מאמינה שבאמת עשית את זה ו....כל הקטע של לעשות עלינו נסיון זה קקי, לא אהבתי את זה נורא מסחרי מצידם :S