למרות שאתה מזכיר לי חבר ג'ינג'י!
יש בך משהו מאד חינני שגורם לי להגיב לך בכל פעם מחדש! גם אם לפעמים זה מעייף,אתה מגרה אותי לכתוב,כי אתה לא מבין תמיד למה אני מתכוון,ולי אין סבלנות להמתין עם זה ,אז תקשיב: דרך אגב,יש שיטה לצטט את הדברים שאני כותב כל פעם מחדש,או שאתה ממש מקליד את זה? אמרו לך שזה מטריד,למרוד שיש בזה המון סדר חיובי? אמור לי רוח מדבר,למה נראה לך תמוה מה שכתבתי לגבי האובייקטיביות של רעיונות שאני מדבר עליהם כאן? למה אתה חושב שבכדי לדבר עליהם,אני אמור להיבחר באיזה בחירה פומבית? אני מעלה הגיגים,מחשבות על החיים,ואם זה בא ממני,זה עדיין לא מקשר את האמור בדבריי,אלי באופן ישיר! התלבטות שעומדת בעינה היא עשייה לכל דבר,מכיון שהיא תביא לעשייה עתידית והיא חלק קטן מאד,אבל יש לה חלק במערכת קבלת ההחלטות העתידית בנושא שלה. ואני מדגיש בזאת שלדעתי,הדברים אמורים גם כשמדובר בהתלבטות סרק,שכביכול לא הניבה החלטה,מכיוון שאי-קבלת ההחלטה הוא פונקציונאלי לעצם ההתלבטות! נא תגובתך לעניין זה באופן יסודי,אם יתאפשר הדבר מבחינתך,חשוב לעומק, ואולי תגיע איתי הביתה... ולסיום אומר לך רק,שלא ניסיתי לדבר על התלבטות כתירוץ לחוסר עשייה,מכיון שאני לא רואה בזה נושא לדיון. ולגבי ההתלבטות שמובילה להתלבטות וכו....התכוונתי למה שלא חשבת שהתכוונתי,כי לא ניסחתי את זה טוב,וכוונתי היתה הפוכה מזו שהבנת,ואני מצדיק אותך,טעות בניסוח שמקורה בחיפזון. עם כל השאר אני מסכים.... יש משהו מעצבן בצורה שאתה עורך את התשובות שלך,אמרו לך כבר?