ה
של הודעות ה

dasdas

New member
למי יש את הגיליון הראשון של "מנטה"?

על השער הופיעה הדוגמנית איבונה קרוגליק

Neta558

New member
ה../images/Emo82.gif של הודעות ה../images/Emo32.gif

אלון-מתחשק לך להרצות לנו על אחוז התולעים בחסה בגרמניה ב1743? גל, הדר, אורי-רוצים להתלונן שוב על כמה שאתם חולים ומסכנים ולא אני הדבקתי אתכם? סתיו-רוצה הזמנה אישית לכתוב?
רוצים לגרום לי לרוץ אל מאחורי העמוד? (טוב, יש רק אחת שמצליחה לעמוד באתגר...) רוצים להיות מקוריים ולא קשורים לפורום, כדי שאני אזכור לכתוב גם עליכם בהודעת ה
הבאה? שרשרו לכאן!

Neta558

New member
החלמה מהירה לכל החולים שלנו!

עוד אפילו לא באמת נהיה קר
, אבל כולם החליטו להיות חולים פתאום. וזה לא שהדבקתי אתכם, זה פשוט הקינאה השתלטה עליכם כשהייתי חולה, והחלטתם שאם לנטע יש את זה, זה בטח נהדר וגם אתם חייבים!
סויה לכולכם, והחלמה מהירה!

Neta558

New member
../images/Emo142.gif מסר מהחיילת טלי...../images/Emo142.gif

דיברתי היום עם טלי, היא ביקשה למסור שהכל בסדר אצלה, והיא מתגעגעת לכולם... כןכן, ממקומה הרחוק היא מתגעגעת לצלילי המקלדת, לכאב העיניים של הבהיה הממושכת בצג המחשב, וכמובן, לכל הכותבים וההודעות. היא החזירה היום את הנשק, אז כולנו יכולים לנשום לרווחה! בשבת תעלה פינתה החדשה והדו-שבועית:
מעלילות טלי בצבא
(אמוטיקון זמני) בפינה טלי תספר על בגדיה החדשים, על יריות בעיניים עצומות, על דברים משעממים נורא של צבא (שעליהם נטע תדלג באלגנטיות) וכמובן-על צמחונות וטבעונות בצבא! ההתרגשות בשיאה! חכו לשבת...

MooN aka asdfgh

New member
מסר לטלי...

נטע, אם את מדבר עם טלי תמסרי לה את זה, אם לא אז זה יחכה עד סוף השבוע... כולנו מאד אוהבים ומתגעגעים לטלי... ובבקשה לשאול אותה איפה היא משרתת...

Neta558

New member
מזל טוב ל liran lev ../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח! (ואפילו זכרתי לעדכן את מאמר ימי ההולדת!) מי שיום ההולדת שלו עדיין לא מופיע, שישלח לי מסר עם התאריך...

../images/Emo32.gifחדש בתפוז! מכירת והחלפת ספרים

נמאס לכם לשלם מחירים מופקעים בעבור ספרים?
רוצים להפטר ממלאי הספרים הישן?
מחפשים בנרות ספר מסוים כבר שנים? במיוחד בשבילכם נפתח בתפוז פורום חדש - ´החלפת ומכירת ספרים´. זה המקום למכור, להחליף ולמצוא ספרים בכל הנושאים ובכל השפות. נשמח לראותכם בפורום החדש - 623.
למנהל/ת שאישרו את הפרסום.

EaTit442

New member
מאבק!

בימים טרופים אלו, אנו מוצאים עצמנו כשנתיים לאחר פרוץ אינתיפדאת אל-אקצה. שינוי רב התחולל במדינת ישראל בפרק הזמן הזה. כעת אנו בעיצומם של ימים בהם מצבה הביטחוני של המדינה מעורר חרדה בלב אזרחיה. אנו נמצאים באחת מהתקופות הכלכליות הקשות ביותר בפניה ניצבה אי פעם מדינת ישראל. חוליה של המדינה תוקף גם את הדור הצעיר ובתקופה זו אפילו החינוך הישראלי משתרך מאחור. דווקא עכשיו החלטנו לפנות אליכם במטרה להיאבק בגרעין האיתן והנוקשה של הבעיה הישראלית. הקשיים הרבים של התקופה האחרונה במדינה הובילו רבים מבניה ובנותיה (על אף המצב הקשה אין אנו מתכוונים לפעול מתוך שוביניזם) לדישה תמידית וחסרת מעצורים ב"מצב". פשוטי העם דנים ללא הרף לאחרונה בהעלאת מחירי העגבניות בסל המוצרים הבסיסי, המעמד הבורגני מעביר את תוכניות החיסכון לבנקים בכלכלה היציבה בשוויץ ומבקש פטור מהצבא לילדיו, ראש הממשלה אריאל שרון מהרהר ברעיון הבחירות הקרבות ובאות. כולם, העדיפו להעלים עין ולהפנות את ראשם מהבעיה האמיתית. אנו קוראים למאבק אמיתי! לא עוד אשליות המתנפצות מדי יום אל מול המציאות הקשה והנוקבת, לא עוד פחד מפני שינוי אמיתי, לא עוד יראת כבוד לדברים אשר אבד עליהם הקלח. בלב שלם ובגרון ניחר אנו קוראים: די להתעללות באפונה! האפונה ידועה כמופלאה וטעמה מעורר תאבון. נוסף לכך היא ידועה גם בתכונות האופי העשירות האופיניות לה. יכולותיה רבות מספור ועתידה בירוק זוהר לא מעובד. רבים חוששים מפני האפונה, פחד שאינו מעוגן במציאות, כמובן. הם חוששים להיות בסמלה של האפונה ועל כן מנסים לנקוט נגדה צעדים אלימים ובמקביל מנסים לנטרל את יכולותיה של האפונה (לשרוט, לצבוט, לצווח). אנו אומרים- עד כאן! אין לנו אפשרות להמשיך ולהבליג, המצב הקיצוני מוכרח לעורר אותנו לפעולה מהפכנית. אנו קוראים לכם להצטרף למאבק, ויחד איתנו, לקרוא בקול חזק- די להתעללות באפונה! אנו מאמינים שכאשר נתלכד בתוכנו פנימה למען המאבק המשמעותי הנ"ל נוכל להפגין חוסן גם מבחוץ. לא עוד דמוקרטיה מתפוררת, לא עוד סדקים בקירות ביתנו המדיני. אנו מאמינים באפונה, בכוחה וביכולותיה. אנו נעמוד לצדה בכל רגע נתון ונהיה שם עבורה. היא, מצדה, תוביל אותנו אל עבר עולם טוב יותר. אנו מאמינים שגם אתם תשמחו לקחת חלק פעיל על מנת לצור שינוי אמיתי. לקבלת פרטים נוספים על .י. העמותה למען האפונה ולהצטרפות למאבק- פנו אלינו בכל עת. וזכרו : כל המציל אפונה אחת- כאילו הציל עולם ומלואו!

EaTit442

New member
נדחקתי

לפינת האופטופיק, אררג... ובכל זאת, קוראת לכם לקרוא ולהצטרף למאבק פעיל. האימייל שלי פעיל וזמין בכל עת, תרגישו חופשיים.

דדי שי

New member
אני לא רוצה להיות גס רוח אבל-

מה הסיפור של הבן-אדם הזה?! נטע, זו עוד אחת מהחברים המופרעים שלך מנוער מרצ שבא בעקבותיך לפורום?

EaTit442

New member
קודם כל

נדמה שהיה ברור לך שאני נמנת על בנות המין הנשי, ועל כן- בת אדם ואחת מהחברות. כן, גם לי היו את ימי בתנועה המופלאה נוער מרצ, כן, גם לי היו את ימי כרודפת נטע, ואת דרכי לפורום סללתי בשנים של צמחונות ובשמונה חודשי טבעונות (שבוע וקצת למזון לא מעובד!). אני לא מוצאת סיבה להשמיץ אותי רק בגלל המאבק החדש והמקורי. במידה ויהיו לך שאלות רלוונטיות אשמח לענות לך בפורום או באימייל. יום טוב.

Neta558

New member
we love u EaTit442

we? we? *נטע מסתכלת לצדדים ותוהה מי שם* *נטע מנסה להבין מי אמר את זה בכלל* *נטע מסתתרת מאחורי עמוד חשמל* *נטע מתחשמלת*

Gal-Mo0D

New member
זהו. נמאס לי. ../images/Emo122.gif

אני עובר למצב שקט בפורום, מסתבר שאני לא מסוגל לשלוט ביכולתיי ודווקא כשאני כותב הודעות כאן - הן משתכפלות. הוגדרתי כסכנה לפורומים
היה שלום, פורום! (ברוכה הבאה, נזלת למוח...) [הכפתור של ה"שלח" שוב ברח לי!!!!!!!!!! מה עשיתי למתכנתים של תפוז ?!]

Gal-Mo0D

New member
אוי ויי זמיר!

אסור להרשות לי להשתמש באינטרנט! אסור! בדיוק כשחשבתי שהמצב נכנס לשליטה ומספר השכפולים קטן - זה בא ביציאה של 20 הודעות משוכפלות. אני זקוק לעזרה!

דדי שי

New member
דווקא כן התיחסתי אליך בלשון נקבה

שימי לב שכתבתי "אחת מהחברים" בנקבה, ולא "אחד מהחברים". עם זאת, "חברים"- בזכר, מכיוון שבכך אני מתיחס לא אליך בלבד, אלא לכל חבריה המופרעים של נטע, זכרים כנקבות, ועל פי כלליה הסקסיטיים של השפה העברית ביחד כולכםן מצטמצמים למין אחד- זכר. ואכן, יש לי שאלות רלבנטיות בדבר מאבקך החדש. אני חושב שהראשונה והעיקרית בהן היא "הא?!"

Neta558

New member
אני לא רוצה שתהיה גס רוח

האם אתה טוען כאן באופן פומבי כי כל חברי מנוער מרצ הם בהכרח מופרעים? האם יש לך תלונות כלפי הנהלת הפורום על דרך הגדלת מספר הכותבים? האם זו ביקורת נוקבת כלפי דרך ניהול הפורום? כלפי תנועת הנוער? כלפי הכותבת? כלפי חברי ומכרי באשר הם? אל נא תהיה גס רוח. זכור שלא רק החנופה היא חשובה, אלא היחס העקבי לכל מה שקשור בהנהלת הפורום, כולל חבריה ומכריה. שהרי כל המסתובב סביב הנהלת הפורום, בודאי סופג מעט מגדולתה ותכונותיה הטובות. ואשר לשאלתך, אין לי מושג מיהי אותה כותבת מוזרה, אין לי כל קשר אליה ואני מכחישה לחתולין (איך אני?) את קיומה בעולמי! (הכל ברוח טובה ולא גסה כמובן)
נטע

EaTit442

New member
../images/Emo7.gif אבוי לי

רע ומר, כי אחותי לסגידה לדמותה הנערצת של תהילה מכחישה את קיומי. להקות גידלנו ורוממנו והיא פשעה בנו. אבוי, נדמה לי שעכשיו אאלץ למצוא דמות רוחנית נוספת לקיום רוחני בין-מחשבי משותף. אולי זו תהיה לי אם ואחות. מייבבת ורצה אל עבר עמודים נטועים

למעלה