ה
של הודעות ה

Neta558

New member
הכל ב../images/Emo121.gif טובה!

הלהקה קום תקום, ועימה העסק המשפחתי! גם הקיון הרוחני הבין-מחשבי לא התפוגג. אבל הסברתי בעבר, שאיני יכולה להודות בהכרותי עמכם בפורום, מחחש שידיעה זו תחליש את מעמדי! *אופס* (רואים כמה טוב שיש שרשור
? אחרת כל ההודעות הנ"ל היו ממלאות עד תום את פח האשפה הוירטואלי שלי)

aradori

New member
1. האפונים האלה הביאו את זה על עצמם

תאמיני לי - אין אפון אחד שלא רוצה לזרוק אותנו לים
מוות לאפונים!! מוות לאפונים!!!

aradori

New member
2. מצאת לך אח סוגד כתחליף.

גם אני ממעריציה של תילי. (ולא - אין לי תשובה אם גם מילים וירטואליות נכנסות לספירה....
)

EaTit442

New member
אויש,

הוספת 2. , טוב נצחת, ועוד ממעריציה של הצדקת *ליקוק*

EaTit442

New member
המממ... לא נעים

לי להיות קטנונית, ועוד בראשית הכרותנו, אבל כתבת 1. ולא הוספת 2. או 3., אתה יודע, סדרה עולה שכזו. והאפונים? המאבק שלי נוגע דווקא לאפונות, עכשיו זה אחרת אולי? ובכל אופן, אפונות? ירקרקות ותמימות, לים? מה פתאום, מאיפה הרעיון הנוראי והמזעזע הזה? אהההה... נוצרו לי עכשיו חורים קטנטנים ירקרקים בלב, אפונות שלי, לחיים!!

aradori

New member
האפונות גרועות לא פחות!!

מחנכות את הילדים שלהן לארוב לנו בתוך קופסאות השימורים!!! מלבישים אותם בתרמילי-נפץ ירוקים, וזורקים אותם לשדות!!! ואיתם את רוצה שנעשה שלום??? האפונים כאן! השעועית בצ´צ´ניה! די לטרור הקטניות!!!

תחי מפלגת תפוחי האדמה המאוחדת!

אל תגנוב תפוחי אדמה אם תגנוב נקרא למשטרה כשתרצה לגנוב תפוחי אדמה במקום אותנו, תגנוב ת´אפונה!

דדי שי

New member
מה הולך כאן?!

כולכם החלטתם להתאחד במטרה לשגע אותי?! טוב, ניצחתם. אני משוגע. לפחות אני לא מופרע.

דדי שי

New member
הסבר

השימוש בביטוי "החברים המופרעים שלך מנוער מרצ" אינו מעיד בהכרח על ההנחה שכל חבר שלך מנוער מרצ הוא מופרע, אלא שקיימים חברים מופרעים שלך מנוער מרצ. כמובן שגם על הנחה זו ניתן לחלוק, וקשה לקבוע לכך תשובה מוחלטת לאור הסוביקטיביות של מושג המופרעות. אם זאת, על פי מושגי האישיים, כל חבר שלך שאת חשה מחויבות להתכחש לו, ניתן להתיחס לו כחבר מופרע. ובקשר לאופן ניהול- בתור מנהל פורום בעצמי, אני מבין היטב את גודל תשוקתך להגדיל ככל הניתן את מספר ההודעות המתפרסמות בפורום. עם זאת, איני בטוח שהודעה זו- אשר הקשר שלה לנושא הפורום רופף למדי- היא מסוג הההודעות אשר אנו שואפים אליו. והכל ברוח טובה כמובן.

ניפגש בבחירות נטע! יאללה שינוי!

אגב, אנחנו עוד מנסים לחשוב על המנון לתא שלנו (תא רמת גן של נוער שינוי), רצינו לגנוב מבני עקיבא אבל ויתרנו בסוף, למישהו יש רעיון? אגב, באיזה סניף של נוער מרצ את? אני מכיר שם אחת חמודה ביותר...

Neta558

New member
הייתי. מיציתי. ../images/Emo13.gif

אני סיימתי את תקופתי בנוער מרצ. ככה זה בתנועות נוער, עוזבים אותן כשגדלים. (אבל אף פעם לא לגמרי, כמובן) ולדעתי זה עוול להגיד שיעל היא חברה מופרעת שלי מנוער מרצ. א. היא לא חברה שלי, אני סרבתי להצעת החברות שלה לפני כמה ימים! ב. היא לא מופרעת, היא מסתרקת כל יום. ג. שתינו לא בנוער מרצ. ד. היא אינה שלי, נשים אינן קנין של איש. ה. גדול. מקדישה בזאת את הערה ד לרוני ואת הערה ה לתהילה. (של עגנון, לא לעצמי)

Neta558

New member
איזה חוקר נחוש!

הייתי בסניף מודיעין, ואז בשנת שירות. ריד מיי ליפס-לא אשב בממשלה אחת עם נוער ש"ס! והשאלה החשובה, למה אתה לא בצאט??

מגניב!

את מכירה במקרה את מעיין? תמסרי לה ד"ש... למרות שלא דיברנו ממש מלא זמן. ואני לא נכנס הרבה לצ´טים... בהזדמנות.

EaTit442

New member
תגובה הולמת?

א. היא באמת סרבה, בהתחמקות כואבת. נטע, תהיי זוגתי? ב. מסתרקת, נשבעת, אפילו גזרו לי את השיער הכתום בקו ישר ביום שישי, מאוד חושני, למתעניינות. (נטע?) ג. אמנם לא בתנועה אבל מתפללת מדי ערב לתחיית המתים של סניף ב"ש אימפריה. ד. נשים אינן קניין של איש. ה. תהילה צדקת.

lifegirl

New member
יום ללא קניות בכפ"ס! ../images/Emo187.gif

כן, גם השנה, יום ללא קניות בכפ"ס! הצטרפו לקבוצה המארגנת את אירועי היום בכפ"ס! פגישה ראשונה, יום רביעי- 6.11, בשעה 20:00, במרכז הנוער בכפ"ס (דוד אלעזר 3, מתחת לרחבת הקניון). בואו בהמוניכן (וגם הגברים מוזמנים...)! לפרטים אפשר ליצור קשר במסרים האישיים, או באימייל- [email protected] שני.

למעלה