ה
של הודעות ה

מי הזיז את העצם שלי? ../images/Emo107.gif

היום, יום שלישי בשעה 19:00, יתארח אצלנו בפורום חיות מחמד בתפוז אנשים הוטרינר רפי קישון. לרפי קישון יש פינה קבועה בתוכנית הבוקר של רבקה מיכאלי, הוא כותב בעיתון ערוץ הילדים ואף כתב שני ספרים הנוגעים לטיפול בכלבים. הגולשים מוזמנים להכין את שאלותיהם מראש. צוות הנהלת הפורומים מאחל לכם גלישה נעימה

החופפים לארנבים

שלום לכם, קצת הסתובבתי בפורום, ורציתי להגיד לכם: "סחטיין". מאד מרשים. בעיתות צרה (כמו היום למשל, כשהאתר של 103FM לא עלה, ולא יכולתי להאזין לורדה) זה בהחלט יכול להיות מקום נחמד להעביר בו את הזמן. אבל האמת היא, שיש לי נושא ממש חשוב להביא לידיעתכם. כאילו, כל פעם שאני חופפת את הראש בשמפו עם הציור הקטן של הארנב עם הפס באלכסון, אני לא יכולה לא לחשוב על כל החברות האחרות, תאגידי הענק המרושעים, שמנסים את השמפו והמרכך שלהם על ארנבים מסכנים וחסרי ישע. זאת אומרת, הם עושים את זה גם לארנבים בנים! ואני די בטוחה שהם אחרי זה גם דופקים להם פן. אני כבר לא מדברת על זה שבארצות חמות כמו שלנו זו ממש התעללות. מה שנורא זה למה יכול כבר ארנב כזה לצפות אח"כ, כשהוא נפגש עם החבר´ה וכולו מריח מתמציות פרחים ודבש, ועם פן. תחשבו על זה.

Neta558

New member
הו, מה אוכל להגיד...?

אולי ש... בההה! כאילו, למה לך לחפוף את הראש בכלל? הודעתך שורשרה באכזריות לשרשור ה
שלנו, כיאה להודעה מטורללת כשלך. עדיין המומה מכניסתך הצפויה לכאן. ותגידי, לא נראה לך חסר התחשבות להיכנס לכאן ולנפנף מולנו בשמפו המכיל תמציות דבש? די, די, יש גבול לחוסר ההתחשבות וחוסר הרגישות שאפשר להפגין! מה ורדה תגיד על זה? (דדי שי, תראה, אני מכירה גם מופרעים שלא מנוער מרצ!
)

אני המומה

כאילו, זה אמור להיות פורום של אנשים שוחרי שלום ואחווה, לא? אז מה זה היחס האלים הזה כלפי מי שבסך הכל ניסתה להעלות על סדר היום בעיה כאובה שטרם ניתן לה טיפול הולם? תגידי, זה רק בגלל שמדובר בארנבים, נכון? אז לידיעתך, הם לא מסוגלים לשלוט בתנועות האף שלהם! זו לא סיבה לפתח נגדם דעות קדומות. ובכלל, איזה יחס נותנים פה לשארי בשר?! אופס, אמרתי בשר. ולגבי ורדה, זה די ברור מה היא היתה אומרת: שלמרות שלארנבים המסכנים יש סיבה מוצדקת לחוש דכאון, כדאי להם בכל זאת לקחת כדורים. זה ישפר להם את מצב הרוח ואת הבטחון העצמי, למרות הדבש.

למעלה