הYוווJהה והתNוJה--> שחור ל2ן

הYוווJהה והתNוJה--> שחור ל2ן../images/Emo127.gif

בכלללל עונהה יש תמונה 100ממתת בשחור לבן.... אלה התמונותת הכייי WWOOWWW דניאלללללללל שלמותת שבאא למותתת ויופיי עוצר נשימה בע"מממ... @@סגידההההההה@@@

../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gifעוJה 1 @@

תמונה אלוהיתתת של ה==זוכההה והטופפ מודלל הגדולהההה שאנוןןןן.. אתמולל טיירהה הראתה אותההה ולאא הראתהה תתמונה המכוערתת של אדריאן XD: מרובב שהיא יודעת ששאנוןן היא ה==זוכהההה @@@ שלמותתת ואנלא מאמיןן שטיירה צילמה אתת זהה הייתי בטוחח שצלםם צילםם ברשימת המושלמותת אי פעםםםם==>>

NP16

New member
זה מרוב שהיא רבה עם אדריאן.

היא הראתה אפילו את רובין

התמונה שלה באמת הכי יפה מכל החבורה

ראיתי עכשיו את התמונות של כולן והתמונה הזו היא גם הבחירה שלי

../images/Emo99.gif היא מושלמתתתתתתת

ואחתת האהובותת עלי איי פעםםםםםם טופפפ מודלל אמיתיייייייייתת @@@ ואתתתתתת?? ישש לך טעםם יפה רצחחח כשמוחקיםם את שנדייי הפאתטט+התאוומותת XDD: :]]]

Yונהההה 3 @@@

ברור שאיןן בעונה הפאתטט הזאת תמונה בשחורר לבןן פשוטט עונהה אפססס @@@ אז נשיםם תמונה שלל היפיופההה מקום 2 שלל העונההההה... קOX*** המדהימההההה

Yונה 4../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif

גםם בעונה הפאתטט הזאת אין שחור לבןן כנראהה בעונות המכוערותת אין XDD: חבל דווקאא טיפאנניי קיניההה וכמובןןןןן רבקהה המדהימה היו מוציאותת תמונות יפותת בטחח @@@ אז תמונהה בכחוללל++לבןן

עונהה 5 ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

סגידתת חייי העונה האלוהיייתת הזאתתתתתיייי.. ה====זוכהה האלוהייייייייתתת שלל כלל הזמניםםםםם ניקוווווווווולליי הברררבווררר.. בהתחלה לאא כזה התלהבתי מהתמונהההההה אבלל אחרי שמסתכלייםם עליה הרבהה מביניםםםםם תשלמותתת+תגאונותתתתתת שלל התמונהההההה והעיניםםםםםםםם?? מעולםם אחרררררר @@@ אני זוכר כשהיא זכתהה כפרעליה הראוו תתמונהההההה הזאתתת ANTM isssssssss NICCCOOLLEE

תמונה אד'גייייתתתתתת ויפההה

לאא כמו האדג'יותת המכוערותתת XDD: מכוערתתתת אבלל אחתת הפוטוגניותתתת איי פעםם ליסה הזאתתת @@@ גאוניייייתתת חבלל שלקוריייייניי אין תמונהה :((

עונההההההההה 666666

האלוהיייייייייייייתתתת איך ני'גגלל אהב תתמונהההההה @@@ פהה היאא עודד לא סגרהה תרוח האלוהייייייתתת הזאתתת אבלללללל היאאא ברבוררררר ..

וגםםםםם

ג'ואנננננייי התמונההההה הכיי יפההה שלהה והיחידהה שאהבתיי ממשש בכלל העונה חוץץ מהפרסומתת הראשונהה לקאברגירלל

יעלש5

New member
היא יפה ואהי שמחה שיא זכתה, אבל בכנות

היא נראית פה כמו מיס ג'יי :S

למעלה