הYוווJהה והתNוJה--> שחור ל2ן

עונההההה 7 @@@ מקום 3

מעונההה כלל כךך מזוויעהה יצאוו 3 תמונות שחוררר לבן מדהימותתתתתת מקוםםם 3+2 זהה ה=פ=ת=ע=ו=תת מבחורותתתת מכוערותת שלא ציפייתי לתמונה המדהימההההההה.. קרידייייייייי תמונהה WWOOWWW התמונה היחידהה שלה שהיאא יפה בכלל העונהההה

מקוםם 2

עוד תמונהה WWOOWW היחידההה שלהה בכלל העונה שלל מישיי מכוערתת ג'יידהההההה אחתת התמונותתתתתתתת @@@

והמקוםםםם ה- 1 @@../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

האלללללוהייתצת היחידהה בעונה 7 שכלל הבנותת יכולותת לסגודד להההה ה==זוכה של עונהההההה 7 ה=זיקיתתת שלל כלל התחרותתתתת ה==גאוניייייית הפוטוגניתת שבפוטוגניותתתת מדהימהההההההההההההההההההה מלרווווווזזזזזזזזז כמובןןןןןן תמונה עוצרתת נשימהההההההההההה @@ כמו כל התמונותתת שלה Wלמותתתתת אמייתתיתת

ועוד תמונההנ כיי היא מלכהההההה

לאא להאמיןן שזהה אותה בחורהההה ועוד באותוו שבועעעעע.. איןןןןן מיליייםםם איןןןןןןןןן אלוהההההייתת

Manga136

New member
סתם לעונות הספוילרים. ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

תמונת החוף של ג'זלין.

Manga136

New member
לא יודע אם תאהב. ../images/Emo3.gif../images/Emo142.gif

אולי כן ואולי לא

Manga136

New member
אני רוצה ש-10 תתחיל. ../images/Emo142.gif

את העונות הישנות כבר מיציתי... ובבקשה בבקשה שלא יחזור מקרה עונה 9.

Manga136

New member
עונה 9. ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

אין פה שחור לבן, אבל התמונה הזאת קרובה לשחור לבן (צבעים דהויים), אז נשים אותה. שאנטל

iqiqiq

New member
עונה 9 ../images/Emo58.gif

תמונה טובה שלה סלישה הזוכה הכי יפה!!! לפני התחרות

Manga136

New member
אכן יפה. ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

זה לפני שטיירה הפכה אותה לזוכה הכי דוחה בכל הסטורית הטופ מודל על ידי המהפך שגרם לה להראות כמו פטרייה. (למה דווקא כזה מייקאובר, למה?!)

Manga136

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo142.gif

אין לי מושג למה, אבל לפעמים אני באמת חושב שהגיע לה לזכות ולא לג'ואני... ממש אין לי מושג איך, אבל משום מה ככה אני מרגיש לפעמים. O_________o

חחחחחחחחח אזההה שאלהה בכלללל

חחחחחחחחחחח פשוטטט איןןןןןןן זכייההה בתולדות הריאליטייייי בארץץ ובעולםםםםםםם איי פעםם שיותר הגיעע לההה.. עזובב שהתמונותתתתת שלהה אלוהיותתתת יש לה אתת הנתוניםםםם הכיי מושלמיםםםםםםם שלל בחורה איי פעםםםםם בתולדות הטופפ מודלל ראש מושלם גוףף עוצרר נשימההההה וג'ואנייייייייי?? אפילוווו היא נראליי לאא הבינהה מה היא עושה בגמרר מול יצורר אלוהיייי כמו דניאללללללל בושההה בכלל להשווותותתתתתתתתתםםם זאתת אלוהית וזאתת ממוצעתתת עם תמונותתתת לאא משו.. אלוהייייייייייייייייייתתתתתתתת @@@

גם לדעתי הגיע לדניאל לזכות....

אהבתי אותה מאוד לאורך כל התחרות ורואים שמברווזון (לאו דווקא מכוער) היא הפכה לברבור (לאו דווקא צחור
) ובמקום ג'ואני ג'ייד הייתה צריכה להיות בפיינל 2

כ===ללל מילהההההההההה @@@

פעםם חשבתי שישש לך טעםםם מוזררררררררררר אבללל אחריי המשפט הזההה++מלרווווווווזזזז אנייי יכולל לסמוךך עליךך ב100%%%% וישש לך טעםםם שולטטטטטטטטטטטטטטטטט @@@ אזזז אנייי מחכהה לעונההה 8 ובטווחח אנלאא יתאכזבב בגללללךךך :]]]

NP16

New member
אני לפעמים חושב שלניקול הגיע..

ואני מה זה לא אוהב אותה.. אז אתה עוד "שפוי".. וג'ואני אין צריך להגיד שהיא הבחורה שאני הכי אוהב מכל העונות, בלי שום מחשבה בכלל.

למעלה