הYוווJהה והתNוJה--> שחור ל2ן

עוד מעונה 2

שנדי
הכי פשוט-הכי יפה. אהבתי גם את של אפריל ומרסדס אבל כבר שמת אז אני רק אוסיף את של שנדי

למה למההה הרסתתתתתת??../images/Emo186.gif../images/Emo2.gif

אמרתתתתת דבריםםםםם כאלהה נכונננננננניםםם עללל האלווווהייתת++מרסדדסס++שאננננוןן המושלמממממתת והכלל אבללללל שנדייייייי<??? היא באמתת אחתת מהמתמודדות הכעיי מכוערותת בתולדותתתת הטופפ מודלל והתמונההההה?? האוזניייםם העינייםם הקרובוווותת איןן שום דבר יפהה פההההה:( אבללל לא נוראאא אתתת בדרךךך כלללל טובההה:]]]

ומעונה 6

בגלל ששמת כבר את התמונות של דניאל וג'ואני אז אני אשים את של פורונדה, סתם כי היא ממש דומה למורה שלי למתמטיקה
*ותודה לאתר הסיני המוזר שהביאני עד הלום*

JoNy Boi

New member
התמונה שחור לבן שהכי אהבתי

שאנון (1) ג'ואני (6) וכמובן ניקול האלוהית המושלמת לא הייתה ולא תהיה עוד מלכה מושלמת כמוה!! גם דניאל מלכה אבל בשחור לבן היא איכזבה אותי היא לא הביעה רגש והתמונות שלה ושל פורונדה היו מהממות אבל הן לא היו נראות עצובות לעומת זאת ג'ואני הפתיעה בתמונה מעולה..

ניקווווללל../images/Emo99.gif דניאאאאאאללל../images/Emo47.gifשאנווןן

שלושתתתתתתתת המושלמותתת שלל כללללללל העונותתתתתתת @@@ ודניאאאאאאאאללל וניקוללל א=ל=ו=ה=י=ו=תתתתתתת @@@ ותאממממממתתת התגובהה שלךך כזאתת מדהימההההההה ואתהה ממש נשמעע כמוניי XD: אםם הייתיי קוראא היתיי באמת חושב שאתהה זהה אנייייי י=ת=א=ו=םםםם @@@ :]]]]

אין איןןןןןן אתההה=== תאוםםםםםם אוו העתקהה של

השלמותת שליי XDDD: ובגלל זהה מעניינותיייייי==>> מהה אתה אומרר עלל הבנות שלל עונההה 8+9??? יש אלוהיוווווווותת?? אוו זוועותתתתתתת כמוווו 7 ושהשלמותת נגמררהה בעונותתת 5+6???

JoNy Boi

New member
אהמ

בעונה 9 - המון בנות יפות, אבל המון אכזבות מטיירה. עונה 8 - לא עקבתי ממש בעקביות אחר העונה אבל עונה 8 היא אחת משלושת הזכיות האלוהיות של ANTM ביחד עם ניקול ודניאל
עונה 7 הגמר היה יפה אבל בסוף - אכזבה

וואוווווווווווווווווו אםםם שתיכםםם אומריםםםם

אזזזזז אנייי כלל כךךךך מחכההה לעונהההההההה 8 @@@@@@@@@@@@ כיי לשתיכםם יש טעםםם מושלםםםםם במיוחדד גו'ניי התאוםםםם:]] בכללל מקרההה רקק ש-7 תגמר ושמלללרווזזזזזזז תנצחחחח @@@

ואםםם כברר מלרררררררררוווזזז../images/Emo99.gif

השומרררררר מOך המושללללללמייי שלייי :] Wללללמותתת

למעלה