ואולי נתפקד?!

ואולי נתפקד?!

ברור לי שרצוי לשמור על פרטיות ככל האפשר אבל... קצת פרטים עלינו: אני: בת 27 הוא: בן 31 נשואים: 4 שנים ביחד:כמעט 8 שנים ילדים: אין (
נחשב?!)

anat30g

New member
מתפקדת

ענת בת 32, נשואה 12 שנים - בעלי בן 37... אנחנו יחד כבר 14 שנים. יש לנו 4 ילדים. האמת שחמותי אישה נחמדה, חביבה ביותר, אפילו עוזרת שצריך... רק שיש לה קטעים והיא גם גרה קרוב מידי אלי... מה שלא מאפשר לנו להתגעגע אליה....

אתיש

New member
מתפקדת..

בת 29 הוא 33 ביחד כמעט 13 שנים (חבר ראשון) נשואים 5.5שנים הורים לילדה מקסימה בת שנתיים וחמישה חודשים הלוואי וכל החמות היו כמו אמא שלי...

אתי זה ממש מפחיד!!

החיים שלנו פשוט מקבילים - גם אני ובעלי יחד מהתיכון, נשואים 6.5 שנים והעיקר, יש לנו אותה ילדה! וגם את חמותי אני מאוד אוהבת...

ר של ניב

New member
מתפקדת

אני בת 31 בעלי גם כן אנחנו ביחד 9 שנים פלוס ונשואים 5 שנים פלוס יש לנו שני ילדים בת 3 וחודשיים ובן תשעה חודשים מסתדרת עם חמותי כאשר אני שומרת על מרחק בטחון. אחרי שנפגעתי מספר פעמים הבנתי שהיא לא תהיה אף פעם חברה שלי, מאז היחסים על מי מנוחות בדרך כלל, חוץ מהפעמים שלא.

בולי27

New member
גם אני...

בת 27 (עוד חודשיים) הוא: צעיר ממני ב-4 חודשים. נשואים שנתיים וקצת ביחד כבר כמעט 6 שנים. אין ילדים אמיתיים אבל יש
והיא התינוקת הכי מקסימה בעולם!

הגנובה

New member
מתפקדת

אני: 39 הוא: 39 נשואים: 17 שנה ביחד לפני החתונה: 6 שנים חשבון פשוט: ביחד 23 שנה ילדים: 2 מקסימים ! - בת בת 14 וחצי ובן בן 10 וחצי

נוי3

New member
מתפקדת

אני: 32 הוא: 28 נשואים 5 שנים 3 בנים - 4 וחצי, 3, שנה ושלושה חודשים.

מתפקדת../images/Emo9.gif

אני ענת בת 30,בעלי גם בן 30. נשואים 4 שנים(+שנתיים לפני החתונה גרנו ביחד) אמא לבת מאי בת ה 3. כרגע נמצאת בתהליכי פונדקאות(כן...אני לא יכולה להביא עוד..
) למזלי חמותי גרה רחוק מאיתנו.

ריטה1

New member
אחלה רעיון לפורום,

אני בת 31 בעלי בן 30 נשואים עוד מעט 4 שנים, היינו חברים בתיכון נפרדנו להרבה שנים (חלק נכבד בפרידה נטלו חלק החמים שלי, אבל חזרתי להם בדלת האחורית ובגדול), חזרנו להיות יחד אחרי 6!! שנים. יש לנו בת מטריפה בת 5 חודשים. משתדלת לראות את החמים שלי רק בארוחת יום שישי וגם זה יותר מדי. עד לחופשת הלידה גם עבדתי בעסק המשפחתי - טעות נוראית!!!! מזל שהעסק נשרף ואין לאן לחזור.

natali_rh

New member
מתפקדת....

אני בת 25 בעלי בן26 נשואים 4 שנים שני בנים הגדול כמעט 4 (זה לא מסתדר טוב עם תקופת הנישואים
אבל לא נורא) הקטן בן שנה ושלושה חודשים. בד"כ רואה את החמים בארוחת שישי ובימי שלישי שבהם "חינכתי" את חמתי שהם זקוקים לזמן איכות עם הילדים, רצוי לבד רצוי בבית שלהם ורצוי שהם יביאו ויקחו- להפתעתי לרוב זה עובד.

gingit1

New member
גם אני מתפקדת

זקנה לעומתכן אני בת 44 וגם בעלי, סגרנו 20 שנות נישואים מאושרות, 3 ילדים נהדרים ולצערי אין לי מה לקטר על חמותי, רק לפרגן שתהיה בריאה ושתמשיך לעזור לנו כל זמן שיש לה כח.

Windbluesea

New member
שלום לכם.....

אני:עוד חודשיים 27 היא:25 יחד כבר 6 שנים מתוכם נשואים 4 שנים. ויש לנו ילדה מקסימה שבעוד 3 חודשים תהיה בת 3.

Almost me

New member
יאללה

אני 33 הוא 33 נשואים שבע שנים (ביחד עשר שנים) שלושה ילדים 6, 3 ו-1

גם אני../images/Emo6.gif

אני בת 31 הוא בן 41 יחד 4 שנים.... אהבה ממבט ראשון ילדה מהממת בת 15 חודשים והיה לי הרבהההה מה ליכתוב פה! אחלה פורום!

shelycat

New member
מתפקדת.....

מתפקדת: שלי (25) נשואה כבר קצת יותר משנה לעמית (26) אבל מתמודדת עם המפלצות כבר ארבע וחצי שנים.

מיצפה

New member
גם אני מתפקדת

עדי בת 34, נשואה ליואב בן 34. ביחד 18 שנים,נשואים 12 וחצי שנים. הורים ל4 ילדים .

עדולה...אמנם יש מצפה כזה שנקרא

עדי...אבל לא ידעתי שאת מתיימרת לכך
מאיפה הבאת את הניקניים הזה?

למעלה