ואולי נתפקד?!

מתפקדת

אהלן שמי רונית בת 33 ואם ל-3 בנים יפיפיהם 11, 8 ושנתיים מגורים ניו-יורק המשפחה של בעלי - מתגוררת פה (אז עכשיו מבינים למה הנושא קרוב לליבי) בהצלחה בפורום... בוודאי אוסיף פנינים משלי. שיהיה יום טוב יותר רונית של הבנים

אופה3

New member
ברכות לפורום החדש, אפשר להצטרף?

אז ככה, אני בת 24 וחצי, בעלי בן 30 נשואים שנתיים אוטוטוט, ב 13/11 ללא ילדים, עוברים טיפולים, אבל ביחד כבר שבע שנים וחצי, שמתוכם חיינו חמש שנים כמעט אצל חמי וחמתי, עם גיסי וגיסתי באותו הבית ועם עוד גיס וגיסה, בבית הצמוד אלינו\ אין לי הרבה דברים רעים, יש רק טובים, מקווה להשתתף ובקרוב, אספר קצת על החמים האופה

popo11

New member
עכשיו תורי ../images/Emo13.gif

אני: 30 מס´ 2: 30 ילד יש אחד (עדי) האושר של חיינו. הקש ששבר את גב הגמל - כשהייתי בתחילת תשיעי לחמי היתה יומולדת. אני הודעתי שאני לא יוצאת מחיפה ולא מכינה ארוחת ערב גדולה. אם הם רוצים, שיבואו לחיפה ונלך למסעדה. הגיעו. ההורים, גיסי וחברתו. הלכנו למסעדה וגיסי הזמין בקבוק יין. שתיתי קצת. כדי לסבר את האוזן, הבנו "קבלות" מהרופא שלי שלשתות קצת זה בסדר גמור, אפילו בריא. למחרת (וזה קטע שאני לא אשכח בחיים) מצלצל הטלפון. אני עונה וחמותי על הקו. "רציתי לדבר איתך". אני בדרך למקרר לקחת מים "על מה?" והיא מתחילה לצרוח עלי. מה אני עושה, איזה נזק אני עושה לילד שלי, איזה חוסר אחריות ושאר פנינים. אני זוכרת את התמונה - אני ענקית עומדת ליד הדלת הפתוחה של המקרר מסתכלת על הטלפון בתדהמה. מס´ 2 שואל "מה קרה?" אני עונה "אמא שלך צועקת עלי בטלפון. הייתי פשוט המומה. מאז אין יותר תקשורת ישירה. אומנם זו פנינה בת שנה וארבעה חודשים, והיו כמובן מאז עוד, אבל זה היה השיא של השנים האחרונות.

popo11

New member
וכמה זמן אנחנו ביחד? נצח. מגיל 19.

ולא תמיד היה ככה. רק הקטע של הכניסה הבוטה לתוך החיים שלי זה הקש.

אוקיי...אז אנחנו ככה:

אני: בת 36 הוא: כנ"ל + חצי שנה נשואים: 12 שנים ביחד:מגיל 11 ביחד צפוף: מגיל 19 ביחד תחת אותה קורת גג: מגיל 21 ביחד תחת מטריה אחת שנינו מקפצים בכל השלוליות....סתם- זה מבדיחה אחרת... ילדים: שחר בת 10 וחצי וטל בן חצי...מדהימים. בשיא האובייקטיביות והצניעות. חמות: טיפוס שלא יאמן. נציין רק שבעלי לא הזמין אותה למסיבת הסיום של בית הספר התיכון (פשוט לא סיפר לה שיש כזו) ופעם שאלו אותו חברים אם זו אמא שלו והוא ענה שלא... אבל מה- משתדלת. היא לא אשמה שנולדה ככה. מסכנה.

גם אני!

אנחנו בני 27 הורים לבת חצי שנה מדהימה נשואים כמעט 3 שנים אבל יחד כבר 9 שנים (וואו!) אני סובלת מהג´ינג´ית "רק" ב7 השנים האחרונות.... לפני כן היא הייתה אחלה...

אמברון

New member
מצטרפת למתפקדות...

אני - הילה, 32 הוא - ערן, 31 ביחד 9 שנים, נשואים 4 שנים זאטוט - עומר, שנה + 8 חמות - בההההההההה! שונאות אחת את השניה. הפורום צר מלהכיל את הגועל (סליחה על הבוטות, אבל כשאני אספר לכם תבינו למה...)

התפקדות

אני- 34 הוא - 34.5 נשואים - 10 שנים ביחד תחת קורת גג אחת - 12 שנים. 3 ילדים: 8.5, 7 ושנה וחצי.

הנה גם אני כאן

אורית, בת 32 - עובדת בתחום משאבי אנוש בן הזוג, בן 35 - בא מתחום הטקסטיל באוגוסט האחרון היינו 8 שנים (ביחד 8.10 שנים
, כן, התחתנו אחרי 8 חודשים) הבנות: נועה - בת 7 בחודש הבא שני - בת 2.8 חמותי - טיפוס מיוחד שחושבת רק על עצמה, אגואיסטית ואגוצנטרית. אבל ביחס לסיפורים שאני שומעת פה, היא זהב.

AdiBason

New member
ואני גם כן פה..........

אני בת 25 בעלי בן 29 נשואים שנתיים פלוס וילדה מקסימה בת 5 חודשים

בת ה י ם

New member
..... גם אני רוצה ../images/Emo6.gif

אני : 32 הוא : 35 (בקרוב.אז קדימה רעיונות למתנה) יחד 10 שנים הורים ל "שוקו" בן ה 8 ול"נזק" בת החמש אאההה יש לנו גם שני כלבים, קצת ציפורים, ומלא דגים (גן חיות שלווווום) חמותי....התאלמנה לפני כ- 3 שנים ומאז......(לא שלפני היא הייתה טלית שכולה תכלת)...היא משגעת אותי/אותו יותר

1 מ י כ ל

New member
מתפקדת

בת 23, נשואה כמעט שנה ועם בת בדרך....איזה סרטים עברתי עם זה שיש לי בת ולא בן... והחתונה בכלל סיוט. ממש לא מסתדרת עם חמי, וחמתי יכולה לשחק בבימה עם הצביעות שלה.

גם מתפקדת

ליאת, בת 27 בעלי בן כמעט 30 יש לנו את תומר המקסים, בן שנה וחצי, ועוד חמישה חודשים וקצת תצטרף אליו אחות. אנחנו ביחד 5.5 שנים, מתוכם נשואים שלוש. חמותי, מה יש לי להגיד עליה, לא מתה עליה, למזלי אנחנו לא גרים קרוב כ"כ, ובכ"ז מתראים פעמיים בשבוע. היא מ-א-ו-ד אוהבת את הבן שלה, ביבת עינה, וממש לא נעים לי שגנבתי לה אותו....

niloush

New member
גמני, גמני, גמני....../images/Emo13.gif

אז ככה: אני בת 27, בעלי בן 31. נשואים 7+. אמא לשלושה נסיכים בני 6,4 ו-8 חודשים. גרה בחו"ל, רחוק מאמא שלי (שדרך אגב, היא חמה, חבל על הזמן - בעלי מאשר, אבל האמת שצריך לשאול גם את גיסתי, שגרה לידה). אני גרה בסביבתם של כל משפחתו של בעלי, כאשר חמתי במרחק 4 בתים ממני. למזלי, היא אישה זהב שמשוגעת עלינו (יש לי עוד גיסה) ועל הילדים. היא עוזרת מאוד מתי שרק צריך, דואגת ולפעמים גם מפנקת והכי חשוב יודעת לשמור מרחק כשצריך. אבל כמו כולם, גם לה יש כמה מינוסים שמעלים לי את הסעיף...

שפנציק

New member
גם אנחנו .. .. ../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif

בת 28 ובן 31 , נשואים ארבעה חודשים, ביחד שלוש שנים, בינתיים הורים גאים לארבע חתולות

גם אנחנו כאן..

אני 26.5..אבא של נעם 27 נעם המדהימה שלי בת 7 חודשים.. ויש את ספייסי
בת 3 ..

dina30

New member
מתפקדת

דינה בת 29 יובל בן 36 אמא לבן 2 והבן הבא.. בדרך חבל על הזמן.. איזה סיפורים יש לי!

lihi30

New member
מתפקדת

אני בת 31 הוא בן 31.5 נשואים שנתיים וחצי יחד שלוש וחצי שנים נשואים באושר והורים לתינוק מדהים מדהים בן 11 חודשים. חמותי אשה באמת טובה ומשתדלת להיות בסדר, אבל יש לה את הקטעים שלה. מאוד קשה לה עם זה שבעלי מתייעץ איתי וכמעט לא איתה בנושאים שונים. ויש את המשפט הזה שהיא חוזרת עליו...אתה מצטט את אשתך...וזה ממש ממש לא נכון. אבל חוץ מזה היא בסדר והיא כל הזמן משתדלת לרצות אותנו, כי מאוד מאוד חשוב לה הקשר איתנו. אבל חמה זו לא אמא ואי אפשר לשנות את זה. ברכות לפורום

למעלה