ואולי נתפקד?!

סמיילי22

New member
גם לנשואות טריות יש מקום?

בת 23 וקצת אישי (אני נגד המילה בעלי) בן 31 ועוד קצת
ביחד 4 שנים ביחד תחת אותה קורת גג שנתיים ביחד פורמלית עם חותמת של רבנות 3 שבועות
ולמרות גילי הצעיר הספקתי לעבור די הרבה עם אימו ובכלל עם הוריו ומשפחתו, אבל למדנו להבין אחד את השני וגם אני התבגרתי, ואני מאחלת לעצמי ולאישי שנמשיך ככה.

נופר 30

New member
ואנחנו

אני נושקת ל32 הוא נושק ל 35 מכירים שנתיים נשואים חצי שנה בהריון ראשון ואין לי משהו רע להגיד על חמותי

odeia

New member
היי נחמודת, רק חכי, מתישהו משהו צץ

מה קורה? אין לך איזו עצם בשבילנו? קראת את העצמות שלי?

dili

New member
איזה שיתוף פעולה!! אז גם אני ../images/Emo13.gif

אני: כמעט 30 הוא: 32 נשואים 7 שנים (בשבת הקרובה), יחד קצת יותר מ-14 שנה. יש לנו בן מקסים ומתוק בן 3 כמעט... וכלב מדהים בן 6. כמו שכבר כתבתי הרבה אין לי מה לקטר, חמותי וחמי גרים די קרוב (עניין של 10 דקות הליכה), תמיד מוכנים לעזור ועוזרים... יש להם את ה"שריטות" שלהם, אבל עם הזמן למדתי להתגבר על רובן...ואני חייבת לציין שהילד רק קירב בינינו יותר.

עדה ב

New member
../images/Emo24.gif גם אני כאן

אני: 40 (מתקרבת ל-41) הוא: 34 (חגגנו בשבוע שעבר) הנשמות הטהורות שלי: מור בת 4.4 ורז בן שנה ובילי
יחד: כמעט 10 שנים נשואים: בינואר הקרוב 6 שנים סיפורים יש לי מפה ועד להודעה חדשה והם יגיעו בהמשך....

cookie1

New member
מתפקדת

לאור ההצלחה ההיסטרית של הפורום החלטתי להתפקד (כל הכבוד לפנינה) בת 30 הוא בן 32 בהריון ראשון עם בן יחד כבר 4 שנים נשואים שנה וחצי חמותי אשה טובה, אבל בעיות נקיון הרחיקו אותי מביתה עד שהגיעה הפיליפנית. אין לי ממש דברים רעים להגיד אבל משתתפת אתכן/ם בסיפורים. וגם: מנהלת את פורום הריון ולידה, אז הצטרפו אלינו כשתגיעו למצב הזה...

מתפקדת

רוית - כמעט בת 30 בהייטק האיש כמעט בן 30 גם הוא. מיכל אוטוטו בת שנה. חמותי - פשוט מוציאה אותי מדעתי.

גם אני מתפקדת ../images/Emo3.gif

אני : סי.. 36
הוא : 32
(בלי השפם) יחד : שנתיים וחמישה חודשים
נשואים : חודש הבא שנתיים ללא ילדים עד כה.
חמותי
- הפכה לפרווה (לא בשר ולא חלב) מאז חצי שנה אחרונה (ביוזמתי!!) ועוד יגיעו פנינים בהמשך, חמי
- סתום בלחץ !! אבל גם פרווה. המוטו שלי לגביהם
: "מי שרוצה לחיות שיחיה, ומי שלא - חב´ קדישא עובדת עד 19:00 בערב"
נשמע בי´צי´? עוד תצדיקו אותי בהמשך.
יום טוב לכן/ם?

bell2002

New member
מעט באיחור אבל מתפקדת גם

אני -37 בעלי - 37+ הורים לבן 8, בת 4 ובת 3. יש לנו כלבה בת 14 נשואים 12 שנים, ביחד 14 ומכירים מכיתה א. חמי וחמותי.... אין כאלה הרבה - וטוב שכך, רווח נקי של כולם.

למעלה