ואי ואי לאן נפלתי

glock X

New member
ואי ואי לאן נפלתי../images/Emo122.gif

מה קורה? (מניף דגל לבן)!! יעני עכשיו יתנפלו עלי עם אזיקים ושוט ובעיטות לצלעות ואלות לברכיים וכאלה? יאללה בסבבה נזרום עם הקטע רק שאני לא אמצא את עצמי בחדר מיון עם גבס מתכנן מעשה נקמה ונאבק על הגבריות שלי בגלל שאישה כיסחה לי את הצורה במכות , את האמת פומלית הדלקת אותי כפרה על הנעליים שלך, נכנסתי לפה לקרוא מסקרנות וראיתי את הכרטיס שלך ולא יכולתי להתאפק מלהתחיל איתך, יש מצב שתבעטי לי בראש ותשברי לי את האגודל? (להגיד משהו כזה בפורום BSDM לא נשמע לי שלילי משום מה)

מממממ... נשמע מעולה ... ../images/Emo122.gif

תראה חמוד, אני באמת מוחמאת מההידלקות שלך עלי, אבל מה שאתה מתאר זו אלימות. ומה לעשות, אני לא בדיוק אדם אלים. אילו קצת קראת את הפורום שלנו היית יודע שאי שוברת אגודלים רק לעוגיות בצורת כף יד. (וגם אז אני מעדיפה אצבעות אחרות). שמע, למען האמת התגובה הראשונית שלי היתה לכתוב לך רק -
אין מצב, אבל לטובת אנשים אחרים שחושבים שבבדסמ אנשים מקבלים לגיטימציה לחבוט זה בזה ללא הכרה, אני עונה ברצינות.

1BadBoy

New member
פומלית...

גם עסיסית, גם טעימה, מתחילים ואי אפשר לגמור (אה, לא זה פומלה...). הקיצר. ככל שאני קורא את תגובותייך יותר, הרושם שאת משאירה גודל והולך, חבל רק שהנטיות שלנו, אפס.. מתנגשות. בכל מקרה פירגון וחיבה רבה לך ממני.

glock X

New member
יאמי היא ענתה בחיוב

אני בטוח שקלטת שהכוונה הייתה בצחוקיה מוחלטת, זה שאת עדינה ומעודנת גורם לי להאנח אנחת רוגע, לגבי ההידלקות שלי עלייך זה לא נאמר בצחוק, תוכן ההודעה היה מוגזם ואני באמת מרגיש שמי שכתב את ההודעה הזאת הוא בן אדם שהגזים קצת עם התאורים, אני מגנה אותו, הוא לא מתאים לך, לעומת זאת אני כן מתאים לך, חמוד, שנון, מצחיק, רגיש, ובלה בלה בלה בלה, יאללה תעברי איתי למצב הכרות מעמיקה במסרים לפני שאני תופס שוט ומתחיל להצליף בכולם

glock X

New member
טוב נו.....

לפי ההודעות שאני כותב פה אני לא אגיע לשום מקום, תבואי לקראתי קצת.

glock X

New member
מה????../images/Emo12.gif

הוא יודע שאני המטופל ובכל זאת הוא העדיף לא לברוח? ולאדי שיביא איתו שלוש כדורי פרוזק כי אני הולך להתלבש לו על הווריד של העצבים

glock X

New member
שלום לאסתי....

לגברת שמעשנת מרלבורו אדום, שתואם את הלק בציפורניה, ואת התיק שלידה, האדום מעיד על תשוקה, לגברת שאוהבת לשתות את הקפה שלה בלי חלב, שמן הסתם עוד לא לגמה ממנו כי טבעת הארומה עוד במקומה ואין סימן של ליפסטיק על הספל, אני רואה שעדיין לא נגעת בתפריט שם כנראה לא באת בישביל לאכול או שמה זה היה משהו שידעת שתזמיני מראש מבלי לדפדף בתפריט? פלפון נוקיה אגב זה מהדגם הישן מן הסתם התמונה צולמה בקייץ בגלל שאת עם שרוולים קצרים וכנ"ל גם הבחורה שבודקת את הפירסינג שבטבור שלה שיכול להיות משתי סיבות או שהוא חדש או שהיא מפחדת שזה יסתבך לה עם הבד של המכנסיים ויקרע לה את העור, המקום נראה לי די שומם חוץ מהשולחן שלכן שכנראה זה היה אירוע מתוכנן ולא ספונטני של אולי פגישת פורום? הסיגריה שהדלקת דקה לפני שצילמו אותך עדיין לא נגעה במאפרה מקסימום נלקח ממנה שחטה או שניים כי הצורה העגולה של הקצה שמורה מה שמעיד על סיגריה שהודלקה אוטוטו, אגב שמת לב למין ענן הזה שמרחף לך מעל הראש? ייתכן שזה מהעשן של הסיגריה או מהשתקפות של אור במצלמה אבל למה הוא דומה? נכווווווןןן אפשר להגיד עליו פטריה ואפשר גם....בולבול......ברוכים הבאים לפורום BSDM

glock X

New member
אגב.....

את כותבת ביד שמאל או ימין? כי התיק שלך מצד שמאל שלך שכנראה סחבת אותו ביד שמאל והקצה הסופי של הכפית שעל הצלוחית מונחת כאילו עירבבת את הקפה עם יד שמאל, אבל זה תאורתית כי יש אפשרות שהכפית עודנה מונחת לפי סידור המלצר/ית על כל מקרה היה משהו מעניין בסופו של הלילה ההוא?

glock X

New member
פומלית

אם את לא מעוניינת סבבה מקובל עלי, באמת!! רגע,,אח,,אוי,,,,,אייי יא אללה כואב לי הגב בטרוף וקראתי שאת מסג'יסטית אני זקוק לטיפול דחוף בגב יא אללה למתי אפשר לקבוע תור?

אסתי69

New member
אוי זו מחלה אמיתית

תתחיל להרגיע התיק לא שלי ועכשיו אחרי שניתחת את התמונה תעבור לפורום ילדים עם הפרעות

glock X

New member
לא אמרתי שהוא שלך

אמרתי שהוא תואם את הלק שלך ובהודעה השניה הנחתי שסחבת אותו ביד שמאל, אגב, אני חמוד ומי אמר לך שאני לא חבר בפורום ילדים עם הפרעות? אני מנהל הפורום שם, כי אצלנו בסלטי צבר או שעושים הפרעה באהבה או שלא עושים בכלל, ואגב למה את פונה אלי בלשון מתנשאת פוגענית ומעליבה? אם העלבתי אותך או פגעתי בך תגידי לי אבל אם לא אז למה את יורדת לפסים אישיים ?

glock X

New member
לא משנה

אני סולח לך, שאלוהים יתחשבן איתך, אני אחכה לך בתא הווידוי תבואי בלבוש מינימלי

למעלה