ואי ואי לאן נפלתי

גלוק, עפ"י השם שלך יש לך יד טובה

נכון? אתה בהחלט משעשע, אבל מה יהיה? לאן זה הולך? מההאובססיה? אסור לי להיות עסוקה קצת?

glock X

New member
בהחלט אסור לך

אני פה ואת עסוקה? את לא מודעת עוד לברכה, אושר, שמחה, בריאות, אהבה, חופש, מזל טוב, והצלחה שאני מביא איתי כשאני מגיע, ואת כל אלה אני עוטף בחבילה אחת מרווחת עם סרט צבעוני ויפה ומקדיש לך ובנוסף לכך כשאת מושיטה את ידך לקבלת המתנה אוחז בידך אנוכי ומנשקה כלות הממ,,,,את אוהבת גברים אגרסיבים לכן לא אמשוך אותך מטעמי אגרסיביות כי אני לא כזה, אני עדין, ג'ינטלמן, מכיר את החלק הנשי שיש בי ומכבד אותו לכן להתייחס אלייך באגרסיביות אני לא, אני פשוט אחבוק אותך בחום יוניברסלי שיחמם לך את הלב ויגרום לך להפנים שגם רגש עדין ורך יכול לספק כל כך הרבה מאשר משחקי כניעה של גבר ואישה, ושאלת לאן זה הולך? אני זורק את הפרח לנהר בתקווה שהזרם יסחף אותו למקום שבו שניהם יהיו לאחד!!

איזה מזל... ../images/Emo103.gif

שהמאסטר שלי לא יודע לקרוא עברית.. אחרת עוד הייתי מקבלת עונש כי הוא בטח היה חושב שיש ביננו משהו. מה גורם לך לחשוב עלי דברים כאלו? האם אתה מכיר אותי? ואם כן, מדוע איני מכירה אותך?

glock X

New member
עם כל הכבוד למאסטר שלך....

או מה שזה לא יהיה, אבל הוא לא בדיוק מעניין אותי למרות שכבודו במקומו מונח, הרשי לי להציג את עצמי, קודם כל אפרט שמה שכתוב בכרטיס שלי והתמונה שמצורפת שם הם אקראיים מפרי מוחי, רק הגיל נכון, אני אדם עם מדיום מאוד גבוה, מרגיש נפשות ורואה הילות קורא מחשבות חודר לעיניים או איך שלא תקראי לזה, מה שמשך אותי אלייך הוא לא היופי שלך, לא החיננות שלך ולא כלום, הסיבה האמיתית היא ההילה שסביבך, אני מרגיש אותה, יש סביבך הילה מאוד חזקה, הנוכחות שלך היא נוכחות של נשמה גבוהה, נשמה שיכולה לרפא, נשמה מוצקה מאסיבית וצפופה, יש לך את האופציה להיפתח עוד ועוד, את יכולה לגעת באנשים כשאת מדברת ואני לא מדבר על הקלדה, אני מתכוון להתבטאות במילים, את לא נשמה סתמית, יש נשמות שנולדו בגילגול הזה והן נחשבות לנשמות התחלתיות שעדיין לומדות, אבל הנשמה שלך היא נשמה עתיקה מאוד שעברה המון גילגולים, ביניהם היית נהג אוטובוס זכר, היית ילדה עם קשיי למידה ומרדנות, ואני גם מרגיש שהיית אישיות מנהיגה שעם שלם הלך אחרי תורתה, את עוסקת במגע לא סתם, כי המילים שלך נוגעות, בכל מילה ומילה שלך יש אנרגיה מרוכזת שיוצאת מהנשמה האינסופית שלך שמקבלת אנרגיות אין סופיות ממקור עצום, האנרגיה מוזרמת אלייך ברציפות כשאת עייפה מספיק לך לשבת חמש דקות ואז את מוטענת מחדש, הנשיות שלך בגילגול הזה עוזרת לך המון, זה משהו שאת בחרת להיות כשניתנה לך אפשרות בחירה במימד ביניים בין האנרגיה האין סופית לעולם הזה, הנשמה שלך רקמה גוף הולם לאנרגיות שנמצאות בתוכה, לכן הגוף הגשמי שלך הוא בעל נוכחות מאוד מרשימה וחזקה, אני לא אמשיך לפרט כי זה לא המקום, כאן אני מחזיר את הפורום לקדמותו ולנושא הרגיל שלו, אבל הייתי חייב לתקשר איתך שתתחילי לפרוח. המשך לילה מקסים:)

אל אלוהים.. זה גדול עלי.

את כל הרוח הגדולה הזו (אני???) ראית מהמלים שהקלדתי כאן? מהתמונה שלי? כמו שאמרתי - גדול עלי.

nerissa

New member
איזה גדול עליך איזה בטיח! הוא צודק!

גלוק - ראה עצמך מאומץ רישמית!
אנחנו צריכים אחד כמותך כאן. נפלא!

תגידי לי, את השתגעת?

מה אני מלאך? איזה אלילה? סך הכל בן אדם וכל הסופרלטיבים האלו מביכים אותי עד מאד אז אנא אל תוסיפי. ושיהיה ברור, אני לא חוששת להגיד מה טוב בי. אבל זה מוגזם.

Master Eagle

New member
למה הפורום הזה מושך כל כך הרבה

אנשים עם כל כך מעט הבנה מה זה בדסמ? לא ארחיב כי חבל על המילים והזמן..... אבל אני תוהה האם זה לא תוצאה של הקריאה להרחיב את הפורום שהיה עד עכשיו נעים, אינטילגנטי ומשעשע? האם לא יורדים קצת ברמה?

לא יודעת.. אולי זה האביב

שמוציא מהחורים את כל אלו המבקשים את האפלה בד"כ. ולא היתה קריאה להרחיב את הפורום, אלא רק שאלה בנושא, וכיוון שהיו כל כך הרבה התנגדויות, לא נעשה דבר. לעתים דברים קורים באופן טבעי. זה לא אומר שרמת הפורום ירדה, רק תהליך טבעי שקורה.

טעמן

New member
הרהורים פילוסופיים

מהמעט ששמעתי אודות הבדסמ וזה תודות לפומלית ול- הזאת- מסתבר כי התפיסה שבדסמ מושתת על כוחניות ברוטלית הינה חוטאת לעצם טיבו של הבדסמ.הכאב אינו תכלית אלא אמצעי להשגת ההנאה. ומכאן שהחבטות או הסבת הכאב צריכה לנבוע מעמדה של כיבוד הדדי ולא של פורקן חד צדדי אם כי אין לי כל ניסיון בעניין ואולי דבריי יחשבו כסתם התפלספות נטולת זיקה למציאות החוויתית אבל אני מעלה זאת מעצם תחושת ההתעניינות שמשום מה החלה לפעם בי.

nerissa

New member
זו לא התפלספות, טעמן. זה נכון.

כבר דיברנו על זה כאן. התפיסה המעוותת הזו שבדסמ הוא רק עיר מקלט לאנשים אלימים וקורבנות עלובים משגעת אותי. לצערנו, נכון הדבר שיש ביננו אנשים אלימים שהבדסמ הוא רק כסות "חוקית"-משהו להוציא את האגרסיות החולניות שלהם על אחרים - הן נשים והן גברים. אני לא יכולה להשליך זאת רק על הגברים שבחבורה כי לצערי נתקלתי גם בנשים-שונאות-גברים הנכנסות לקטע רק כדי להוציא את הרעל הזה שיש בן.. גם אני, אחרי שנאנסתי, כמו נשים נפגעות תקיפה מינית רבות כמותי - חלמנו להיות רק לרגע בחדר, לבד, עם התוקף קשור ונתון לחסדיי.. אני משערת שגם כמה מהגברים כאן ששמעו על אונס זה או אחר אמרו זאת לא פעם.. אז יש ביננו נשים הממשות זאת הלכה למעשה. הן קוראות לעצמן "מלכות" ומחפשות קורבנות. חד וחלק. יש גם גברים המשתמשים בבדסמ כדי לאנוס נשים ולהכות אותן. אין בין הדוגמאות הללו לבין בדסמ שום קשר!!! זה לא בדסמ! זו אלימות לשמה! מהצד השני יש את הקורבנות. בדסמ משמש לצערנו גם מקום הענשה-עצמית שכזה לקורבנות. מקום "חמים" למי שמצבו הנפשי רעוע. למי שחושב "שמגיע" לו להיענש. למי שלכוד במעגל ההענשה העצמית הזה (ותפקידנו לזהות אותו ולהושיט לו יד. נטולת שוט. רק יד מושטת לעזרה..) אלו לא כנועים. אלו קורבנות ואנשים הזקוקים לטיפול נפשי דחוף. להימצא בבדסמ מנקודה נפשית מעורערת לא יביא פתרון אלא יחמיר את המצב. לבדסמ אסור
להיכנס מתוך מקום רע. לא מקום רע דומיננטי-כביכול ולא מקום רע כנוע-כביכול. בדסמ אינו מקום לאנשים אלימים או לקורבנות. בדסמ הוא מקום לאנשים חזקים, בטוחים בעצמם, אנשים בוגרים בנפשם ובריאים ברוחם. זהו מקום לדומיננטים מטבעם המעניקים את העוצמה הטבעית הזו - הן בכאב והן בשליטה, באהבה. בהבנה. באורך רוח. בכבוד. בשפיות. מתוך התחשבות מלאה בצד הכנוע, במאווייו, בתחושותיו, ברגשותיו ובבטחונו האישי הפיזי/ריגשי/רוחני. זהו מקום לכנועים הבאים מתוך השלמה פנימית, מתוך פתיחות, מתוך עוצמה פנימית גדולה (לפעמים גדולה יותר מאשר אצל הדומיננטים), מתוך רצון למלא דחף פנימי גדול ומעשיר של נתינה, מתוך תאווה נקייה לכאב והיכולת להמר אותו לעונג פיזי ורוחני, מתוך סקרנות בריאה וטבעית לדחוק גבולות אישיים ומתוך יכולת לתת מבטחם באדם אחר כדי להוביל אותם למימוש הסקרנות הזו בבטחון אישי מלא. אוף. זהו. גמרתי להרצות על הבוקר
<איך שאני מתלהבת מהנושא לפעמים.. למישהו יש גאג להשתיק אותי??>

נשיקה תעזור?

כי אני אוהבת איך שאת אומרת את הדברים שאת מאמינה בהם ועוד אחת רק בגלל שאני אוהבת אותך ועוד אחת לכל נמש וגם איפה שאין נמשים כי למה לקפח חלקיקי עור שאין בהם נמשים? ועוד נשיקה קטנה אחת בכל לחי כדי שתתאמצי לסובב את הפנים בנסיון לפגוש שפתיים נו די.. כמה עוד את רוצה? טוב רק בגלל שאת מדהימה קחי כמה שרק תרצי עד שתגידי די.

למעלה