ואלוף הארץ הוא..

gal616

New member
חחח איזה כבוד הביאו לבניה..

למרות שאין ממש קשר-אבל סוף סוף הרבה יכירו את החור שאני גרה בו

טוי בוי

New member
וסילי מלמד ורוכב בהמון מקומות...

אני אישית לא אוהבת את הצורה שהוא רוכב ומלמד .. הסוס קופץ בגלל שהוא מפחד ממנו והוא כל הזמן נותן שוטים אני לא מסוגלת לראות את זה שהוא היה בקאנטרי היו שומעים את השוטים עד קצה החווה וזה היה נורא!!! ואי ואבוי לסוס שמסרב או מפיל איז שוטים הוא חוטף!!!! אני אישית לא היתי נותנת לוסילי לרכב על הסוס שלי [אם היה לי]!!!! הוא רוכב ממש חזק וקשה ועם מלא שוטים והסוס יקפוץ כי מהוא מפחד ממה שיבוא עם הוא לא יקפוץ!!!!!

Juli kleo rullz

New member
טוי בוי... ../images/Emo15.gif

אני מסכימה איתך ב100%!!!!!!!!!! אני שונאת את איך שהוא רוכב.... הוא מעיףף שוטים בלי לחשוב... ותוקע את הדורבנות בבטן של הסוסים!!! כואב הלבבבבבבבבב האמת? אורי גם מתחיל להיות ככה... :(

נכון אולי זה באמת קצת

מזעזע לראות אותו ככה אבל הוא רוכב מעולה והתוצאות הן עובדות! ואני רוצה לראות אחד מאיתנו מנסה לקפוץ מסלולים של מטר 40 +- אז נראה לי שכדאי שנשב בשקט.....

Juli kleo rullz

New member
לא מסכימה איתך... ../images/Emo15.gif

אני הייתי מעדיפה שהוא יקפוץ מטר ועשרה מטר ועשרים עם שיטות נורמליות במקום שיקפוץ מטר ארבעים עם השיטות הנוראיות האלה שלו...

צודקות אבל וסילי מאמן מעולה ו....

הוא רוכב ממש פצצה!! ואין מה לעשות זה השיטות שככה לימדו אותו לאמן סוסים... זה לא צודק.. אבל מתי שסוס מפיל לא צריכים להמשיך כאילו כלום לא קרה ולעשות לסוס הליכה!! ככה הסוס לומד שיותר קל לו להפיל ולא להיזהר וזה משתלם לו... לאחר שסוס מפיל והוא מזלזל במכשול צריכים ל"העניש" אותו על זה כדי שבפעם הבאה יהייה יותר זהיר.. אבל וסילי ראיתי אותו גם בועט בסוסים לפעמים או כל מיני דברים כאלו אני אישית לא אוהבת את זה.. אבל זה הצורה שככה לימדו אותו והוא מעביר את זה לתלמידים שלו... ואורי תלמיד של וסילי... בכל אופן רואים תוצאות מעולות מוסילי ומבן אדם שהגיעה לאולימפיאדה אני לא חושבת שיש כל כך הרבה להתלונן עליו...

אני לא מדברת על "שיטה"

אני מדברת על הסוס ועל הגובה איזה עוד שיטות את מכירה לסוס שמסרב ל140?!?!??!?!

ככה כל הרוכבים בחו"ל רוכבים ו....

אנשים פה חושבים שזה כל כך קל... זה ממש לא קל!! אולי לקפוץ מסלול של 4 מכשולים זה קל לכם.. אבל לקפוץ מסלול של 12-13 מכשולים כאלו זה ממש קשה!!! וצריכים גם שהסוס בעצמו יהייה זהיר... ואם הסוס מתחיל לזלזל במכשולים ולומד שיותר קל לו להפיל או לסרב אז לא מלטפים אותו או נותנים לו הליכה כי זה כאילו "צ'ופר" בשיבלו.. וצריכים לתת לו איזה דקירה עם הדורבן או שוט... כדי שילמד שזה לא עובר בשלום ואם הסוס מדבר אותו הדבר!!! בגבהים האלו זה לא צחוק וכל טעות קטנה עולה.. נכון אני לא אוהבת את איך שוסילי מגזים עם השוטים והסוס מפחד אבל צריכים גם שהסוס ירגיש שיש עליו רוכב מנוסה ושהסוס אפילו לא יחשוב לסרב!! והסוס צריך במידה מסויימת להבין מי הבוס פה...

מדבר=מסרב... ועוד דבר.....

גם סרגיי שהיה בחווה שלנו הרביץ לסוס ככה עם שוטים!! הוא כל הזמן היה נותן לסוס שוטים ממש ממש חזקים!! כנראה שבאזור ששניהם באו ככה מלמדים את הרכיבה והאילוף....

צודקות אבל וסילי מאמן מעולה ו....

הוא רוכב ממש פצצה!! ואין מה לעשות זה השיטות שככה לימדו אותו לאמן סוסים... זה לא צודק.. אבל מתי שסוס מפיל לא צריכים להמשיך כאילו כלום לא קרה ולעשות לסוס הליכה!! ככה הסוס לומד שיותר קל לו להפיל ולא להיזהר וזה משתלם לו... לאחר שסוס מפיל והוא מזלזל במכשול צריכים ל"העניש" אותו על זה כדי שבפעם הבאה יהייה יותר זהיר.. אבל וסילי ראיתי אותו גם בועט בסוסים לפעמים או כל מיני דברים כאלו אני אישית לא אוהבת את זה.. אבל זה הצורה שככה לימדו אותו והוא מעביר את זה לתלמידים שלו... ואורי תלמיד של וסילי... בכל אופן רואים תוצאות מעולות מוסילי ומבן אדם שהגיעה לאולימפיאדה אני לא חושבת שיש כל כך הרבה להתלונן עליו...

טוי בוי

New member
הוא רוכב טוב אבל../images/Emo60.gif

הוא נורא חזק עם הסוסים ונותן כל הזמן שוטים ודורבנות וסוס שמפיל או מסרב הוא יקרע את הצורה שלו ויקפוץ אפילו עד מחר עם הסוס יפיל עוד פעם, אין לו ממש גבול הוא לא יודע להגיד זהו מספיק להיום רק שהסוס יעשה 3 פעמיעם לפחות מסלול מושלם של 140 הוא יפסיק אולי! ושלא נתחלי לדבר על השוטים והדרבנות זה נוראאאאאא משהו בכלל ראה אותו רוכב?!!?!? ממש הסוס קופץ כי הוא פוחד מוסילי!

zohark

New member
אמממממ

יש רוכבים שקופצים גבהים הרבה יותר גבוהים וברמת רכיבה יותר גבוהה ובעדינות למשל טל מלשטיין. אני לא מבקר את הרכיבה של ווסילי כי לא הגעתי לרמה שלו. אבל הגובה הוא לא זה שחשוב אלא האיכות. לקפוץ מסלול של 140 אפילו אני הצלחתי. אבל אני לא נהנתי כמו במסלול אחר של 120 שהצלחתי לעשות באיכות הרבה יותר גבוהה. ההבדל בגובה הרבה פחות משמעותי מההבדל באיכות, ורוכב שייקפוץ כמו שצריך מסלול של 120 יוכל בהמשך בלי בעיה לעשות 140 או יותר. כל הרכיבה היא למצוא את הקשר עם הסוס ולעבוד כצוות, בגלל זה אני לא מעריך רוכב שייתקע בסוס דורבנות ויעיף שוטים סתם. כל אחדומה שהוא מאמין בו ובגלל זה כל אחד מציב לעצמו מטרות שונות ברכיבה.

Sweet SuGaR

New member
זוהר ממש צודק...

להביא סוס טוב לקפוץ 140 זאת לא בעיה... לבוא עם סוס טוב ולקפוץ טוב זאת בעיה... וסילי נורא נורא חזק, הוא רוכב טוב.. אבל אני לא אוהבת את הדרך שהוא רוכב, הוא נכנס בסוסים כאילו אין מחר... לסוסים שהוא מאמן יש צלקות... אבל ככה הוא למד, זאת לא שיטה שהוא פיתח:|...

ORIKA

New member
מה נסגר איתכם???../images/Emo4.gif

וסילי רוכב ברמה עולמית אולי שכחתם אבל הוא השתתף פעם באולימפיאדה רוכב שמגיע לרמה כזאת של רכיבה לא יכול להצליח בלי להגיע להרמוניה עם הסוס ועובדה שהוא הצליח- הוא רכב פשוט מהמם. במקום לנסות ללמוד ולהבין את הצורה בה הוא רוכב(והוא בכלל לא רוכב נוקשה) אתם רק עסוקים בללכלך על דברים שיכולתם ללמוד מהם המון. אני לא יודעת אם שמתם לב אבל וסילי מאוד אוהב לאמן סוסים צעירים ושימו לב לאיזה רמות הוא תמיד מביא אותם-אם הוא באמת אימן אותם בצורה בה החלטתם שהוא רוכב הסוסים כלל לא היו מראים כל רצון של עבודה נכונה או רצון בכלל לרכיבה והעובדה היא שהסוסים קופצים מעל ומעבר. תנסו להיות קצת פחות ביקורתיים ויותר מפרגנים. אחרי הכל הוא אלוף הארץ בקפיצות לשנת 2003

Sweet SuGaR

New member
לא ירדנו על הרכיבה של וסילי

כי בכל זאת הוא רוכב מעולה ונכון שהוא השתתף באולימפיאדה... אבל השיטת אימון בבית שלו היא לא מה שאת רואה בחוץ... אני בקאנטרי תמיד עבדתי במקביל אליו ואת השוטים ואת הצעקות שמעו בכל מקום... ואני לא אוהבת את זה:| וסילי אישית רוכב יפה והוא מוציא ווינרים... אבל אני עדיין לא אוהבת את השיטה- שאני חוזרת: מה שהוא למד הוא מעביר,זה לא תיק שמפילים עליו...

gal616

New member
כן זו היא

לפי מה שאמרו לי. גם אמרו לי שינון משהו לא יכל להתחרות (אין לי מושג למה) וזה שמאמן את ינון רכב. אין לי מושג אם זה נכון ,זה מה שאמרו לי.. יכול להיות ?

dearanita

New member
וסילי מאמן את ינון ושניהם מתחרים

על ניקול וסילי ב-130 וינון ב-120 זה מה שינון אמר לי כשהייתי אצל חניתה...

למעלה