ואלוף הארץ הוא..

dearanita

New member
היא בת 9 אם אני זוכר נכון ממה

שחניתה אמרה והיא מהולנד זה בוודאות

אורלי 7

New member
שאלתי גם בפורום סוסים,

איפה רוכבי הג'וקי - רישפון? בזמני הם היו מדורגים בכל המיקצים , מה קרה להם? איפה עדי ליבוביץ? קרן מק? שרון בן משה? אני לא רואה מתחרים שלהם גם לא ברמות נמוכות יותר, למה? הם לא מתחרים? בנג'ו? גם לא בדרסאג'.

מזל טוב לכל הזוכים!!! ../images/Emo25.gif

מזל טוב חבר'ה, כולנו גאים
(לא,לא ככה...) בכם!!! תמונות מדהימות! go!!! go!!! go!!! hiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!! kiss kiss kiss me!

טוי בוי

New member
שרון שמה את אופרה../images/Emo60.gif

במרעה באיטליה כי היא זקנה ושהיא תרצה היא יכולה לבוא ולרכב עליה באיטליה ולהתחרות שם... קרן אני חושבת עברה חווה... עדי יחזור בעונה הבאה לדעתי! רנבה מתחרה בדרסאג'... מאי, דפנה [יש שתיים אחת קפיצות אחת דרסאג' שניהם מתחרות], נטע תתחרה היא רק חזרה מחופשת לידה, דניאל מתחרה קפיצות, נטלי ליבוביץ מוכרת את קיטי כי היא מתגייסת לחיל האוויר ולא תוכל עוד לרכב הרבה וגם נמאס לה לרכב ויש עוד מלא פשוט העונה היה להם קצת קשה כי התחלפו מלא מדריכים וההנהלה השתנתה וכל מיני דברים וחלק עברו או התגיסו...

טוי בוי

New member
זה לא לוציפר זה סוס דומה...../images/Emo60.gif

יש לו את אותו הצבע אבל מי ששם לב ראה שלארי יותר בהיר ויש לו בעיה בעצבים באחת הרגליים האחוריות אז שהוא הולך הוא מרים את הרגל האחורית עד הבטן כמו מגרש זבובים ולאקי יותר גדול וחזק מלוציפר...

טוי בוי

New member
חח כן../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif

לפני שהכרתי את לאקי ואת לוציפר טוב אז התבלבלתי גם אני חחחח לאקי סוס כל כך יותר טוב אתם שפוט לא יודעים הוא קפץ עם עדי מסלול של 130-120 וזה אחרי שעדי די התחיל לרכב עליו מחדש ולממש להשקיע בו! סוס פצצה!!!!!!!!!

למעלה