ובכן... שלום אנשים...

¥Orin¥

New member
ובכן... שלום אנשים...

חשבתי אולי לעשות פה שרשור בקשות... שמי שרוצה עזרה בכל דבר, וגם בתרגום, שישרשר את הבעיה שלו לפה... לי יש בעיה, למשל... 1. איך כותבים ביפנית? איפה מורידים בכלל פונ יפני? 2. יש למישהו מדריך בעברית לכתיבה ביפנית? כי אני רוצה לדעת לכתוב ולדבר והמדריכים באנגלית לא מאוד עוזרים לי. אנגלית זה לא הצד החזק שלי...

Hikaru

New member
יש

בפינת המאמרים מאמר שNeko-san כתב, בעברית. עיין בו. =)

lgmtk

New member
כן........אגב san ודברים כאלו-

מה ההבדל בין san ו- chan? ומה זה (えんぱい (senpai?

Hikaru

New member
סיומי שמות

יש הרבה כאלה. יותר מדי אפילו! San - זה ההכי פשוט, זה אומר Mister\Miss. נגיד.. Tanaka-san - מר טאנאקה. Kun - מיועד לבנים, בייחוד נערים. Chan - מיועד לבנים קטנים, ככה בן קורא לחברה שלו, ולעיתים גם בנות קוראות לבנים חמודים בשם הזה. כן כן גם לנערים. יש כאלה שיתפסו את זה כהעלבה אבל אני אוהב שקוראים לי צ'אן! ^_^ Sama - זה יותר כמו Lord\Master. דוגמא בשבילך מדיג'ימון - Rucchemon-sama - "לורד רוצ'מון!" (לוסמון בעברית). Hakase - סיומת לפרופסורים. דוגמא.. Ookido-hakase (פרופסור אוקידו). Senpai - מבוטא סמפאי, נכתב סנפאי. זה כעקרון נאמר, אם אני לא טועה, למישהו שנמצא ברמה יותר גבוהה ממך. דוגמא טובה למשל היא מיאקו (יולי), שקוראת לאיזי (קושירו) Izumi-senpai, כי קושירו הוא מנהל חדר המחשבים, ונמצא בדרגה יותר גבוהה ממנה. אני לא בטוח בקשר לזה, אז אם טעיתי, אני אשמח אם עמית יתקן אותי. אם אתה מוצא עוד סיומת תגיד לי ואני אסביר לך, אלה החשובים.

lgmtk

New member
סבבה! וואי איזה כיף לי שאתה עוזר לי

מעכשיו אני אקרא לך Hikaru-san או Hikaru-senpai!!!!!!!!

Hikaru

New member
אממ ^^;;

רק לא סנפאי בבקשה, כי באמת, לא מגיע לי שמישהו יקרא לי סנפאי. ¬_¬;

lgmtk

New member
למה ヒカル セン

סליחה-היקארו-סאן. אגב אני לא יכול לכתוב סאן! なんで?

Hikaru

New member
:S

ほんとうにわからないよ. ごめんなさい. "אני באמת לא יודע למה. מצטער." X_X וכן אני אכתוב מאמרים על כל מה שאני יודע!

Hikaru

New member
אהההההההההההה

*רץ לפינה ובוכה שם* やめて, やめて! לא מגיע לי להקרא סנפאי...

lgmtk

New member
למה?!?!?!?!?!?!??!?!!??!?!!??!!??!?

למה לבכות? אתה せんぱい כי אתה אלוף ביפנית!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo3.gif שכחתי את ה-H

והורדתי את הפונט, אבל אני לא יודע איך כותבים בו! יש בשורה הזאת של השעון והפרח הזה של האייסיקיו He En ו-Ja אבל שאני לוחץ על הכפתור יוצאת לי סתם תיבה קטנה כזאת

rrrrrrrgrgrggggr&

rrggrgggggr アbセエエエエエエエエエエエエエエエエエエエfffffffff חצי יוצא בנאגלית וחצי ביפנית. למה?

Hikaru

New member
אתה בטוח

שכתבת הברות ולא סתם אותיות? ביפנית אין rg. יש ra ויש ga למשל, אבל אין r וg לבד.

Hikaru

New member
*hakase

ואני לא פרופסור, ואני לא סנפאיייי פשוט לא מגיע ליייייייייייייייייייייייייי

אולי אתה לא פרופסור או סנפאי

אבל מבחינתי כן, אז ככה אני אקרא לך. אתה הרי ברמה יותר גבוהה ממני, אז למה לא סנפאי?

Hikaru

New member
חח

אתה מחמיא לי =) אני לא ברמה יותר גבוהה ממך, אני בדיוק כמוך. Therefore, NO SENPAI FOR ME! YAY

lgmtk

New member
אז.................................

アリガト ヒカル センパイ センパイ!!!!!!!!!! הלכתי לראות נארוטו!!!!!!!!!!!!

למעלה