ובעניין אחר ...

al19

New member
ובעניין אחר ...

מישהו מוכן להסביר לי
למה פיצה בארצות הברית ענקית עם תוספת כדורי בשר ובייקון וגבינה עולה 12 דולר, או שאתם יכולים להוסיף לה דולר אחד.. ולקבל אותה עם שתייה ענקית ותוספת גדולה לבחירה.
וזה פיצה ענקית באמת,
סך הכל הפיצה תעלה איזור ה50 שקלים.
ובארץ לשווה ערך לזה זה יכלה לנו 90 שקלים רק לפיצה לזה תוסיפו עוד 10 לשתייה ועוד 20 לתוספת בצד ?
או למשל
מישהו מוכן להסביר לי למשל למה המשכורת הממוצעת למפתח אפליקציות בארצות הברית היא , 8,900 דולר (38,000 ש"ח) ובארץ המשכורת הממוצעת היא 8,000 לאותו תפקיד ?

פשוט מרגיז...

אז אני יודע שהעלתי את הסקר הזה כבר
אבל יש הרבה חדשים :)

אז 2 שאלות !

מה הדבר שהכי מרגיז אתכם בחיים בארץ

ומה הדבר שאתם הכי אוהבים בחיים בארץ

einat162

New member
גם בישראל יש את רמת המחירים הזאת

כל עוד לא הולכים לדומינוס/ פיצה האט / רשת מוכרת אחרת.
לגבי הבייקון וכדורי בשר- אנחנו בישראל וברירת המחדל היא (לצערי) כשרה.

al19

New member
שם זה ברשתות המוכרות אבל....

כמו פאפא גו.. והאט וכאילה..

Purple Mushroom

New member
מטורף !

היום\הערב\הלילה, עד בערך 2045. הייתי עם חבר שלי ז', ליוותי אותו לתחנת האוטובוס בקינג ג'ורג', מבן יהודה, מהירקון, ממנלדימוס.
והראה לי פלאייר. הוא גר בהוד השרון.
ומסתבר שיש בכפר סבא, מגש שלם של פיצה, בכ 20 ש"ח בלבד !. אמרתי לו שחייב ליסוע איתו פעם לכפר סבא, כשיהיה לי כסף, (תיכנן לצרף עוד חבר), לאכול שליש מגש פיצה בפחות מ7 ש"ח :).
.
מגש הפיצה הכי זול וזמין שאני מכיר, כפי שפרסמתי לפני שנים בפורום, (שלוש שנים?).
זה פיצה כמעט חינם, או פיצה חצי חינם, מול גן העיר, בתל אביב. לאחרונה העלו את המחיר ל30 ש"ח, בלי תוספות, וכמובן חבר שלי א', מזמין אותנו עם תוספות, ועם שתיה.
פיצה קומבינה !

Purple Mushroom

New member
אני לא יודע.

לא זוכר את השם.
אם אתה אומר שטעימה, אני חייב מוכרח לנסות בהזדמנות.
שותף שלי ח', טוען שיש פיצה באותו מחיר בערך, בשכונת התקווה
.

EdisonGirl

New member
אז ככה

הכי מרגיז- חוקי התנועה (ולא אומרת שהם טובים יותר במקום אחר, אלא פשוט זה הדבר שהכי מרגיז אותי, כי חוסר ההיגיון הזה משגע אותי. מהירות גבוהה גורמת לתאונות רק אצל נהגים שמראש לא זהירים ומראש מועדים לתאונות. המהירות היא לא גורם בפני עצמו! אז די כבר להגביר אכיפות איפה שלא צריך).

הכי אוהבת- לא הייתי בחו"ל בשביל להשוות, אבל אני אוהבת שזו מדינה קטנה, ושכולם מכירים איכשהו את כולם, כך שגם אם אני אחיה עם עצמי ב"לבד" טוטאלי, עדיין אני לא אהיה 100% לבד.

Purple Mushroom

New member
לא נחשב.

זה מה זה ילדותי. גם שלי נופפה בגבול בטיול בבית ספר אולי בחטיבה, בגבול לבנון, כנראה בסוף האייטיז
.

Purple Mushroom

New member
+

אבל אם אף פעם לא היית בחו"ל, אז אולי זה כן נחשב?
.
אמא שלי אף פעם לא היתה בחו"ל אפשר להגיד. למרות שנולדה ב-טריפולי, ועלתה ארצה בדרך פתלתלה, יצאה מטריפולי בגיל פחות מחודש, וכנראה ה"טיול" כלל גם כמה ימים או שעות באיטליה, וגם במחנות (השמדה?
) בקפריסין, עד ה14 למאי, 1948. שהאוניה משמר העמק, או משמר הירדן, נחתה בחיפה. (חיפה חיפה, מכבי שלי
).

Purple Mushroom

New member
לגבי האוהבת.

לא להאמין כמה אנשים היום פגשתי שמכיר במקרה, בטיול שופינג במרכז העיר :)
חבל שלא כתבתי על זה, חזרתי הביתה ב-2 אוטובוסים עם קניות במגה.

al19

New member
הכי מרגיז חוקי התנועה ?... זה חדש...

אממ.
לא היית בחו"ל
איזה מדינה היית מבקרת בה ראשונה ?

EdisonGirl

New member
שאלה טובה..

אתה יכול לתאר לעצמך שהצטברו לי עם השנים כבר כמה רעיונות מה יהיה המקום הראשון שאטוס אליו, אבל כן, הייתי רוצה שזה יהיה משהו משמעותי, ולא סתם איזה נופש על יאכטה בים התיכון (לא שזה סתם
). חשבתי בהתחלה על דיסנילנד/וורלדיסני, חשבתי על טיול מחוף לחוף בארה"ב, חשבתי על נורווגיה, ממ אולי איזשהו טיול לטירות ברחבי אירופה או למוזיאונים מדהימים, או אפילו טיול התנדבות בדרום אפריקה, בסביבה של אריות, כמו ש- redemption of love עשתה

תן לי כסף והשאר יהיה קל

al19

New member
החיים קשים..

תבחרי אחד..
תתארי לי מקום אחד.
תעצמי את העניים ותתארי לי מקום אחד..

EdisonGirl

New member
המשמעות היא שאין שום סיבה שתגביל אותי

למקום אחד
אני אבחר כשיגיע הזמן לבחור.