ובשדרות הכל כרגיל

gershon17

New member
ובשדרות הכל כרגיל

למרות דיווחיו של אני כותב, שודאי הושפעו מדברי אולמרט, שפעולות צה"ל בעזה משיגות את יעדן - מסתבר שהפלסטינאים לא באמת מתרגשים מהנושא. ורק תושבי שדרות ממשיכים להיות מופגזים מדי יום. טוב, פרץ עסוק בלהתחבא, אולמרט ממילא כבר משוכנע שהוא ניצח - למה שמישהו ידאג לתושבי שדרות?

דיווחיו של "אני כותב"..

מושפעים מהעובדה כי יוצא לו לשרת לא מעט (72 יום בשנה) במילואים, גם בגזרה הזו. (אתה עושה מילואים בכלל?) לא כולנו, גרשון17, בונים את דעתנו בהתאם למה שרואים בטלוויזיה ושומעים מפוליטיקאים בלבד. יש הרבה פעולות מוצלחות..למרות שלדעת רבים יש מקום לעוד.. והטענה שלך כאילו הפלסטינאים לא מתרגשים מהנושא, מונעת גם היא מבורות.. בפעם הבאה שיצא לך לבקר בעזה.. או לשוחח עם "שותפים" לשב"כ בגזרה - שתף אותנו במה ששמעת.. ובפעם הבאה שתצא למבצע - שתף אותנו בתוצאותיו.. תודה :)

gershon17

New member
דיבורים לא עולים כסף

משום מה אנחנו מנצחים בלבנון, עושים יופי של פעולות בעזה אבל הקטיושות נמשכו ללא מפריע, הקסאמים ממשיכים כל יום במשך חודשים ארוכים, בפעם האחרונה שבדקתי למרות כל ההצהרות שלושת החטופים לא היו בידינו - או שצה"ל לא מסוגל או שממשלת ישראל לא רוצה. בכל מקרה - מדובר באימפוטנטיות שעלתה לנו בהרבה חיים בצפון, ובינתיים עולה לנו רק בפציעות בשדרות. המאמץ לא מעניין, מה שמעניין הן התוצאות. להגיד "נכון שלא הצלחנו אבל אנחנו משתדלים באמת באמת" זה תירוץ עלוב.

אני לא מבין על מה אתה מלין..

מישהו אמר שאנחנו מנצחים בלבנון או בעזה?! אתה הרי מכיר את ההגדרה שלי לנצחון. כולם כאן יסכימו כי יש מקום לפעילויות נוספות במישור הצבאי והמדיני.. אבל, המרחק מכאן עד לתגובות שלך, בהן אתה טוען כאילו אנחנו לא עושים כלום, הוא ענק. אשמח לדעת: איזה פתרון מושלם היית מבקש להציע ולקיים?

כליכודניק מה אתה רוצה שהוא יגיד?

איך אחרת הוא יוכל להצדיק את הצורך בעליית נתניהו לשלטון?

gershon17

New member
מה אתה מצטרף לממתיק?

מילא הוא, שקשה לו לחשוב, אבל אתה? זה לא קשור לליכוד ולא קשור לנתניהו, זה קשור לזה שממשלת ישראל לא מסוגלת להגן על אזרחיה, וכולם מתנערים מאחריות.

לצערי זה כן קשור..

אולי לא במקרה שלך, כמובן. ואם הבנת אחרת מהמילים שלי - אני מתנצל. ראיתי בדיוק את הגורמים המלינים ודורשים התפטרות מיידית בין האנשים שאני מכיר במילואים.. ואני יכול לאפיין אותם בקלות כשייכים למחנה "הרוקדים על הדם". הם עשו זאת בעבר.. והם ינצלו כל הזדמנות. אני מבין את הביקורת הרבה כלפי ההתנהלות במלחמה, רק חושב שיש דרכים נוספות ונכונות יותר.

אני דווקא חושב שגם במקרה שלו. ../images/Emo31.gif

גרשון כידוע אינו תושב הצפון, והוא המשיך לחיות בבועה של המרכז מתי שנפלו עלינו כאן אלפי מטחי טילים. כך שעל מה יש לו להלין בדיוק? אם כבר לי יש מה להלין ואף דיברתי על כך מתי שהיה צריך לעשות זאת, לא אחרי, אלא בזמן אמת כשהטילים נפלו עלינו משמיים כמו טיפות גשם. עכשיו מה הטעם להלין? אתה יודע מה הבעיה במדינה שלנו כותב? הבעיה שהכל אנחנו הישראלים נזכרים לעשות מאוחר מדי אחרי שהאירועים כבר התרחשו והנזק כבר נגרם, ואז, אז אנחנו מקימים וועדות חקירה... והרי למתים ולפצועים לא יעזרו כבר כל וועדות החקירה שבעולם. כנ"ל לגבי כל דבר במדינה הזאת שנזכרים לדון בו רק אחרי שהוא מתרחש.
אני מאוד מקווה שאת וועדת החקירה הבאה לא נקים רק לאחר שהטיל האיראני הבאליסטי הראשון ייפול עלינו, כי אז לא תעניין כאן כבר את אף אחד שום וועדת חקירה בשום נושא...

gershon17

New member
ממתיק, תוציא את הראש מהעכוז

טילים ממשיכים ליפול. הם רק לא נופלים לך על האף, אלא בשדרות. כבר הדגמת מספיק פעמים אתמול שתושבי שדרות לא מעניינים אותך, אל תנסה להבין מזה... טוב, אל תנסה להבין - אתה פשוט לא טוב בזה.

gershon17

New member
שבע שעות תמימות

וזה מה שהצלחת להגיע אליו? אתה יודע, פעם לפני כמה חודשים הכנתי עוגיות. עוגיות שוקופוז מעולות שחייבים לאכול עד שהן נגמרות עד תום. כדי להכין את העוגיות האלה, צריך לקנות ביצים, להמיס שוקולד, לטחון שקדים, לגרר קליפת תפוז ולהמיס גם חמאה. החמאה? זו שהשתמשתי בה לפני חצי שנה בערך? יותר שנונה ממך.

gershon17

New member
עכשיו אתה ממש חצוף

אני רוקד על הדם? להיפך, אני זה שאומר שהמצב הנוכחי שממשלת קדימה/העבודה הכניסו אותנו אליו, בו דם תושבי שדרות הוא הפקר הוא מצב לא תקין. זה אולמרט שמבלה לו בנעימים בזמן שאזרחים בשדרות מופגזים מדי יום ביומו. והאמת שזה אפילו עוד יותר מסקרן. ההצעה היחידה שלי לטפל במצב היתה לתת לתושבי שדרות את האפשרות הכלכלית לעבור דירה למקום אחר. לא הצעתי "להכנס בהם יותר חזק", לא הצעתי "להרביץ להם עד שלא יוכלו לעמוד יותר" ולא הצעתי אף הצעה שמצביע מרצ טיפוסי יתנגד לה. מזה הסקת שאת הכל אני אומר כי אני רוצה את נתניהו בשלטון? הסקת המסקנות הזו מעידה עליך הרבה יותר מאשר היא מעידה עלי. זה לא קשור כלל לעובדה שתמכתי בליכוד בבחירות, ושגם עכשיו אני לא חושב שטעיתי.

אתה פשוט לא יאמן ../images/Emo6.gif

היכולת שלך לעוות כל פעם מחדש.. זה פשוט מדהים! אני כבר מתחיל לחשוש שמדובר ביכולת הבנה מאוד נמוכה.. עזוב.. בוא נסגור את הדיון הזה..

gershon17

New member
תשמע, תראה

גם המסקנה שיכולת ההבנה שלי נמוכה מעידה עליך הרבה יותר מאשר עלי. אבל אם זה מה שעוזר לך להעביר את היום, אני לא אפריע לך.

אשרת

New member
איזה שטויות...

הוא לא צריך את הקאסמים על מנת לתמוך בנתינהו. מספיק שהוא יביא את השיפור הכלכלי שנתינהו עשה, וזה מספיק. אגב, מה דעתך להזדהות עם תושבי שדרות ולרדת למקלט, גבר?

אף אחד לא ביקש מכם לרדת למקלטים

כשנפלו אצלנו טילים, ביקשנו מכם רק לצאת מהבועה שלכם ולא להתנהג כאילו לא קורה כלום בצפון. ועם "שיפור" כלכלי שכזה, כל עוד לא קוראים לך אריסון, או גאידמאק, או לבייב... מי צריך אוייבים...

ומה שינוי עשתה עבורם ועבור תושביהם?

שלוש שנים הייתם בממשלת שרון, ומה עשיתם עבורם כל השנים האלה? שדרות מוכת האבטלה והעוני לא מעט בזכות שינוי שהביאה למדיניות כלכלית דרקונית במשותף עם הליכוד והרסה את עיירות הפיתוח ובראשם את שדרות. מה שנקרא "הקריבו אותם על מזבח העושר".

אשרת

New member
מה הקשר לשינוי?

האם אני דברתי על פרץ, ממתיק סוד? כמובן, הרי ברור שאם כל משלמי המיסים היו נותנים את המיסים שלהם, אז כולם היו שווים. כולם היו עניים, הקיצר, אתה קומוניסט קטן, אבל זה לא הנושא. אני שאלתי אותך, מתיק, בתור אדם, מה אתה עשית למען תושבי שדרות?

למעלה