ובשדרות הכל כרגיל

אם לא שמת לב דפ"ר...

הוא הגיב לך, לא לי. אני לא הזכרתי אפילו את הגברת ציפי לבני, כי אני בדיוק כמוהו חושב עליה רק דברים טובים. זה שהיא היתה בעברה חברת ליכוד, כל אחד עושה טעויות בחיים, החוכמה היא ללמוד מהטעויות ולא לחזור עליהם שוב.

Fasz

New member
ממתיק, שוורץ היה מתגאה בך!

למדת לעוות הודעותיהם של משתמשים אחרים. מתי אני הזכרתי את לבני באחת מהודעותיי? למען האמת, אין לי שמץ של מושג בעקבות מה נדב אמר מילים אלה, ובעקבות איזו הודעה בדיוק. ייתכן ורצה להזכיר את שרת החוץ שנעלמה לה בתקופה האחרונה? שרת החוץ הכושלת? זו שנתניהו עשה את עבודתה במהלך המלחמה? נראה כי אתה מסתנוור מג'ינג'יות בחליפות יוקרה, ממתיק..

Fasz

New member
אתה היית זה שאמר שאני כתבתי

מילים אלה, ממתיק. מה התגובה הזאת שלך אומרת עלייך? ובכל זאת - תגובתו של אפיק פרסי ראויה לתגובה מעמיקה מזאת.

gershon17

New member
אולמרט אמר, כמובן

הוא הודיע בשידור חי ברדיו ובטלוויזיה שניצחנו בלבנון. אני בפורום של קדימה, לא? לי אין פתרון מושלם, אבל אני לא בממשלה ולא אחראי לביטחונם של תושבי שדרות. מפלגת קדימה, לעומת זאת, כן בשלטון, והיא כן נושאת באחריות הזאת. כלומר, היא מתעלמת לחלוטין מהאחריות הזו, ומזניחה את מערב הנגב בערך מאז הבחירות. תושבי שדרות לא מקבלים אפילו עזרה מהמדינה במעבר דירה למקום בו לא יורים עליהם. לא, כל מה שהממשלה בראשות קדימה עושה זה להסביר כמה היא משתדלת. אם אתה לא מסוגל, אתה צריך לקום וללכת - לא להגיד "אבל המורה! השתדלתי!". מה שחשוב זו התוצאה הסופית - אם הקסאמים לא נעצרים, זה בכלל לא משנה מה עושים באמצע.

מישהו טען שהאמירה נכונה?!

ועכשיו אתה בוחר להכנס לנושא שכולנו מסכימים עליו - טיפול הולם לאוכלוסייה. בנוגע לנושא הראשון, שעליו אתה מבסס את כל טיעוניך, אני רואה שהבנת כי מושקעים מאמצים צבאיים אשר מניבים פירות?

gershon17

New member
כל קדימה עומדת מאחורי האמירה הזו

כאמור, אמר אותה ראש הממשלה. שוב התבלבלתי בפורום? איך בדיוק כולם מסכימים על טיפול הולם לאוכלוסייה? מהו טיפול הולם? להגיד להם "לא נורא"? לא כולם מסכימים על טיפול הולם. למשל מפלגת קדימה לא דוגלת בשום טיפול הולם אלא בהשארת המצב על כנו. ראש הממשלה ושר האוצר, למשל, בוודאי לא דוגלים בשום טיפול הולם, מבחינתם המצב כרגע הוא מצב תקין. אחרת הם היו פועלים לתקן אותו, לא? לגבי הפעולות הצבאיות - לא אמרתי שהן לא משיגות מטרות כאלה או אחרות. אני אומר שזה בכלל לא משנה מה הן משיגות, כל עוד הן לא משיגות את המטרה המרכזית. אז יופי, הרסנו כמה מנהרות - זה לא עוזר וזה לא מספיק לשום דבר. לא ברור לי למה זה מנחם אותך - צה"ל לא מצליח לעצור את ירי הקסאמים. כל נסיון להציג את המצב הנוכחי כאילו יש פה איזשהו הישג לצה"ל שקול לאמירה של אולמרט שניצחנו בלבנון.

אתה יודע מה הכי מגוחך בליכוד שלך?

שדווקא הוא שפגע הכי הרבה והכי חזק בחלשים וזה אפילו לא הזיז לו שהוא פוגע בהם כך, היום מציג את עצמו כמגן החלשים, אותם חלשים ועניים שהוא בעצמו פגע בהם. ומי עומד בראשו? שני היצלנים נתניהו וסילבן שלום, שרי האוצר לשעבר שהם אלה שהפעילו את כל הגזירות והקיצוצים לחלשים. כך שאם אתה חושב שמישהו יאמין להם עכשיו שהם מגיני החלשים במדינה, כדאי שתארגן את המחשבות שלך מחדש...

gershon17

New member
מסתבר שלא רק אני בור

הנה, 60% מהפלסטינאים בורים ורוצים לירות טילים על ערים ישראליות. עוד הישג כביר של הלחימה בלבנון ובעזה.

וזה משנה את המסוגלות שלהם?

אני מקווה שלא פספסת את הראיון עם אלי מויאל בערוץ שתיים ששודר לפני כחצי שעה.. הוא דיבר שם על הפעולות והמאמצים שצה"ל משקיע ועל ההשפעה החיובית שלהן. גם הוא מודע להישגים. גם הוא מבין שאין "פתרון קסם".. אך יש לדאוג לאוכלוסייה שם. דבר שמוסכם על כולנו.

מה הקשר, אשמח להבין?

הוא טען שלא עושים כלום והמצב כקדמותו. העובדות אומרות אחרת.

העובדות הן

שטילי גארד נכנסים לרצועת עזה, שציר פלדלפי פרוץ, שאירגוני הטרור מתארגנים בשטח ובונים מפקדות, הצפון הופקר במלחמה, ששלושה מבנינו לא שבו לגבולם ושבשורה התחתונה אזרחי ישאל לא מגונים, וזה בלי להתייחס לאם צה"ל הצליח, או אם היה צורך בהסכם מדיני כזה או אחר. העובודות אומרות שהאזרח הישראלי לא בטוח.

ומכאן, ניתן להסיק שלא עושים מספיק,

ואולי זה באמת יותר קרוב לכלו מאשר מה שבאמת צריך. חשבתי שזה ברור מאליו.

gershon17

New member
המסוגלות שלהם קיימת בהחלט

כמו שאנחנו רואים כל בוקר. עכשיו גם מסתבר שיש מוטיבציה מאד רחבה. עוד הישג מדהים של צה"ל וממשלת קדימה - אין ספק.

לא משנה גם אם 1000

מבצעים יוכתרו כהצלחה, מה שמדאיג אותי יותר הוא חייהם של תושבי עוטף עזה. במבחן התוצאה קאסמים ממשיכים ליפול, ואתה יוןגע מה אני אומר? אני חושב שאסור לתת רגע מנוחה לאף פלסטיני כל עוד נוחתים קאסמים בשדרות. ממשלה שלא יכולה לדאוג לביטחון אזריחה, מקומה לא בשלטון.

למעלה