ובשדרות הכל כרגיל

אני אגיד למה לא עושים כלום,

פשוט מסיבה פשוטה מאד, שממשלה רופסת אחת החליטה שהפגזת אחת מעריה היא דבר שיכול להיות בשיגרה וכשאולמרט עושה עיסקאות נדל"ן כ"כ טובות בי-ם ובת"א למי איכפת אם מחירי הדירות בשדרות ירדו?

אשרת

New member
הירי על שדרות הוא עוד מתקופת

הליכוד בשלטון.. או מה שהיה פעם 'הליכוד'.

הליכוד?

כשראש הממשלה היה שרון? ליבני שרת החוץ? אולמרט מ"מ ראש הממשלה?ומופז שר ביטחון? סלחי לי אבל אני מתקשה לקרוא לזה כפי שאת אומר-"מתקופת הליכוד בשלטון".

אשרת

New member
קדימה 'נולדה' בבחירות האחרונות.

בבקשה תצמד לעובדות גם אם יש לך דה-זוו'...

קדימה נולדה כארבעה חודשים

לפני הבחירות(21 בנובמבר 2005), בבקשה הצמדי לעובדות...
אבל זה לא משנה את הטענה שלי. מי שהיה אמור לדאוג לביטחון אז, ברובו הגדול יושב בממשלת המחדלים היום.

אשרת

New member
כמו שאליל שלכם בוגי אשר התעלם

מהחמשות החיזבללה או ביבי שגם כן התנלם מזה. ובכלל, מי שאשם בקאסמים אלו הפלסטינים. ותרצה או לא תרצה, אותם אנשים היו בליכוד. לפני קדימה היתה ממשלת ליכוד, כן, אולי זה מביך שהם היו פעם שם, אבל בכל זאת...

Fasz

New member
אהמ, תיקון קל

ביבי התעלם? הוא היה ראש ממשלה במשך כשלוש שנים, לפני כעשור אשרת. מתי הייתה לו ההזדמנות להתעלם? בזמן שהיה שר אוצר ונקבר תחת הררי התיקים? הרי הוא לא היה שותף בקבינט, וגם אם היה - הנושא מעולם לא הגיע לדיון מהותי בקבינט, לפחות לא דווח שהיה זה נושא לדיון. באשר לחברי הליכוד- את עושה עוול לשטייניץ, אשר אך רק לפני שנתיים טען כי יש לחזור ללבנון ולטפל בחיזבאללה, ואז הוצג כהוזה וכפאשיסט מטורף, בין היתר ע"י חברי מפלגת שינוי. גם עצם ה"התעלמות"... החמאס מתעצם ומתחפר כעת בעזה, וראש השב"כ מזהירמפני "לבנוניזציה" של עזה. סוריה מתחמשת, ומאפשרת לסחורה רבה להתגלגל לידי החיזבאללה. האם צריך להיכנס לשיטתך לעזה ולבצע מבצע סטייל "חומת מגן"? יש לתקוף את סוריה? לחזור שוב ללבנון ולסיים גם שם את המלאכה? מה היית אומרת, אם באמצע האינתיפאדה, שרון היה מגייס ארבע אוגדות, ויוצא ללבנון על מנת להכות בחיזבאללה? קשה לי לשער שהיית נמנית בין התומכים הגדולים למהלך.

Fasz

New member
בהתחשב בעובדה שאותו הדבר נעשה

גם ב-82', ואני לא פעם חטפתי מטר ירקות מפעילי שלום עכשיו (בלי צחוק), בשל העובדה שהסתובבתי עם מדים, קשה לי להאמין שהתגובה הייתה שונה במדינת ישראל 2004', נגיד? גם בזמן מבצע "חומת מגן", התגלו תנועות מחאה קיצוניות, קל וחומר שבמקרה ומדינת ישראל תתקוף את החיזבאללה בלבנון, תחת האמתלה "יש להקדים תרופה למכה", הייתה גוררת אלפים אם לא עשרות או מאות אלפים, לכיכר רבין. אך, מאידך, את צודקת. ייתכן וכי לעולם לא נדע.

כן הליכוד. ../images/Emo192.gif

ואל תשכח שנתניהו היה שר האוצר בממשלה הזאת, וככזה הוא תמך בכל מה שהממשלה החליטה ועשתה.

אגב, סילבן שלום היה שר החוץ בממשלה

הזאת. ולימי שלכם היתה צרת החינוך באותה ממשלה. כך שכן, בהחלט הליכוד.

Fasz

New member
רוח אינטלקט פסחה על השמאל הישראלי

בתקופה האחרונה. להאשים את נתניהו בכך שהוא שותף ל"מחדלים" לכאורה, של ממשלת שרון, שקול להאשמתו של הירשזון, לכישלון שנחלו פרץ ואולמרט במלחמה. מה לשר אוצר ולסקירות בטחוניות? אתה יודע בכלל מה על מה מדברים בישיבות הממשלה? קומוניזם וראציונל, לעולם לא מתחברים זה לזה.. ובקשר ללימור לבנת, למה, יולי תמיר שרת חינוך טובה יותר, שאתה מרשה לעצמך להשתלח בלימור לבנת? או שמא, העובדה שערשת פניה היא כשל יונה צחורה וענוגה והיא מדברת על שלום, היא זו הגורמת לך לחשוב שלימור לבנת, הינה שרת חינוך גרועה יותר מיולי תמיר? את מה שהמפלגה שלך, לדורותיה, עשתה למדינת ישראל, 2 פצצות אטום מייד אין איראן, לא יעשו כאן. הנזק המצטבר של מפא"י בעבר, ופרץ בהווה, הוא רב יותר.

gershon17

New member
אל תעליב אותו סתם

בכל זאת הוא בן טיפוחי. עד לא מזמן הוא כתב דפא"ר כאכה. אני לימדתי אותו איך מאייתים את זה. אני אומר לך, זו היתה חצי שעה מפרכת.

Fasz

New member
בן טיפוחייך? הוא נשמע כמו בן טיפוחי

ו של שוורץ! הוא התחיל להשתמש באותה הטרמינולוגיה, ולמעשה, הוא התדרדר כל כך, עד אשר כל שמבדיל אותו משוורץ, הוא חוט המחשבה הציוני המתרופף במוחו המעוות.

gershon17

New member
תראה, הוא קל להשפעה

בכל זאת, המחשבה המקורית האחרונה שעברה לו בראש היתה "גו גו גי גי גהגהגה", וגם זה היה לפני הרבה מאד זמן. אז שוורץ מנסה לגנוב אותו ממני, החצוף.

Fasz

New member
ומי כמוך יודע ../images/Emo6.gif

עזוב, בעבור ממתיק סוד, עצם העובדה שהיא הייתה חברת כנסת של הליכוד היא כבר עליה להאשמתה. הוא רק שכח את ממשלת האחדות בין הליכוד של שרון, למפלגת העבודה..

למעלה