וד"א

swallowed

New member
וד"א

אני חששה.. אז ברוכה הבאה לי.. למרות שלא נראה לי שאני ישאר פה.... מישהו פה שומע רוק?! כיאילו כבד.. מגהדת', נירוונה,מרילין,הים(HIM)?

רונוש3

New member
מרלין מנסון חתיכחת מתלהב עם תעודות

וחרא מוזיקה. נירוונה סבבה. וברוכה הבאה..

swallowed

New member
לא נכוון...

אני אוהבת את מרילין..... את הקליפים שלו יפים וגם השירים.. ונירוונה להקה מעולה..

BlueBeIl

New member
כן, אבל נירוונה זה עוד קצת קשוח...

HIM זה כל כך גיי-רוק:)

whatascene

New member
הדבר היחידי שקשוח בנרוונה

זה זה שהסולן שלהם התאבד. אם לא הוא אף אחד בכלל לא היה זוכר אותם.

ההה לא חושבת.

לדעתי הרבה היו מכירים את נירוונה כי..בדומה לכל הלהקות שזוכרים שיש להם שיר אחד מפורסם, סמלס לייק טין ספיריט זה פשוט שיר שהוא מאוד מפורסם. אבל נירוונה אחלה להקה.באמת.

BlueBeIl

New member
אני לא חושבת

הם אומנם לא היו נהפכים לאגדה שהם נהפכו לה, אבל הם היו ממשיכים להוציא עוד כמה אלבומים גרועים שכולם היו קוטלים, עושים איזה קאמבק, כמה אלבומי להיטים... היו כמו RHCP כאלה

whatascene

New member
ממ

שתי להקות הגראנג' הכי גדולות שיצאו מהתקופה הזאת זה נירוונה ופרל ג'אם. פרל ג'אם היו ועדיין הרבה מעבר לנירוונה, ההבדל היחידי הוא שהסולן שלהם לא התאבד (תודה לאל).

swallowed

New member
למה תודה לאל.?!

אני שומעת פרל ג'אם להקה מדהימה והכול... אבל אין פשוט על קורק קוביין... המילים שלו ממש עמוקות... גם של פרל ג'אם אבל אין על נירוונה...

BlueBeIl

New member
המילים שלו? זה דווקא החלק הכי חלש..

אני גם די בטוחה שהוא אמר פעם שבחלק מהשירים הוא פשט שרבט את המילים מיד לפני שהם הקליטו...

swallowed

New member
אני יודעת..

גם הוא אמר בראיון שהוא לא יכול להסביר את המילים שהוא כותב.. כי זה סתם יוצא לו.. ובליטיום?

whatascene

New member
המילים שלו בכייניות!

נו באמת.. ליתיום? בלה בלה בלה אני מכוער בלה בלה בלה אף אחד לא אוהב אותי.. נו יופי ואמרתי תודה לאל על זה שאדי לא מת. שוב, פרל ג'אם הרבה מעליהם.

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifפרל ג'אם ענקים,

אבל את עושה את זה כל כך מגעיל, "בלה בלה בלה אני מכוער בלה בלה בלה אף אחד לא אוהב אותי".. הבנו שאת לא אוהבת נירוונה/קורט ושפרל ג'אם יותר טובים, אבל ליטיום זה כל כך לא בלה בלה בלה...

whatascene

New member
לא התכוונתי לליתיום בפרט

דיברתי בכללי קורט באמת בכיין.

למעלה