וד"א

swallowed

New member
את מדברת אליי..?

זאת בת... וממש לא זה הדבר האחרון שאני חושבת עליו.. פשוט אם היא "דלוקה עליו" אז זה מין הסתם בגלל שהוא יפה... לא בגלל האופי שלו.. כי היא בכלל לא מכירה אותו.. היא לא יכולה להגיד שהיא אוהבת אותו בגלל האופי.. איך רואים שאתם לא מכירים אותי..

לא נכון.

אני נגיד מחבבת את מייק מגרינדיי ואת פול מהביטלס לא בגלל איך שהם נראים אלא בגלל איך שהם מתנהגים בקליפים,וראינונות ובגלל המון דברים ששמעתי עליהם.. אנחנו באמת לא מכירים אותך.תכירי לנו.

swallowed

New member
כן אבל.

לפי דעתי זה הכול צביעות את לא יכולה לדעת איך בנאדם מתנהג בחיים אם את לא מכירה אותו אישית.. ואם הוא סתם בן אדם זבל שאכפת לו רק מפרסןם ולא חותם למעריצים ולא מתייחס אליהם.. זוהי דעתי חבלשאת לא מסבימה איתי.. מה את רוצה לדעת?! עזבתי תיכון עזבתי את הבית... אני גרה עם חבר שלי הוא בן 21... הוא מלמד תופים.. הוא לימדאותי במשך שלוש וחצי שנים.. אני נחשבת למקצועית.. ואני בשלוש להקות רוק קלאסי כזה בסגנון קולדפליי ושתיים רוק מטאל עצבני... ואני מרביחה בהם יחסית טוב... אהה.. ביום הולדת האחרון שלי הוא קנה לי מערכת תופים מקצועית מחו"ל... אני אוהבת אותו יותר מאשר את עצמי... חשוב לי שהוא ידע את זה... וזהו בערך בקצרה

ממ,אחלה חיים.

אני יודעת איך בנאדם,כשאנשים מהלהקה שלו,חברים ומכרים מספרים עליו.ותאמיני לי,שהם לא משקרים. ממ אני מתופפת קצת אגב ויש לי מערכת בבית.אל אני ממש לא טובה והלוואי שהייתי יותרP=

אני שומעת את נירוונה הים מגדת'

ואני די אוהבת את מרלין מנסון. ברוכית.

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifנירוונה../images/Emo99.gif

לא סובלת את מרלין, אבל נירוונה ענקים

swallowed

New member
את גם

את גם בפורום נירוונה,לא? פן פייטרס להקה מעולה.. יש לי את האלבום החדש..

למעלה