אם את רושמת, תסבירי, למה קורט בכיין?
R RuNoOsH New member 8/7/05 #56 ../images/Emo42.gifאמ.. לא כל כך, אבל מעניין אותי לדעת למה קורט נחשב בכיין.. אז תנסי..
A ADCMAN New member 8/7/05 #57 פרל ג'ם מעפנים נירוונה מעפנים. ונירוונה מעצבנים. אני מוכן לסבול את בליץ'(אלבום הלהיטים שלהם)
R RuNoOsH New member 8/7/05 #50 ../images/Emo42.gifאיזה בולשיט "זה זה שהסולן שלהם התאבד" דפוקה. אז כל המעריצים שיש לנירוונה עד היום, זוכרים אותם רק בגלל שקורט התאבד? ומקשיבים למוזיקה שלהם רק בגללו?? מה הקשר???
../images/Emo42.gifאיזה בולשיט "זה זה שהסולן שלהם התאבד" דפוקה. אז כל המעריצים שיש לנירוונה עד היום, זוכרים אותם רק בגלל שקורט התאבד? ומקשיבים למוזיקה שלהם רק בגללו?? מה הקשר???
S swallowed New member 8/7/05 #18 לכי לבכות לשלי.. מה היא כבר תעשה לי תעיף אותי מהפורום המסכן הזה? תני לי לחסוך לה את העבודה....
W whatsername 234 New member 8/7/05 #21 איכס אל תדברי איתי אפילו את כזו פטתית.... ושלי יכולה לחסום אותך את יודעת... או שתלכי בעצמך כמו שאמרת
S swallowed New member 8/7/05 #25 איזה פרחה חמודה.... ...."ווטאבר".. איזה מאמי נשמה חאיים.. (בציניות).. חחח
R RuNoOsH New member 8/7/05 #52 ../images/Emo42.gifאוי שתקי, מי את שתתני בכלל דעה?? את ואבריל המסריחה שלך.. מה היא אמרה שעולה לך על העצבים?!
../images/Emo42.gifאוי שתקי, מי את שתתני בכלל דעה?? את ואבריל המסריחה שלך.. מה היא אמרה שעולה לך על העצבים?!
B BlueBeIl New member 8/7/05 #17 אני לא שומע אני שומעת HIM זה גיי רוק ואני שומעת בריט רוק, בריט פופ, פופאנק, אולדסקול ועוד כל מיני דברים.
אני לא שומע אני שומעת HIM זה גיי רוק ואני שומעת בריט רוק, בריט פופ, פופאנק, אולדסקול ועוד כל מיני דברים.
S swallowed New member 8/7/05 #20 אה... והים זה גיי רוק.. הבנתי לגמרי.. טוב הלכתי לשמוע קצת גיי רוק ובריט פופ..! late..