והארץ (שלנו) תשקוט

קפת

New member
והארץ (שלנו) תשקוט

לוידעת אם שמתם לב, אבל הצלחנו להדוף את זרם המהגרים שפלשו לפורום. בתפוז, יש לציין, הסכימו מיידית ובלי שום אמוציות להוריד את "הקידום". אבל נותרו מספר שאלות פתוחות, שיש לתת עליהן את הדעת: 1. זה שבוגו אשמה, זה בודאות. כי רק לפני שבוע היא שאלה אותי איך נביא בשר טרי לפורום. ואני שאלתי אותה, וכמובן לא קיבלתי תשובה, האם ומדוע בכלל צריך. אז הנה השאלות: 1.1 האם ומדוע בכלל צריך? 1.2 איך נעניש את בוגו? 2. האלה שכן הגיעו, האם נוכחותם היתה, איך לומר בעדינות, אנמית, כי אנחנו מגלומנים דומיננטים שלא נותנים לאפחד בסביבתנו להשתלב, או משום שאיש מהם לא היה ממש ממש אישיות ראויה ומעניינת שיש לה/ו מה להגיד ויודע/ת איך להתבטא? 3. האם הייתי צריכה לבקש מתפוז שישאירו את ה"קידום" ורק ישנו את הנוסח? אכן, שאלות קשות. גם הביצים.

נינטייב

New member
מצטערת לקלקל

דומני שהכל עניין של ציפיות. השם של הפורום שלנו, אפעס, לא ממש קולע למה שקורה וקורא בו. הם באים, זורקים מילה על מגלומניה, מעיזים על אלוהים (וקפת נעלבת נורא מהר). את בוגו נעניש בריתוק לאיקיאה במשך שבוע, כשהוא חבושה בפומפיה אליפטית, ומדריכה חנונים בהתקנת ארונות עץ מסוקסים.

קפת

New member
את לא מקלקלת, אהבלה

אני מסכימה איתך. פרט לזה שאני נעלבת נורא-נורא-נורא מהר,ואת זה ירשתי מהצד המרוקקי שלי. מה שעוד היה בעייתי, זה נוסח ה"קידום" שיצר ציפיות לא ציפייתיות. אבל, נינטוש, האם אנחנו בכלל מעוניינים בזרמת דם, זרע ודמעות טריים לפורום, כמו שבוגו טוענת (היא חוששת ממוטנטים)?

מה זה זה?

אתן שתיכן, נינט וקפת, שופטות אותי שלא בפני? זאת עבודת השטח שלי שבזכותה אותרה ההפניה לפורום, הרי אני משולה לאותו ילד הולנדי קטון שתחב את אצבעו הבלונדינית בסכר. חוצמיזה, מה כבר היה קורה אם היינו קולטים קצת עליה? אולי היינו מצליחים לדלות כוכב נולד, אולי דמנו היגע היה נמהל בקצת סרום טרי.

קפת

New member
דיסו וכרוב הגיעו לפה

במסגרת מאמצי הסוכנות, וביבוא אישי. ואליך בוגו: אז בואי תנתחי בבקשה למה הדם הטרי שזרם פה לא נמהל. האם כולנו אשמים? כאילו, את חושבת שלא עשינו מאמצים לקבל (שאלוהים תעזור לכולנו, נורא השתדלנו לא להעליב ולא לריב עם אפחד, והצלחנו. מותקים אנחנו)? ואם לא עשינו, מה היה ראוי לעשות? את אודי צריך היה מזמן להחזיר לטננבוים. אודי הגיע בכלל מ"שם", ואודי נתווצר בכלל "שם". חרא חרה דוגמה, נינטוש.

דם טרי

מישהו התייחס אליהם בכלל? מישהו הציע להם כוס תה, פין קפה? מישהו טרח בכלל לעודד אותם ולחזק את בטחונם האישי הרופף, בטחון קלוש של עולים חדשים (איזה חדשים, עולים לגרדום)? נא לא להאשים אותי. הייתי עסוקה, אני לא נחמדה, לא יודעת לארח, מגלומנית וחרדה עד מאוד למעמדי.

קפת

New member
לא עקרוני, נינטוש

סתם קינטרתי אותך. מה שמשנה, זו השאלה העתיקה: האם אנחנו צריכים תזרים חדש לפורום, ואם כן - מה אנחנו מוכנים לעשות בשביל זה. בוגו, למה להגיש? לך הגישו משהו כשהגעת? חובתו של מגלומן להיאבק על מעמדו, לעניות דעתי, וזו תמיד היתה אבן הבוחן העיקרית: מי שיש לו ביצים, זכותו להדגרה עצמית, כמו שכותב המלפפוצים.

נינטייב

New member
ויסלח המלפפוץ ששכחתי אותו גם..

וחוץ מזה, כמינהלת, חובת הגיוס הבררני עלייך. יאללה, היידה, קדימה לעבודה!!!!!!

קפת

New member
אוי סתמי

אני שכבתי כבר עם כל הותיקים. דור המדבר. עכשיו תורכן, הצעירות. אני יוצאת לפנסית מנופאוזה. וחוץ מזה, כידוע לך, אני מנהלת מאצילת סמכויות. יאללה נינטוש, לכי תגייסי רמחים צעירים ועסיסיים. שיהיה למי להקיז דם.

קודם כל זה מאוד יפה שנינט כפרות

מדברת יידיש ואומרת היידה. שנית, גיברת קפת המינהלת - אם את והדמות הזכורה לטוב קרויף לא הייתם מפתים אותי לבוא לשם*, לא הייתי שם או כאן. *לרגל יום השואה הבא עלינו לטובה, אני מציעה מחשבה נוספת בהתאמת המילה "שם" לעניניינו.

בחבח

New member
אני יצרתי איתם קשר בלתי מחייב

זה נחשב ? אני מאוד חביב לאורחים לרגע. ככה אמרו לי בגן.

שלי חזייתך מעל דדייך

קודם כל, אל תשימי אותי באותה רפסודה בנויה ממקלות של ארטיק עם דיסו הנקרופיל ואודימותקגמופעהקולנועשלרוקי. שנית, מי זה אוטופיה? שלישית, איפה השירותים?

Ricca

New member
אוי נו מספיק להתלהב

אני ככה עוקבת באדיקות כבר כמה ימים. אפילו הגבתי בבישנות על משהו שצרם לי, אבל אפחד לא התייחס בכלל.. טוב אולי זה היה מתוך תחושת האיום שהשריתי עליכם.. בכלופן: זה לא פורום מגלומניה ולא פורום בטיח. זה פורום קפת. נקודה. חוץ מהעובדה שאתם נורא אוהבים לקשקש, (קשקושים מקסימים, אני חייבת לציין, ולפעמים גם בחרוזים) הרבה מגלומניה לא רואים כאן. להיפך, אם ננתח פסיכולוגית את השיחות הנוצרות בפורום נמצא הרבה חולשה וחוסר ביטחון- אבל לפחות אתם שנונים. אז לשאלותייך (בגד) קפת (בראש מילה) 1.1. ועוד איך!!! ואותי במיוחד. 2.1. באותה צורה שאתם תמיד מענישים אותה. 2. אנמים. לחלוטין אנמים.. אבל גם אתם חארות לא קטנים. (אני מקוה שאתם גאים בזה) 3. אף פעם אל תבקשו מתפוז כלום. אין דבר גרוע יותר מלהיות חייב לפרי הדר. לילה מנוחה.

גרגול

New member
תפוז מכני

גרגול, כבר יש לך פנטיום 4 עם כל התוספות? גרגול, רוצה להכיר את עדי? גרגול, מעוניין במערכת אאודיו חדשה? גרגול, נגן MP3+128MB ב-440 ש"ח בלבד! גרגול, 2 ארגזי עגבנייה טרייה משכם מחכים לך. גרגול, עדי עדיין מחכה לך, אין לך מצפון? גרגול, רוצה פס רחב ב-29 ש"ח מחיר היכרות? טלוויזיה 48 אינטש? גרגול, עדי, זוכר? גרגול, מגבונים לרכב במבצע. גרגול, עדי היא הנשמה התאומה שלך, תסתכל, התמונה שלה שם למעלה, שווה, הא? גרגול, זמן אוויר בחינם! גרגול, איפה אתה עורך את הקניות לחג? גרגול, עדי מקיימת יחסים עם מישהו אחר שנרשם לאתר. זה יכולת להיות אתה! גרגול, ממחטות נייר ב-7 ש"ח אצלנו באתר. גרגול, לעדי יש גם חברות. גרגול, הגדלת פין ב-12 תשלומים! גרגול, עדי לא תדבר איתך גם אם תירשם, יא חרא. גרגול, רוצה אנציקלופדיה מעודכנת לשנת 2004? גרגול, עדי עכשיו עם החבר הכי טוב שלך. גרגול, רמקולים לרכב?

למעלה