סחטיין, מברוק ורגל קרושה
שמעי, יקירה, אם הייתי מחליטה להיות תוקפנית, את היית הראשונה לחוש את ניבי המושחזים בתחת שלך. וזה היה כל כך כואב, שלא היה לך בכלל בכלל חשק לענות לי. אבל האמת, שאני בכלל לא תוקפנית היום, סתם מבועסת מזה ששתו לי את השבת עם עבודה, עבודה עבודה (אודי, שקט!) ודווקא נהניתי להתבחבח איתך, בין לבין. כי חוץ ממך וממני, מותק, ועוד איזה עיוור תמהוני וחרמן, שמכור לג'טרול טאל, אף כלב או כלבה לא פקדו את הפורום. כולם יצאו לטייל, והשאירו אותי, האומללה והדואבת, לבד לבד. זונות. עכשיו לענייננו. תגידי, ובאמת שמעניינותי לשמוע מה את אומרת: את חושבת שמן הראוי בפורום מסוג זה לקבל בזרועות פתוחות וחיבוקים וירטואליים כל מי שמתקרב לפה? כאילו, האם נוקשות היא לא מסננת ראויה שתרחיק מפה את מי שלא מסוגל להתמודד עם דעתנות (שלעתים יכולה להתקבל כתוקפנות, אני מודה), עם נחרצות, עם ניסוחים חד משמעיים. ברוב הפורומים שבהם חזיתי בתפוז (פורומים שהאופי שלהם הוא יותר "חברתי") אין את התמהיל הייחודי - מבחינת הרכב אנושי, מבחינת תכנים ומבחינת סגנון הכתיבה - של הפורום הפסיכוטי הזה. ההודעות והתגובות שם מסתכמות באיזו נהמה בת שורה או שתיים. אין השקעה בכתיבת תגובות, בטח שלא ברמת היצירתיות שמאפיינת את החוסים פה. תמיד סברתי, שכדי לשמור על הסגנון והתמהיל והרמה שלנו, צריך להציב איזה רף. מה את אומרת?