יופי ילד.
מצד אחד אתה רושם - אם אתה מפקפק בנכונות הלינקים שהבאתי מהתקשורת, עקוב אחריהם בבקשה ותיוכח שהם אמינים. ומצד שני- התקשורת לפעמים ממציאה דברים, אבל לא מתקרבת לכמות השקרים שתקבל מארגוני ההחזרה בתשובה" -> אני מסכים שהתקשורת ממציאה דברים, ואני גם טוען שהלינקים שהבאתי נבדקו על ידי ונראים לי אמינים מאוד. בדוק ותיוכח. ---- "אתה לוקח דוגמא אחת קיצונית וממנה מכליל על הכלל - שכן לומד (דרך אגב) מוסר על בסיס יומי" -> אני רק מראה לך שלא מעניין אותי מה הם לומדים, אלא מה הם עושים. ---- "'הציבור החרדי אלוף בהסתרת פשעים...' כאן אתה מביא מידע שהו סובייקטיבי וללא כל בסיס" -> הו, כמה שאתה טועה. רוצה שאוכיח זאת קבל עם? ---- "יותר סביר שהם עושים את זה כי ש"ס מממנת להם את שכר הלימוד - שוב מעוות מציאות ומגיע למסקנות..." ->בעיוותים שלך אין לי אפשרות להתחרות, גם אם ארצה מאוד. "כתבתי אני מכיר כמה וכמה משפחות חילוניות ששולחות את ילדהם לבית ספר דתי כי הם רוצות להרחיק אותם מאלימות ומסמים, אתה רשמת- יותר סביר שהם עושים את זה כי ש"ס מממנת להם את שכר הלימוד" -> נכון. כי זאת כנראה המציאות... ומה שהבאת לא קשור לדיון, מאחר שהדיון הוא על הפשיעה של החרדים. לא על איך שכמה משפחות חילוניות שאתה מכיר, תופסים את הפשיעה שלהם. ואם כבר מדברים, אני לא מאמין לחצי מילה שיוצאת מפיך. שיקרת בזדון כבר כמה פעמים, ובשבילי גם פעם אחת מספיקה.