והנה עברו להן כמה שעות......

magenta73

New member
מה שאני מנסה להגיד זה ככה

אתה, וכן, גם אני... נכנסנו בכוונה תחילה לקשר שהוא זמני/בלתי אפשרי מה שלא תרצה לקרוא לזה. השאלה היא למה? אולי בשיל לא באמת להיפגע, כי אם אנחנו יודעים, בראש שזה זמני או בלתי אפשרי, אז אולי זה לא יכאב כ"כ... ובעצם אנחנו משחקים ב"אבאאמא", אבל שוכחים שלחיים יש תוכניות אחרות, וגם כשמשחקים, נכנס רגש. גם כשיודעים שזה לא המקום לשים בו רגש, הרגש נכנס. ואז אתה נותר עם הכאב. כל מה שאני מנסה להגיד לך, שכמוני כמוך. ניסינו לשחק אלוהים קטנים. וזה לא עובד. הכאב עדיין שם... גם בקשרים שכביכול אתה יודע מראש שלא יזיקו, ,כי הם לא להרבה זמן... והפלא ופלא... זה עדיין כואב. ולכן... מציעה לך, לאחות את השברים ובפעם הבאה למצוא משהי שבאמת תוכל לתת לך מה שמגיע לך ובאמת תוכל לפתח איתה מערכת יחסים טובה ושיוויונית.

Domo Arigato

New member
עזבת

שכלית עזבת- אתה יודע שזה הדבר אולי הכי טוב לעשות ועשית את זה יגיע הזמן להרפות רגשית - ואז אולי יכאב פחות.

orrin

New member
יקרה שלי

בצער רב וביגון קודר אני אומרת לך את מה שכולנו כבר למדנו על עצמנו- זה לא עוזר שמישו אובייקטיבי, מהצד, לא קשור- אומר משו ההבנה מגיעה רק כשאנחנו מסוגלים להתמודד איתה בלי להשבר. וכל הרצון הטוב, וכל האהבה שבעולם, וכל האכפתיה והאמפתיה- לא יכולות לקצר את התהליך את זה אני יודעת את זה, את יודעת את זה, ואני מניחה שגם הוא יודע את זה. יכול להיות שאת צודקת, יכול להיות שלא, ויכול להיות שרק ימים יגידו. כי זה התהליך שלו- ולא שלנו. חיבוק ענקי ממני

orrin

New member
שלי לפחות לא היה נשוי ../images/Emo3.gif

אל תשווה בין כאב של אנשים אל תשווה בין קשרים שונים, לא שלך ובטח לא של אחרים כמו שאני לא יודעת מה הלך בינך לבין אותה גברת מקסימה, אתה לא יודע מה הלך ביני לבין X או בין מג'נטה והאנגלי שלה אל תשווה- זה לא הוגן וזה לא קשור בשיט למה? כי הגבולות שלנו שונים כי הצרכים שלנו שונים כי הסיבות שבגללן נכנסנו לקשר שונות כי הסיבות שהקשר נגמר שונות כי הכאב שונה כי הכאב מגיע ממקום אחר כי אנחנו לא אותו אדם בבקשה- אל תשווה

הפסקתי להשוות

אני מתנצל אם מישהו נפגע - שוב יש יותר מדיי נפגעים חוץ מזה - לא צריך להוסיף אז סליחה. ההשוואה הזאת באה להראות כי כואב לי כמו לכל אדם אחר שחווה פרידה. וזהו. כואב לי ואני יודע שאת הכאב הזה אני יצרתי בעצמי - לא כי נכנסתי לסיפור הזה. כי החלטתי שאני יוצא ממנו. כי גרמתי למישהו אחר כאב נוסף על שלי. זהו - אני שוב מתנצל

orrin

New member
תפסיק להתנצל

אתה מתחיל להשמע כמו פולניה שבאה ברכבת אקספרס מקרקוב.... ועדיין- כואב לך. אני יודעת. אני מבינה ומזדהה ועדיין- זה לא הכאב שלי או שלה או של כל אחד אחר ביקום הזה מהסיבה האחת הפשוטה שכאב מתחבר אלינו למקומות שרק אנחנו מבינים. משו שיפגע בי לא יפגע בך- ולכן זה לא נכון להשוות כואב. אני יודעת.

למעלה