והפעם נכיר את...אור

nawa

New member
והפעם נכיר את...אור

הידוע בכינויו COW COW....אז יאללה תתחילו לשאול שאלות !

nawa

New member
מה קורה ??

זה לא יפה ככה בלי לשאול שאלות...יאללה !

שאלות לאור!!!../images/Emo54.gif../images/Emo55.gif

1. נכון שאתה אוהב לגור במכמורת?
2. מה הנטיות שלך? 3. מה לא היית עושה תמורת מיליון דולר? 4. אם יכולת לבחור איפה להיוולד, היית נולד ב....? 5. מה היית לוקח איתך לאי בודד(כמה נדוש
)? 6. מה אתה הכי אוהב בבנות(אופי+חיצוני)? 7. איך יקראו לילדים שלך? 8. מה אתה חושב על אנשי הפורום(תודה שאתה מת עלינו
)? 9. על מה אתה חושב תוך כדי מתן תשובות לשאלון זה
? 10.נכון שמח שנגמר?!?!

COW COW

New member
../images/Emo70.gifתשובות

1. נכון שאתה אוהב לגור במכמורת? מאוד מאוד. 2. מה הנטיות שלך? אני נוטה להתעצבן מהר וכל הזמן לזוז. 3. מה לא היית עושה תמורת מיליון דולר? מחריב את עמק חפר/ישראל. 4. אם יכולת לבחור איפה להיוולד, היית נולד ב....? איטליה. 5. מה היית לוקח איתך לאי בודד(כמה נדוש)? סירה (כדיי שאני אוכל להביא עוד דברים.) 6. מה אתה הכי אוהב בבנות(אופי+חיצוני)? מישי שהיא חצי טום בוי ותחת מעוצב. 7. איך יקראו לילדים שלך? אם בת אז: טבע/מעיין ובן: מקס/אופיר. 8. מה אתה חושב על אנשי הפורום(תודה שאתה מת עלינו)? נכון ויותר. 9. על מה אתה חושב תוך כדי מתן תשובות לשאלון זה? כמה נחמד שמישו חשב גם לשאול אותי דברים 10.נכון שמח שנגמר?!?! חלקית.

lilo14

New member
שאאאאלות ../images/Emo9.gif

אתה אוהב את החיים?
מה היית רוצה שירשמו על הקבר שלך?
מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?
מה הדבר שאתה לא יכול בלעדיו?
מה גורם לך להיות מאושר?
איזה משפט שאמרו לך אתה לא תשכח בחיים?
איפה אתה רוצה להיות ברגע זה ממש?
איזה חלק בגוף מהמין השני מדליק אותך?
מה החלום שלך? אממ... טוב זהו קצת הגזמתי עם השאלות, אבל יאללה.. תשובות !!!

COW COW

New member
../images/Emo70.gif

אתה אוהב את החיים? מה היית רוצה שירשמו על הקבר שלך? מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה הדבר שאתה לא יכול בלעדיו? מה גורם לך להיות מאושר? איזה משפט שאמרו לך אתה לא תשכח בחיים? איפה אתה רוצה להיות ברגע זה ממש? איזה חלק בגוף מהמין השני מדליק אותך? מה החלום שלך?

COW COW

New member
אופס...... חחחחחח.......

אתה אוהב את החיים? חלקית, יותר לצד של כן.
מה היית רוצה שירשמו על הקבר שלך? כן קבור אור נוימן, מת בתאונות ג'קאססססססס.
מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? צועק על אמא שלי (אני עצבני כשאני קם).
מה הדבר שאתה לא יכול בלעדיו? מוזיקה.
מה גורם לך להיות מאושר? לשכב על הדשא עם ריבה על הפנים ולחקות שהכלבה שלי תבוא ותלקק אותי בפנים.
איזה משפט שאמרו לך אתה לא תשכח בחיים? "מה אני מגדל פירומן מזוכיסט פה" אבא שלי אמר את זה ואיזה פעם אחת שהלכתי לי לתומי בבצפר מישו צועק עליי "לך מה יא סטלן מזדיין" מן הסתם המישו הזה היה ערס.
איפה אתה רוצה להיות ברגע זה ממש? ביוון.
איזה חלק בגוף מהמין השני מדליק אותך? התחת.
מה החלום שלך? להיות או וטרינר או שף או עובד זר.

COW COW

New member
תיקון למשפט השני שאני......

יזכור זה: "לךמפה יא סטלן מזדיין"

תתתמר

New member
../images/Emo35.gif

אם יכולת להיות צבע זה היה צבע
אם יכולת להיות חיה
אם יכולת להיות חפץ
האם היית מאוהב אי פעם?
מתי אתה חושב שתעשה את זה???
אם היית בת איך היית נראה?
האם אתה בתנועת נוער כלשהיא? פעיל איפשהו?
איזה אייקון הכי חמוד:
או
או
?

COW COW

New member
../images/Emo70.gif

אם יכולת להיות צבע זה היה צבע? אדום ליד צהוב ליד ירוק אם יכולת להיות חיה: טיגריס אם יכולת להיות חפץ: ויברטור האם היית מאוהב אי פעם? כן מתי אתה חושב שתעשה את זה??? לוידוע מקווה שבגיל 15 16 אם היית בת איך היית נראה? כוסית האם אתה בתנועת נוער כלשהיא? פעיל איפשהו? כן, בני המושבים איזה אייקון הכי חמוד:/images/Emo163gif או/images/Emo66gif או/images/Emo150gif ? /images/Emo66gif

COW COW

New member
סתם אחלה להקה .....

ותראי את העיניים שלי הם ממש עקומות.

nawa

New member
../images/Emo35.gif

מתי נולדת ? איפה ? איזה מזל אתה ? איזה שם היית נותן לעצמך כשאתה מסתכל במראה ? מתי היית מאוהב בפעם האחרונה ? מי היה/תה המאושר/ת ? מתי בפעם האחרונה חיבקת מישהו שאתה אוהב ? מה המאכל האהוב עליך ? באיזה פורומים אתה משתתף ? מה הפורום המועדף ? עם מי מהפורום היית רוצה להתחבר ? למה לא באת למפגשי פורום ? מי אתה בעצם אור ניומן ?

למעלה