והפעם נכיר את...אור

../images/Emo35.gif גם אני רוצה!

איזה שמועות כאילו הפיצו עליך? למה ילדים לא אוהבים אותך? נו בטוח יש סיבה טובה כאילו! אתה כאילו שנטי בגלל המוזיקה או גם בדיעות וזה? למה אתה לא כאילו, חבר של זאת שאתה אוהב? את מי אתה כאילו יותר אוהב, אמא או אבא? סטוצים או קשר? מה היית עושה בשביל מליון דולר? מה היית עושה בשבילי?
אוקיי ביי ביי!!

COW COW

New member
../images/Emo70.gif

איזה שמועות כאילו הפיצו עליך? שאני הומו (אני לא) ושעשיתי עגיל בזין. למה ילדים לא אוהבים אותך? היה ילד אחד ששנא אותי כי שנאתי אותו כי הוא היה ממש קרצייה אז אקיצור הוא התחיל להגיד לכולם שאני הומו ושכדי להם לשנוא אותי אז בעיקרון זה ביגללו אבל יש לי נטייה להיות קצת מעיק. אתה כאילו שנטי בגלל המוזיקה או גם בדיעות וזה? גם בדיעות, אני פעם בשבוע הולך לסדנת בודיהיזם אצל אמא של ידידה שלי. למה אתה לא כאילו, חבר של זאת שאתה אוהב? אנחנו יותר מידידים אבל היא לא אוהבת אותי מאוד. את מי אתה כאילו יותר אוהב, אמא או אבא? את אבא כי הוא מאוד אדיש למשל אם אני בא איזה יום אחד ואומר אבא השעו אותי אז הוא אומר שזה לא סבדר ולא יותר מזה אבל הוא שומר הכל בפנים ומדיי פעם יש לו התפרציות זעם והוא משחרר את הכל (פירומן מזוכיסט חחח) ואמא שלי מאוד מתרגזת מכאלה דברים, וגם אין לו בעיה שלמשל הוא יעשן איזה סיגר ואני יקח שכטה ממנו או בארוחות שאני ישתה מרטיני או ויסקי. סטוצים או קשר? שקר מה היית עושה בשביל מליון דולר? כמעט הכל. מה היית עושה בשבילי? אני לא ממש מכיר אותך כי את לא ממש משתתפת אבל צניחה חופשית שאני מת לעשות אבל מת מפחד.

למעלה