והפעם נכיר את...אור

COW COW

New member
../images/Emo70.gif

מתי נולדת ? 11.12.1990 איפה ? הר הכרמל איזה מזל אתה ? קשת/סוס איזה שם היית נותן לעצמך כשאתה מסתכל במראה ? לוידע מתי היית מאוהב בפעם האחרונה ? עדיין מי היה/תה המאושר/ת ? איזה ילדה חצי הודית מהכיתה שלי מתי בפעם האחרונה חיבקת מישהו שאתה אוהב ? היום מה המאכל האהוב עליך ? עוף סיני עם אורז לבן באיזה פורומים אתה משתתף ? שוטי הנבואה וניו מטאל מה הפורום המועדף ? שוטי הנבואה עם מי מהפורום היית רוצה להתחבר ? למה לא באת למפגשי פורום ? פעם אחת הייתי ביריד אתגרים ופעם אחרת הייתי בצפון מי אתה בעצם אור ניומן ? ילד נחמד (חלקית) שלא ממש אהוב על ידי ילדים ואהוב מאוד על ידי מבוגרים.

nawa

New member
../images/Emo12.gif זה ממש לא נשמע טוב ?!

"ילד נחמד (חלקית) שלא ממש אהוב על ידי ילדים ואהוב מאוד על ידי מבוגרים"

DidjiT

New member
../images/Emo35.gif

כולכם משעממים, או שאני סתם מוזרה...חחח...
שלום. מה שלומך?
נחמד לשמוע... למרות שלא באמת מעניין אותי...
חח.. סתם סתם.. טוב נתחיל.....
בן כמה?
תאריך לידה?
אם היית בת איך היו קוראים לך?
יש חברה?
התנשקת כבר?
אתה בתול?
איזה שיר הכי מתאים להיות ברקע שעושים את זה?
מה השיר של השוטים שאתה הכי אוהב?
למה/איך/איפה/כמה התחלת לשמוע השוטים?
הקטע השנטי וכל זה.. בא לך מהמשפחה או ש..? הסבר נמק ופרט..
אתה אוהב את החיים שלך?
למה?
מה בכל זאת היית מתקן בהם?
יש מספיק שאלות נכון?
למה דווקא COW COW ולא לדוג'.. CoW CoW? |מנורה| יאללה ביי גבר גבר...
אההה.. אתה גבר גבר או אחי?

COW COW

New member
../images/Emo70.gif

בן כמה? כמעט 14 תאריך לידה? 11.12.1990 אם היית בת איך היו קוראים לך? קלי/שלהבת יש חברה? לא התנשקת כבר? כן אתה בתול? כן איזה שיר הכי מתאים להיות ברקע שעושים את זה? מה השיר של השוטים שאתה הכי אוהב? קשה כי את כולם אבל בעיקרון את משתוללים בכפר ומי שם ידו. למה/איך/איפה/כמה התחלת לשמוע השוטים? הייתי בכינרת ליד איזה מסיבה ואז שמו אין אני ונדלקתי והייתי בטוח שזה לא שיר ישראלי ואחרי כמה ימים שמעתי את השיר כשאחותי הייתה במחשב אז בעיקרון אני מכיר אותם ממנה. הקטע השנטי וכל זה.. בא לך מהמשפחה או ש..? הסבר נמק ופרט.. אחותי היא דיי שנטית אבל אני יותר בכיוון של מוזריות: מטאליסט שאנטי. אתה אוהב את החיים שלך? דיי כן למה? כי החיים הם בעצם חלק גדול ממעגל הסבל ומן הסתם סובלים בו דיי הרבה. מה בכל זאת היית מתקן בהם? שיהיו יותר אנשים שיאהבו אותי מאשר אנשים ששמעו שמועות עליי ובכלל לא מכירים אותי ושונאים אותי. יש מספיק שאלות נכון? כן, סבבה למה דווקא COW COW ולא לדוג'.. CoW CoW? כי כשכתבתי את זה לא ממש חשבתי על איך זה יראה יותר חשבתי מה יהיה השם.

SpellBound

New member
גם ני רוצה!!

חח אוקיי את המשפט של הפירומן מזוכיסט אבא שלי גם אמר לי ושאלותתתתתתתתתת המממממ  חחח איפה זה מכמורת?? ויש לך אחות גדולה?? (אם כן שים תמונה וטלפון :) )

COW COW

New member
../images/Emo70.gif

מכמורת זה איזה 7 קילומטר צפונית לנתניה (בעמק חפר) ואני ייתןם לך תמונה של אחותי אבל אני לא מביך בשביל מה טלפון שלה??????

21עופרי

New member
יאאלה גם אני

צבא כן\לא ולמה אתה מעדיף טבעי או כימיכלים חום או קור למה אתה לא מתחיל אם זאת שאתה אוהב ואיך קישרת את המטאל לשאנטי לא עובר לי כלום בראש אבל אני חושב שזה די מספיק נכון?

COW COW

New member
../images/Emo70.gif

צבא כן\לא ולמה: עוד לא החלטתי אתה מעדיף טבעי או כימיכלים: טבעי חום או קור: בטח שקור למה אתה לא מתחיל אם זאת שאתה אוהב: מי אמר שלא???? ואיך קישרת את המטאל לשאנטי: תמיד אהבתי שאנטי ואז איזה חבר שלי הכיר לי את dimmu borgir ואז התחלתי לאהוב מטאל. לא עובר לי כלום בראש אבל אני חושב שזה די מספיק נכון? לא יודע בקשר לראש שלך אבל זה מספיק

למעלה