והפעם שאלון מעורבב

והפעם שאלון מעורבב../images/Emo153.gif../images/Emo151.gif../images/Emo198.gif

שעת התחלה: שם פרטי: כינוי: עיר: יש אחים? כמה? מה אתם לובשים? מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם? יש לך מסנג'ר? אימייל? מה הדבר האחרון שאכלתם? יש לכם חיות מחמד? הייתם בחו''ל? מהי מידת הנעליים שלך? מאמין באהבה? במבט ראשון? מה דעתך על הומואים/לסביות? מאמין בה'? איזה שפות אתה דובר? התחביב האהוב עליך הוא? נרדמת בשיעור? מה הפדיחה הכי גדולה שלך? מתי פעם אחרונה הסתפרת? מתי פעם אחרונה התקלחת? מתי פעם אחרונה התנשקת? מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? מתי פעם אחרונה הפלצת? בגדו בך? בגדת? שם אהוב לבן: לבת: לכלב: מה הפחד הכי גדול שלך? מה החלום הכי גדול שלך? זרקו אותך? זרקת? מהי התכונה הכי בולטת בך? היית משנה בך משהו? אם כן מה? רגיש לדגדוגים? מי האחרון שהתקשר אליך? אל מי התקשרת? מי האחרון שסיננת? וניל או שוקולד? מחשב או טלויזיה? ארטיק או גלידה? ספרייט או קולה? אייס קפה או אייס וניל? נעליים או כפכפים? חולצה או גופיה? מכנסיים קצרים או ארוכים? קוקו או פזור? שחור או לבן? יום או לילה? לישון או לקום? הבן אדם ש... הכי חשוב לך: אתה מתגעגע אליו כרגע: עושה לך טוב על הלב: הכי מצחיק: הכי לא מצחיק: הכי מוזר: הכי יפה: אתה הכי סומך עליו: הכי כשרוני: הכי חברמן: הכי מניאק: הכי אמיתי: הכי לא צפוי: הכי צפוי: הכי חרשן: הכי חרמן: הכי רומנטי: הכי רגיש: הכי וותרן: אתה הכי רוצה לראות עכשיו: יכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: הכי מבין אותך: לדעתך הוא יותר מבן אדם: תמיד מסתדר עם כולם: שהכי הרבה מקלל: אף פעם לא מקלל: איך היה? שעת סיום:

שאלון-שביתה../images/Emo3.gif

אתם מודעים לזה שיש שביתה יום רביעי? אתם רוצים שביתה? אם כן למה? אם לא למה? אתם רוצים שהשביתה תהיה לשבוע שבועיים או לכמה חודשים? אתם חושבים שבאמת מגיע למורים יותר כסף? אם כן למה? אם לא למה? תהיה לכם שביתה או שאתם קטנים? ^_^ מה תעשו בזמן השביתה? האם השביתה תהרוס לכם תכנונים של הבצפר כמו: טיול שנתי, טיולים אחרים, ימי כיף וכ'ו? האם אתם חושבים שהמורים יצליחו להשיג את מטרתם עם השביתה הזאת? האם יש לכם הורים/דודים/קרובי משפחה שהם מורים בבית ספר? יאלללה שביתה
(זכויות שמורות לפורום סקרים ושאלונים
)

3LADY D

New member
=]

אתם מודעים לזה שיש שביתה יום רביעי?יאפ אתם רוצים שביתה?לא אכפת לי אם כן למה?כי חווופש=]] אם לא למה?כי זה ידפוק תבגרויות! אתם רוצים שהשביתה תהיה לשבוע שבועיים או לכמה חודשים?מממ אנארף אתם חושבים שבאמת מגיע למורים יותר כסף?יאפ אם כן למה?כי הם מחנכים אותנו ומשקיעים=] אם לא למה?-- תהיה לכם שביתה או שאתם קטנים? ^_^אכן אחיי=] מה תעשו בזמן השביתה?ישן ויהיה בחווה ועם אלעדי=] האם השביתה תהרוס לכם תכנונים של הבצפר כמו: טיול שנתי, טיולים אחרים, ימי כיף וכ'ו?לא=] האם אתם חושבים שהמורים יצליחו להשיג את מטרתם עם השביתה הזאת?יש מצב האם יש לכם הורים/דודים/קרובי משפחה שהם מורים בבית ספר?תאמת לא יאלללה שביתה (זכויות שמורות לפורום סקרים ושאלונים)

[[=

אתם מודעים לזה שיש שביתה יום רביעי? יאאפ אתם רוצים שביתה? אממ לא יודעת S: אם כן למה? כי יש חופש אם לא למה? דופק ת'לימודים אתם רוצים שהשביתה תהיה לשבוע שבועיים או לכמה חודשים? משו כמו שבועיים -שלושה.. אתם חושבים שבאמת מגיע למורים יותר כסף? לא יודעת מה המשכורת שלהם
אם כן למה? אם לא למה? תהיה לכם שביתה או שאתם קטנים? ^_^ תהיה ,, תהי ^-^ מה תעשו בזמן השביתה? אניי מקווה ללכת לחווה הרבה, אחריי הכל כל חופש סוכות הייתי חולה ולא יכלתי ללכת לחווה אז לפחותת עכשיו
האם השביתה תהרוס לכם תכנונים של הבצפר כמו: טיול שנתי, טיולים אחרים, ימי כיף וכ'ו? שנה שעברה הרסה \= האם אתם חושבים שהמורים יצליחו להשיג את מטרתם עם השביתה הזאת? לא האם יש לכם הורים/דודים/קרובי משפחה שהם מורים בבית ספר? לא יאלללה שביתה (זכויות שמורות לפורום סקרים ושאלונים)

גולע

New member
שביייייתה../images/Emo55.gif../images/Emo42.gif../images/Emo204.gif

אתם מודעים לזה שיש שביתה יום רביעי?כה
אתם רוצים שביתה?באורור אם כן למה?חחח לא רוצה ללמוד, חופש, יומולדת שלי- יש הרגל שזורקים עליך קמח, למזלי יש שביתה
אם לא למה?----- אתם רוצים שהשביתה תהיה לשבוע שבועיים או לכמה חודשים?שבוע, שבועים כדי שלא נלמד בחופש.,ואחרי שבוע שתיהיה שוב שבייתתתתתתתה
אתם חושבים שבאמת מגיע למורים יותר כסף?חחח לא אכפת ליי אם כן למה?-- אם לא למה?-- תהיה לכם שביתה או שאתם קטנים? ^_^ !? מה תעשו בזמן השביתה?מקווה ללכת לתל-אביב
, אם לא קניון אחר
וחחה
האם השביתה תהרוס לכם תכנונים של הבצפר כמו: טיול שנתי, טיולים אחרים, ימי כיף וכ'ו?לא,, האם אתם חושבים שהמורים יצליחו להשיג את מטרתם עם השביתה הזאת?יכול להיות.. האם יש לכם הורים/דודים/קרובי משפחה שהם מורים בבית ספר?חחח דודה, שאחרי כול שנת לימוד, היא לוקחת שנה חופש.
יאלללה שביתה (זכויות שמורות לפורום סקרים ושאלונים)

ווינגז

New member
נו, טוב

אתם מודעים לזה שיש שביתה יום רביעי? עכשיו כן אתם רוצים שביתה? לא משנה לי.
אם כן למה? כי סיימתי את הלימודים אם לא למה? ^ אתם רוצים שהשביתה תהיה לשבוע שבועיים או לכמה חודשים? מה שיהיה יהיה, אבל לתיכוניסטים עדיף שלא תהיה להרבה זמן. אתם חושבים שבאמת מגיע למורים יותר כסף? כן אם כן למה? כי הם עובדים קשה, המון שעות + ישיבות ללא תשלומים ומקבלים כמעט כלום. אם לא למה? --- תהיה לכם שביתה או שאתם קטנים? ^_^ אני גדולה
מה תעשו בזמן השביתה?
האם השביתה תהרוס לכם תכנונים של הבצפר כמו: טיול שנתי, טיולים אחרים, ימי כיף וכ'ו? לא האם אתם חושבים שהמורים יצליחו להשיג את מטרתם עם השביתה הזאת? לא האם יש לכם הורים/דודים/קרובי משפחה שהם מורים בבית ספר? כן

sAp14

New member
:]

אתם מודעים לזה שיש שביתה יום רביעי?כן אתם רוצים שביתה?כן ולא אם כן למה?כי קצת חופשש אם לא למה?כי זה אומר להפסיד חומר ויש בגרויות השנה אתם רוצים שהשביתה תהיה לשבוע שבועיים או לכמה חודשים?שבועיים אתם חושבים שבאמת מגיע למורים יותר כסף?כן אם כן למה?כי הם מוציאים את הגרון שלהם עליונ ומשקיעים בנו שעות ולפעמים גם חוטפים מכות אם לא למה? תהיה לכם שביתה או שאתם קטנים? ^_^לא תהיה לי כי הבצפר שלי אפעם לא שובת מה תעשו בזמן השביתה? האם השביתה תהרוס לכם תכנונים של הבצפר כמו: טיול שנתי, טיולים אחרים, ימי כיף וכ'ו? האם אתם חושבים שהמורים יצליחו להשיג את מטרתם עם השביתה הזאת?לא האם יש לכם הורים/דודים/קרובי משפחה שהם מורים בבית ספר?לא

חריקת

New member
שאלוןןןן

אתם מודעים לזה שיש שביתה יום רביעי?יאפפ אתם רוצים שביתה?לא כלכך אם כן למה?אמרתי לא. מה את עיוורת אם לא למה?אה... כי צריך ללמוד לבגרויות וההה חברים אתם רוצים שהשביתה תהיה לשבוע שבועיים או לכמה חודשים?שלא יהיה בכלל אתם חושבים שבאמת מגיע למורים יותר כסף?כן. שיגעתי אותם חח אם כן למה?אמרתי אם לא למה? תהיה לכם שביתה או שאתם קטנים? ^_^ יהיה מה תעשו בזמן השביתה?בטח יהיה לי בית ריק מהבוקר את 4 אחרי צהריים אז אמממ מלא חברים וחברות האם השביתה תהרוס לכם תכנונים של הבצפר כמו: טיול שנתי, טיולים אחרים, ימי כיף וכ'ו? יש מצב האם אתם חושבים שהמורים יצליחו להשיג את מטרתם עם השביתה הזאת? כן האם יש לכם הורים/דודים/קרובי משפחה שהם מורים בבית ספר? כן יאלללה שביתה (זכויות שמורות לפורום סקרים ושאלונים)

SUFA theOUEEN

New member
שביתהה../images/Emo4.gif

אתם מודעים לזה שיש שביתה יום רביעי?אכןן,אבל בכל זאתת סידרו לנוו מערכתת אחרת ככהה שאנחנווו באים בחלק מהימיםם אתם רוצים שביתה?לא וכןן אם כן למה?כיי זהה מתאים בחלק מהימים חח אם לא למה?כיי זה דופקק תבגרויות אתם רוצים שהשביתה תהיה לשבוע שבועיים או לכמה חודשים?עדיף שבוע שבועיים אתם חושבים שבאמת מגיע למורים יותר כסף?תלווי מה המשכורת שלהםם..בכיינים אם כן למה?X אם לא למה?X תהיה לכם שביתה או שאתם קטנים? ^_^תהיהה מה תעשו בזמן השביתה?ממ נטייל,נסדרר חח נלך לחווהה ונרכבב!! האם השביתה תהרוס לכם תכנונים של הבצפר כמו: טיול שנתי, טיולים אחרים, ימי כיף וכ'ו?ממש לאא האם אתם חושבים שהמורים יצליחו להשיג את מטרתם עם השביתה הזאת?לא נראהלי האם יש לכם הורים/דודים/קרובי משפחה שהם מורים בבית ספר?ממ לא יאלללה שביתה (זכויות שמורות לפורום סקרים ושאלונים)

2STRIPE

New member
../images/Emo6.gif כי בא לי ../images/Emo3.gif

אתם מודעים לזה שיש שביתה יום רביעי? בארור חח כבר הייתה
אתם רוצים שביתה? יאפ אם כן למה? כדי שיהיה לי זמן ללכת לחווה ואולי לרכב על טוסטוס אם לא למה? >< אתם רוצים שהשביתה תהיה לשבוע שבועיים או לכמה חודשים? שבוע שבועיים... אתם חושבים שבאמת מגיע למורים יותר כסף? אממ אולי אבל תלוי לאיזה מורים! יש כאלה שצריך להוריד להם בשכר!! אם כן למה? לחלק מגיע אם לא למה? לחלק לא מגיע!! תהיה לכם שביתה או שאתם קטנים? ^_^ יש יש!! מה תעשו בזמן השביתה? נישן ניראה סרטים מחשב וחווה מחר
האם השביתה תהרוס לכם תכנונים של הבצפר כמו: טיול שנתי, טיולים אחרים, ימי כיף וכ'ו? העיצומים הרסו לי שנה שעברה את הטיול שנתי אז אם זה שביתה אז יותר טוב! בימים של הטיול שנתי למדנו!!
האם אתם חושבים שהמורים יצליחו להשיג את מטרתם עם השביתה הזאת? עם זאת לא...
האם יש לכם הורים/דודים/קרובי משפחה שהם מורים בבית ספר? אממ חברים של ההורים שלי כן.. הם אמרו לי כבר בתחילת השנה שתיהיה שביתה גדולה
יאלללה שביתה
(זכויות שמורות לפורום סקרים ושאלונים)

shirli0811

New member
איחור אופנתי. ../images/Emo3.gif

אתם מודעים לזה שיש שביתה יום רביעי? כן אתם רוצים שביתה? גם כן וגם לא. אם כן למה? כי צריך לשפר את התנאים של המורים [כןכן
] אם לא למה? כי זה פוגע בתלמידים אתם רוצים שהשביתה תהיה לשבוע שבועיים או לכמה חודשים? רוצה שבוע שבועיים אבל בדוק של יגיעו להסכם. אתם חושבים שבאמת מגיע למורים יותר כסף? כן אם כן למה? מי מכם מוכן ללמד את הדור הבא? אף אחד כי אין משכורת בזה. הילדים שלי יגדלו בדור מחשבים, ילד כבוי מול מסך דולק.
אם לא למה? ^^ תהיה לכם שביתה או שאתם קטנים? ^_^ יש לי מה תעשו בזמן השביתה? מחפשת עבודה האם השביתה תהרוס לכם תכנונים של הבצפר כמו: טיול שנתי, טיולים אחרים, ימי כיף וכ'ו? טיול שנתי בדוק שלא נצא, מקווה שהצבא ייתן לנו לצאת לדגנ"ע. האם אתם חושבים שהמורים יצליחו להשיג את מטרתם עם השביתה הזאת? הם מנסים להפעיל לחץ על הממשלה, מקווה שיצליחו. האם יש לכם הורים/דודים/קרובי משפחה שהם מורים בבית ספר? בת דודה מורה יאלללה שביתה (זכויות שמורות לפורום סקרים ושאלונים)

3LADY D

New member
חולה=/

שעת התחלה:21:06 שם פרטי:אורטל כינוי:אורטי/פופו/קוקי/דנית/אורטלי חחח עיר:נשר,כןכן זה נחשב עיר! יש אחים? כמה?אחות אחת מה אתם לובשים?בוקסר וחולצה מתחרות דרסאג' ב-2005 חח מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם?השיר של פיפטי עם ג'סטין חח יש לך מסנג'ר?יאפ אימייל?יאפ מה הדבר האחרון שאכלתם?טילון חח יש לכם חיות מחמד?כלב=] הייתם בחו''ל?יאפ מהי מידת הנעליים שלך?38-39 מאמין באהבה?כיין במבט ראשון?ממ לא מה דעתך על הומואים/לסביות?שיהיה בכייייף מאמין בה'?לא איזה שפות אתה דובר?עברית חח וגמזה קשה:p התחביב האהוב עליך הוא?רכיבה=] נרדמת בשיעור?יאפ מה הפדיחה הכי גדולה שלך?ממ אישי:p מתי פעם אחרונה הסתפרת?ממ לפני חודש ככה רק פוני מתי פעם אחרונה התקלחת?היום מתי פעם אחרונה התנשקת?מממ מזמן=/ מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות?לא הלכתי מתי פעם אחרונה הפלצת?חחחחחחחחחח בגדו בך?כן בגדת?לא שם אהוב לבן:ליאל לבת:חן לכלב:קוקי חח מה הפחד הכי גדול שלך?מוות מה החלום הכי גדול שלך?להצליח ברכיבה זרקו אותך?ממ כן זרקת?כןן מהי התכונה הכי בולטת בך?מממ לא יודעת היית משנה בך משהו? אם כן מה?הכללל רגיש לדגדוגים?כןן מי האחרון שהתקשר אליך?אלעדי3> אל מי התקשרת?חח אלעדי3> מי האחרון שסיננת?יונייי וניל או שוקולד?שוקולד מחשב או טלויזיה?מחשב ארטיק או גלידה?גלידה ספרייט או קולה?קולה אייס קפה או אייס וניל?קפה נעליים או כפכפים?כפכפים חח חולצה או גופיה?ממ תלוי מכנסיים קצרים או ארוכים?קצרים קוקו או פזור?ממ פזור שחור או לבן?מממ יום או לילה?לילללה לישון או לקום?ממ תלוי הבן אדם ש... הכי חשוב לך:ממ פופו אלעד ורז אתה מתגעגע אליו כרגע:אלעד פופו ורז עושה לך טוב על הלב:אלעד פופו ורז הכי מצחיק:אלעדד הכי לא מצחיק:רז הכי מוזר:ממ הכי יפה:פופו אלעד ורז אתה הכי סומך עליו:^^ הכי כשרוני:פופו הכי חברמן:אלעד הכי מניאק:איתיי הכי אמיתי:יוני הכי לא צפוי:ליאורוש הכי צפוי:אלעד הכי חרשן:רזושיטההה ושירלי:p הכי חרמן:חח יוני הכי רומנטי:ממ אלעד כשבא לוXD הכי רגיש:וואי אלעד!!! ופופו הכי וותרן:ממ אני? אתה הכי רוצה לראות עכשיו:אלעדי=/ יכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה:חחחח אלעד רז פופו<אהמאהמ>ליאורי דגנית וכו' הכי מבין אותך:רז לדעתך הוא יותר מבן אדם:רז ופופו תמיד מסתדר עם כולם:אלעד שהכי הרבה מקלל:אני חחח אף פעם לא מקלל:מממ ליאור איך היה?נחמממד=] שעת סיום:21:15

3LADY D

New member
גמני הכי הכי../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

בהצלחה מחר פופו מיי לאבבבב

רועי מו

New member
:] [אין לי חיים]

שעת התחלה: 21.07 שם פרטי: רועי כינוי: רועי מו עיר: רחוק יש אחים? כמה? 2 אחיות מה אתם לובשים? בגדים מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם? מנועים קדימה אלג'יר יש לך מסנג'ר? כן אימייל? איזה שישה מה הדבר האחרון שאכלתם? המבורגר יש לכם חיות מחמד? כלבה הייתם בחו''ל? כן מהי מידת הנעליים שלך? 47 מאמין באהבה? כן במבט ראשון? כן מה דעתך על הומואים/לסביות? שיהנו מאמין בה'? לא יודע איזה שפות אתה דובר? עיברית התחביב האהוב עליך הוא? סוסים ומוזיקה נרדמת בשיעור? לא מה הפדיחה הכי גדולה שלך? לא יודע זה היה מזמן מתי פעם אחרונה הסתפרת? שנה ומשהו [ולפני ז 5 שנים] מתי פעם אחרונה התקלחת? 24 שעות +/- מתי פעם אחרונה התנשקת? בגילגול הקודם [אני מקווה] מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? אפעם מתי פעם אחרונה הפלצת? רגע ... עכשיו בגדו בך? לא בגדת? לא שם אהוב לבן: אין לבת: אין לכלב: צ'רלי מה הפחד הכי גדול שלך? שינאה מה החלום הכי גדול שלך? חוות סוסים בצפון + בית מגניב ליד עם חדר אקוסטי [שקולל תופים,באס,חשמלית,אקוסטית מוגברת,וכו'] במרתף זרקו אותך? לא זרקת? לא מהי התכונה הכי בולטת בך? תשאלו מישהו אחר היית משנה בך משהו? אם כן מה? חיצוניות [למרות שהייתי מעדי להשאר ככה ולשנות את העולם] רגיש לדגדוגים? מאוד מי האחרון שהתקשר אליך? שרון אל מי התקשרת? אבא מי האחרון שסיננת? אמא וניל או שוקולד? גמוגם מחשב או טלויזיה? גמוגם ארטיק או גלידה? לדידה!!! ספרייט או קולה? קולה אייס קפה או אייס וניל? מילקשיק נעליים או כפכפים? נעלים חולצה או גופיה? חולצה מכנסיים קצרים או ארוכים? ארוכים קוקו או פזור? קוקו שחור או לבן? שניהים יום או לילה? יום לישון או לקום? לקום הבן אדם ש... הכי חשוב לך: יש כמה אתה מתגעגע אליו כרגע: לחלקם עושה לך טוב על הלב: דנה הכי מצחיק: דדי /שרון/עושר הכי לא מצחיק: גושה הכי מוזר: גושה הכי יפה: הילה /m\ אתה הכי סומך עליו: דנה הכי כשרוני: לא יודע הכי חברמן: לא יודע הכי מניאק: יגל הכי אמיתי: דנה הכי לא צפוי: עושר הכי צפוי: אני [ככה אומריםם הכי חרשן: אני הכי וותרן: אלמוג אתה הכי רוצה לראות עכשיו: הילה /m\ / רעיה יכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: עדי הכי מבין אותך: דנה איך היה? משעמם שעת סיום: 21.25 יהייה טוב

הדס73

New member
../images/Emo13.gif

שעת התחלה:22:03 שם פרטי:הדס כינוי: הדסי עיר: יש אחים? כמה? 3 בנות מה אתם לובשים?חולצה ומכנס מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם? יש לך מסנג'ר?לא אימייל?כן מה הדבר האחרון שאכלתם? ארטיק יש לכם חיות מחמד? לא הייתם בחו''ל? כן מהי מידת הנעליים שלך?38-39 מאמין באהבה?כן במבט ראשון?לא מה דעתך על הומואים/לסביות? לא אכפת לי מאמין בה'? כן איזה שפות אתה דובר? עברית התחביב האהוב עליך הוא? לרכוב נרדמת בשיעור? לא מה הפדיחה הכי גדולה שלך? לוידעת מתי פעם אחרונה הסתפרת? אממ אתמול מתי פעם אחרונה התקלחת? לפני דקה מתי פעם אחרונה התנשקת? מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? לא הלכתי מכות מתי פעם אחרונה הפלצת? חעחחע בגדו בך? לא בגדת? לא שם אהוב לבן: יש הרבה לבת: אממ כלמיני לכלב: מה הפחד הכי גדול שלך? למות מה החלום הכי גדול שלך? זרקו אותך? לא זרקת? כן מהי התכונה הכי בולטת בך? אמממ היית משנה בך משהו? אם כן מה? לא הייתי משנה רגיש לדגדוגים? כן מי האחרון שהתקשר אליך? שיר אל מי התקשרת? שיר מי האחרון שסיננת? אמא וניל או שוקולד? וניל מחשב או טלויזיה? מחשב ארטיק או גלידה? ארטיק ספרייט או קולה? קולה אייס קפה או אייס וניל? אייס וניל נעליים או כפכפים? כפכפים חולצה או גופיה? חולצה מכנסיים קצרים או ארוכים? ארוכים קוקו או פזור? קוקו שחור או לבן? לבן יום או לילה? לילה לישון או לקום? לישון הבן אדם ש... הכי חשוב לך: אתה מתגעגע אליו כרגע: עושה לך טוב על הלב: הכי מצחיק: הכי לא מצחיק: הכי מוזר: הכי יפה: אתה הכי סומך עליו: הכי כשרוני: הכי חברמן: הכי מניאק: הכי אמיתי: הכי לא צפוי: הכי צפוי: הכי חרשן: הכי חרמן: הכי רומנטי: הכי רגיש: הכי וותרן: אתה הכי רוצה לראות עכשיו: יכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: הכי מבין אותך: לדעתך הוא יותר מבן אדם: תמיד מסתדר עם כולם: שהכי הרבה מקלל: אף פעם לא מקלל: איך היה? נחמד שעת סיום:22:09

SNTQ

New member
בע. חולה. =/

שעת התחלה: 00:46 שם פרטי: רעות כינוי: תות/רעותי/רעותה עיר: ראשלצ/רעננה (כרצונכם:]) יש אחים? כמה? אחד,שאני כ"כ אוהבתתתת
מה אתם לובשים? פוטר,טופ,גופייה וסווטשרט (הכל נייק כמובן) מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם? בטלויזיה-סטפ אפ יש לך מסנג'ר? אכן אימייל? אכן מה הדבר האחרון שאכלתם? מרק עוף:] יש לכם חיות מחמד? 3 בהמות (וטוב,גם עומאר נחשב אז 4),חתולה ודג:] הייתם בחו''ל? אכן מהי מידת הנעליים שלך? 38-39 מאמין באהבה? בהחלט במבט ראשון? לא מה דעתך על הומואים/לסביות? אנשים כרגיל :] רק שאני לא אוהבת לראות אקטים מיניים ביניהם. מאמין בה'? לא איזה שפות אתה דובר? עברית,אנגלית,ערבית,ספרדית,גרמנית וטיפה יידיש ופולנית התחביב האהוב עליך הוא? רכיבה וריקוד (ברייקדאנס ומודרני) נרדמת בשיעור? לא מה הפדיחה הכי גדולה שלך? המ.. לא יודעת. מתי פעם אחרונה הסתפרת? תחילת יולי. מתי פעם אחרונה התקלחת? לפני שעה. מתי פעם אחרונה התנשקת? היום ב7 בבוקר. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? אף פעם לא,תמיד זה היה בצחוק. מתי פעם אחרונה הפלצת? פשש ממש שאלון שב"כ. בגדו בך? 3 פעמים בגדת? פעם אחת שם אהוב לבן: יהב,אדם לבת: רומי,דור,יהל,הילי לכלב: תלוי באופי שלו מה הפחד הכי גדול שלך? לאבד עוד אנשים מה החלום הכי גדול שלך? להצליח. זרקו אותך? אכן זרקת? כנ"ל מהי התכונה הכי בולטת בך? אימהות (דאגנות,אחריות,איכפתיות..) היית משנה בך משהו? אם כן מה? שאני לא יודעת איך להתמודד נכון עם אובדן ולחץ. רגיש לדגדוגים? מאודד מי האחרון שהתקשר אליך? הדרה אל מי התקשרת? מאיו מי האחרון שסיננת? המ.. ניצן? חח (סליחה סליחה סליחה.) וניל או שוקולד? לא ולא מחשב או טלויזיה? מחשב ארטיק או גלידה? תלוי איזה ספרייט או קולה? דיאט אם כבר,קולה. אייס קפה או אייס וניל? לא ולא,בע. נעליים או כפכפים? נעליים. חולצה או גופיה? גופייה ארוכה (בבטן) ומעל טי שירט מכנסיים קצרים או ארוכים? ארוכים קוקו או פזור? תלוי בסוג שיער :p שחור או לבן? שחור יום או לילה? לילה!! לישון או לקום? לקום הבן אדם ש.. הכי חשוב לך: ואוו.. המ,הבנות שלי,ניצן,שירלי,רתם,אדם,פולי ואופיר. (
) אתה מתגעגע אליו כרגע: פולי. עושה לך טוב על הלב: כולם. הכי מצחיק: סנופ ושורש. הכי לא מצחיק: ניצן (?)
הכי מוזר: המ.. גיא אבל זה לטובה. הכי יפה: כל אחד והייחודיות והיופי שלו:] אתה הכי סומך עליו: אחי. הכי כשרוני: אדם. (ואם מדובר בכשרון בנזק אז ניצן כמובן:p) הכי חברמן: מאיו,רתם וניצן. הכי מניאק: :D הכי אמיתי: שירלי! הכי לא צפוי: פולי. הכי צפוי: אופירי הכי חרשן: חחחח אופיר הכי חרמן: ניצן? חח סתם לא.. לא יודעת:p הכי רומנטי: אדם. הכי רגיש: נופרי הכי וותרן: המ.. לא יודעת. אתה הכי רוצה לראות עכשיו: פולי ודור. יכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: כולם. הכי מבין אותך: הבנות שלי,ניצן,שירלי,רתם,אדם,פולי ואופיר. (וגם יעלי,שעזרה לי היום המון!) לדעתך הוא יותר מבן אדם: שירלי בהחלט! תמיד מסתדר עם כולם: מאיו,רתם וניצן. שהכי הרבה מקלל: חחחח מאיו אף פעם לא מקלל: אהובתי היחידה-רוני (?) (הייתי חייבת להכניס אותך איפשו) איך היה? נחמד + שעת סיום: 1:10

למעלה