והפעם שאלון מעורבב

ToryMaster

New member
דה

שעת התחלה: 01:27
שם פרטי: יעל.
כינוי: יעל
.
עיר: מושב בגליל.
יש אחים? כמה? אחות אחת גדולה.
מה אתם לובשים? חולצה של אסקייפ, טרנינג מתפרק, חולצה ארוכה בהיכון.
מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם? כלום.
יש לך מסנג'ר? כן.
אימייל? אלא מה
.
מה הדבר האחרון שאכלתם? חזה עוף ממולא תפוחי אדמה
יש לכם חיות מחמד? יש לי כלבה אחת, ואני גם חית המחמד של חתולה שאימצה אותי.
הייתם בחו''ל? כן
.
מהי מידת הנעליים שלך? בממוצע 38, תלוי בגזרה, לפעמים נדחסת גם ל36 או מסתדרת ב40.
מאמין באהבה? כן.
במבט ראשון? כן.
מה דעתך על הומואים/לסביות? מה דעתך על עצי ערבה לעומת עצי אלון?
מאמין בה'? לא במובן המסורתי.
איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, פעם הבנתי קצת ספרדית אבל זה נאבד.
התחביב האהוב עליך הוא? דיקטטורה כמובן.
נרדמת בשיעור? לא.
מה הפדיחה הכי גדולה שלך? לא יודעת, ישמצב שהחלקתי על הדשא מול כל בית הספר.
מתי פעם אחרונה הסתפרת? לפני חודש ככה.
מתי פעם אחרונה התקלחת? אתמול
מתי פעם אחרונה התנשקת? וואו, אמ... יוני? יולי? נדמה לי שתחילת יולי.
מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? אני לא הולכת מכות.
מתי פעם אחרונה הפלצת?
בגדו בך? חברות? כן.
בגדת? כנ"ל.
שם אהוב לבן: שחר.
לבת: מוריה.
לכלב: ג'סי.
מה הפחד הכי גדול שלך? להתרסק שוב.
מה החלום הכי גדול שלך? לוידעת, פרס נובל
.
זרקו אותך? כן.
זרקת? כן.
מהי התכונה הכי בולטת בך? לא יודעת, אני הייתי אומרת שהפיוז הקצר ואולי גם העקשנות.
היית משנה בך משהו? אם כן מה? קצרה היריעה מלהכיל וכן הלאה.
רגיש לדגדוגים? מאוד.
מי האחרון שהתקשר אליך? חברה שלי, אתמול.
אל מי התקשרת? אל חברה אחרת
.
מי האחרון שסיננת? מישהי שעוזרת לי במשהו.
וניל או שוקולד? שוקולד.
מחשב או טלויזיה? מחשב.
ארטיק או גלידה? ארטיק.
ספרייט או קולה? איחס.
אייס קפה או אייס וניל? אייס קפה.
נעליים או כפכפים? נעליים
.
חולצה או גופיה? לא משנה כל עוד יש לזה מחשוף.
מכנסיים קצרים או ארוכים? ארוכים.
קוקו או פזור? פזור.
שחור או לבן? שחור.
יום או לילה? לילה.
לישון או לקום? לישון
.
הבן אדם ש...
הכי חשוב לך: זה ממש משתנה משעה לשעה, אבל אני חושבת שאפשר להגיד שהבנות שלי, ועדו כמה חברות.
אתה מתגעגע אליו כרגע: זה לא לפורום הזה
.
עושה לך טוב על הלב: בנות הדודות שלי.
הכי מצחיק: אנה.
הכי לא מצחיק: יעל וללי
.
הכי מוזר: אני נחשבת?
הכי יפה: גלי. ונופי, אבל היא כבר לא אוהבת אותי.
אתה הכי סומך עליו: אני.
הכי כשרוני: נוש.
הכי חברמן: דידי.
הכי מניאק: אנה
.
הכי אמיתי: המממ נעם.
הכי לא צפוי: ללי.
הכי צפוי: יעלי
.
הכי חרשן: דידי.
הכי חרמן:
. you don'twanan know.
הכי רומנטי: נעם, סביר להניח.
הכי רגיש: יעלי.
הכי וותרן:
.
אתה הכי רוצה לראות עכשיו: יש לי דה ז'ה וו
.
יכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: האקס.
הכי מבין אותך: אתוש.
לדעתך הוא יותר מבן אדם: נושי.
תמיד מסתדר עם כולם:
.
שהכי הרבה מקלל: אנה
. או אני, למען האמת.
אף פעם לא מקלל: רוב החברות שלי לא מקללות, נראה לי.
איך היה? טוב תדוה בסדר בימבמבום.
שעת סיום: 01:36
הודגש באמצעות מדגישומטיק

MAYA 4827

New member
../images/Emo3.gifאניייניניני..

שעת התחלה: 18:18 שם פרטי: מיה כינוי:מייקי, מיוש, מיול, חלמישמיש, דוביי ועוד מלאאאאא עיר: קליפורניה.. יש אחים? כמה? 2 מה אתם לובשים? ג'ינסס וחולצה.. מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם? bubbley-colbie caillat יש לך מסנג'ר? כןן אימייל? כל אבל אני לא משתמשת מה הדבר האחרון שאכלתם? גזר:] יש לכם חיות מחמד? הייתה
הייתם בחו''ל? אני עכשיו בחו"ל מהי מידת הנעליים שלך? 6 אמריקאי מאמין באהבה? בטח במבט ראשון? מממ אולי לפעמים מה דעתך על הומואים/לסביות? אין לי בעיה מאמין בה'? לא איזה שפות אתה דובר? עברית ובערך אנגלית התחביב האהוב עליך הוא? רכיבה על סוסים נרדמת בשיעור? כהה נראה אותכם לא נרדמים בכזה שיעמוםם מה הפדיחה הכי גדולה שלך? היוו מלאמלא אבל הכי זה שהיפלתי את כל התפאורה באמצע מופה.. חחחח מתי פעם אחרונה הסתפרת? וווי מזמן.. איזה 4 חודישים מתי פעם אחרונה התקלחת? היום בצהריים מתי פעם אחרונה התנשקת? וווי מזמן.. חודשיים מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? מממ רציניותת? לא זוכרתת מתי פעם אחרונה הפלצת? חחח לא זוכרתת בגדו בך? תלוי איך מגדירים בגידה בגדת? תלוי איך מגדירים בגידהה שם אהוב לבן: תום לבת: עדן לכלב: צ'יפסי
מה הפחד הכי גדול שלך? מלחמה וכאלה.. מה החלום הכי גדול שלך? מממ כל מיני.. בעיקר פשוט כזה ליהיות מאושרת מכל מה שאני עושה זרקו אותך? בערך זרקת? בערךך מהי התכונה הכי בולטת בך? עקשנית ווכחנית
היית משנה בך משהו? אם כן מה? אין לך ברירה אלא לסבול אותי כמו שאני רגיש לדגדוגים? ביותררר!!! חח אני רגישה בטירוף (יש פה כאלה שיש להם נסיון עם המכות שלי
מי האחרון שהתקשר אליך? מספר חסוי מהארץ ואני מתומתמת ולא הספקתי להגיע לטלפון אל מי התקשרת? כרמליי מי האחרון שסיננת? מישו מעצבן במיוחד מהבצפרר(שממש אין לי מושג איך כותבים תשם שלו בעברית) וניל או שוקולד? וניל
מחשב או טלויזיה? מחשב ארטיק או גלידה? ארטיק קרחחח!!!! ספרייט או קולה? ספרייט אייס קפה או אייס וניל? מממ שאלה קשה.. נראה לי אייס וניל נעליים או כפכפים? כפכפיםם חולצה או גופיה? ממ תלוי מכנסיים קצרים או ארוכים? קצרים קוקו או פזור? רק פזור שחור או לבן? ממ לבן יום או לילה? גם וגם.. לישון או לקום? לישוןןןןן הבן אדם ש... הכי חשוב לך: יש הרבה.. אתה מתגעגע אליו כרגע: יש הרבה יותר מידי..
עושה לך טוב על הלב: גם יש הרבה.. הכי מצחיק: עדן הכי לא מצחיק: חחח אין לי מוסגג הכי מוזר: יונתן הכי יפה: עדייי (והיא דוגמנית) אתה הכי סומך עליו: עדי י הכי כשרוני: עדי כ הכי חברמן: חחח מזה? הכי מניאק: הכי אמיתי: יעל, עדי כ הכי לא צפוי: עדן הכי צפוי: גיל הכי חרשן: הדר, גיל הכי חרמן: איתי? הכי רומנטי: נועם הכי רגיש: ? הכי וותרן: ? אתה הכי רוצה לראות עכשיו: הרבה יותר מידי יכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: ללא שום ספק קרן הכי מבין אותך: רועי, עדי א , כרמל, ודוביייי
לדעתך הוא יותר מבן אדם: ממ הוא(??????) תמיד מסתדר עם כולם: הדר שהכי הרבה מקלל: אחשלי? אף פעם לא מקלל: הדר איך היה? שעת סיום:

gili600

New member
יש לי צלקות מלדגדג אותך!!!!!

אני מזהה את השיעור הזה ^^

ווינגז

New member
לולהלולהלולהלולה |נושמת|

שעת התחלה: 10:35. שם פרטי: יעל כינוי: יעל עיר: חיפה יש אחים? כמה? שניים, אח ואחות גדולים. מה אתם לובשים? בגדים מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם? Recovering The Satellites - Counting Crows (הדיסק) יש לך מסנג'ר? כן אימייל? כן מה הדבר האחרון שאכלתם? טופו עם משהו. יש לכם חיות מחמד? יותר מחיית מחמד. הייתם בחו''ל? כן מהי מידת הנעליים שלך? 39-40 מאמין באהבה? כן ולא במבט ראשון? לא, יותר התאהבות או משיכה. מה דעתך על הומואים/לסביות? כל אחד ומה שמתאים לו. מאמין בה'? לא איזה שפות אתה דובר? עברית ואנגלית, מעט ערבית מביה"ס וספרדית מקטנטנות והמורדים.
התחביב האהוב עליך הוא? צילום, רק כי בע"ח זה לא תחביב.
נרדמת בשיעור? לא מה הפדיחה הכי גדולה שלך? היו כמה מתי פעם אחרונה הסתפרת? ממש ממש מזמן, לפני כמה שנים. מתי פעם אחרונה התקלחת? הבוקר מתי פעם אחרונה התנשקת? עם לולה, בראשון. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? מעולם לא מתי פעם אחרונה הפלצת?
בגדו בך? חברות בגדת? כן, מאותה הבחינה שם אהוב לבן: לא יודעת לבת: גם לכלב: צומי
מה הפחד הכי גדול שלך? כאב ובדידות מה החלום הכי גדול שלך? המ, שאלה טובה. זרקו אותך? לא זרקת? לא מהי התכונה הכי בולטת בך? חוסר ביטחון היית משנה בך משהו? אם כן מה? כן, הרבה וזה. רגיש לדגדוגים? לא מאוד מי האחרון שהתקשר אליך? עמית אל מי התקשרת? אמא מי האחרון שסיננת? לא זוכרת וניל או שוקולד? שוקולד מחשב או טלויזיה? מחשב ארטיק או גלידה? תלוי איזה ספרייט או קולה? לא אוהבת מוגז אייס קפה או אייס וניל? אייס וניל נעליים או כפכפים? נעליים חולצה או גופיה? תלוי בגיזרה מכנסיים קצרים או ארוכים? תלוי למי. קוקו או פזור? תלוי איזה שיער
שחור או לבן? שחור יום או לילה? תלוי למה לישון או לקום? לישון הבן אדם ש... הכי חשוב לך: משפחת המלוכה וזה אתה מתגעגע אליו כרגע: שאלה טובה עושה לך טוב על הלב: תלוי בסיטואציה הכי מצחיק: המ הכי לא מצחיק: יעל
הכי מוזר: אני הכי יפה: יעל וגל אתה הכי סומך עליו: שחף, יעל ונוּש הכי כשרוני: נוּש הכי חברמן: ללי הכי מניאק: תלוי בסיטואציה הכי אמיתי: יעל ושחף הכי לא צפוי: המ הכי צפוי: אבא שלי הכי חרשן: שאלה טובה הכי חרמן:
הכי רומנטי: המ הכי רגיש: שלא טובה הכי וותרן: וואי, החלק הזה מעצבן אותי אתה הכי רוצה לראות עכשיו: שחף יכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: שחף, יעל, ללי ומוּש. הכי מבין אותך: אני לא מבינה את עצמי, איך מישהו אחר יוכל?
לדעתך הוא יותר מבן אדם: שחף ומוּש תמיד מסתדר עם כולם: יש אחד כזה? שהכי הרבה מקלל: לא זכור לי אף פעם לא מקלל: --- איך היה? בסדר שעת סיום: 11:00

sAp14

New member
גם אני.

שעת התחלה:12:25 שם פרטי:ספיר כינוי:סאפ עיר:קיבוץ. יש אחים? כמה?2 גדולים מה אתם לובשים?ג'ינס וחולצת בצפר מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם?כנסיית השכל-"איך זה מרגיש" יש לך מסנג'ר?כן אימייל?בערך מה הדבר האחרון שאכלתם?סנוויץ' בבצפר יש לכם חיות מחמד?כן הייתם בחו''ל?כן מהי מידת הנעליים שלך?41 מאמין באהבה?כן במבט ראשון?לא מה דעתך על הומואים/לסביות? אחלה מאמין בה'?לא איזה שפות אתה דובר?עברית וקצת אנגלית התחביב האהוב עליך הוא?סוסים נרדמת בשיעור?היום מה הפדיחה הכי גדולה שלך? מתי פעם אחרונה הסתפרת?באוגוסט מתי פעם אחרונה התקלחת?אתמול מתי פעם אחרונה התנשקת?חופש מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות?ממזמן מתי פעם אחרונה הפלצת? בגדו בך? בגדת? שם אהוב לבן:ממ לבת: לכלב:פומהה=]
מה הפחד הכי גדול שלך?מוות מה החלום הכי גדול שלך?יש המוןן זרקו אותך?לא זרקת?כן מהי התכונה הכי בולטת בך?ביישנית היית משנה בך משהו? אם כן מה?לא להיות כ"כ ביישנית ולהפתח יותר בקלות לאנשים רגיש לדגדוגים?קצת מי האחרון שהתקשר אליך?סימה ביטון אל מי התקשרת?הממ..נראה לי אבא מי האחרון שסיננת?המ נראה לי פוקסי וניל או שוקולד?שוקולד מחשב או טלויזיה?מחשב ארטיק או גלידה?ארטיק ספרייט או קולה?ספרייט אייס קפה או אייס וניל?אייס קפה נעליים או כפכפים?כפכפים חולצה או גופיה?חולצה מכנסיים קצרים או ארוכים?ארוכים קוקו או פזור?קוקו שחור או לבן?שחור יום או לילה?מממ לישון או לקום?לישון הבן אדם ש... הכי חשוב לך: אתה מתגעגע אליו כרגע:האנשים מהמדצי"ם עושה לך טוב על הלב:כלמיני הכי מצחיק:נוי,יואל,ירדן+ריף,מיכל הכי לא מצחיק:קיקי הכי מוזר: הכי יפה: אתה הכי סומך עליו: הכי כשרוני: הכי חברמן: הכי מניאק: הכי אמיתי: הכי לא צפוי: הכי צפוי: הכי חרשן: הכי חרמן: הכי רומנטי: הכי רגיש: הכי וותרן: אתה הכי רוצה לראות עכשיו: יכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: הכי מבין אותך: לדעתך הוא יותר מבן אדם: תמיד מסתדר עם כולם: שהכי הרבה מקלל: אף פעם לא מקלל: איך היה?נחמד שעת סיום:12:30

ocean zd

New member
כי אין לי חשק לכלום

שעת התחלה: שם פרטי:מיי כינוי:מייצ' עיר:ג"ע מה אתם לובשים?חצאית לבנה וסטרפלס חום מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם?הכיי דר דלילה יש לך מסנג'ר?לא אימייל?כה מה הדבר האחרון שאכלתם?גמדים יש לכם חיות מחמד?כה הייתם בחו''ל?כה מהי מידת הנעליים שלך?38 מאמין באהבה?כבר לא במבט ראשון?בעע מה דעתך על הומואים/לסביות?סבבה מאמין בה'?לא איזה שפות אתה דובר?אנגלית ועברית התחביב האהוב עליך הוא?לרכב כמובן:] נרדמת בשיעור?לא מה הפדיחה הכי גדולה שלך?המון מתי פעם אחרונה הסתפרת?חודש מתי פעם אחרונה התקלחת?בוקר מתי פעם אחרונה התנשקת?די! מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות?חח אתמול עם ליבר חחחחח מתי פעם אחרונה הפלצת? בגדו בך?אני מחרגישה מאוד נבגדת כרגע ממש בגדת?לא שם אהוב לבן:ריף יונתן דין עליאי לבת:רומי ,ריף, מיקה לכלב:בוטצ' מה הפחד הכי גדול שלך?מוות ביסורים, מוות של קרובים, שואה שנייה.. וכרגע שהם ימשיכו... מה החלום הכי גדול שלך?הרבה זרקו אותך?כן זרקת?כן מהי התכונה הכי בולטת בך?עקשנות, מפונקת היית משנה בך משהו? אם כן מה?בפנימיות שאני קנאית בטירוף ובחיצוניות יריכיים וידיים רגיש לדגדוגים?רק מעוז חחח מי האחרון שהתקשר אליך?כרמל אל מי התקשרת?עוז מי האחרון שסיננת?עוז חח וניל או שוקולד?וניל מחשב או טלויזיה?טלויזיה ארטיק או גלידה?ארטיק ספרייט או קולה?קולה אייס קפה או אייס וניל?אייס קפה ווניל ביחד נעליים או כפכפים?כפכפים חולצה או גופיה?גוןפייה מכנסיים קצרים או ארוכים?קצרים קוקו או פזור?פזור שחור או לבן?שחור יום או לילה?ליליה לישון או לקום?לישון הבן אדם ש... הכי חשוב לך:הרבה אתה מתגעגע אליו כרגע:עוז עושה לך טוב על הלב:זיו הכי מצחיק:ליבר הכי לא מצחיק:נבו הכי מוזר:ליאור הכי יפה:ניבבבבבבבבבב אתה הכי סומך עליו:תיתי הכי כשרוני:יונתן הכי חברמן:רועי הכי מניאק:רועי הכי אמיתי:עופרי הכי לא צפוי:רועי הכי צפוי:דנה הכי חרשן:גל הכי חרמן:אמירי הכי רומנטי:כרמל הכי רגיש:אני חחח הכי וותרן:כרמל אתה הכי רוצה לראות עכשיו:עוז יכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה:עוזזזז ומירן הכי מבין אותך:תיתי לדעתך הוא יותר מבן אדם:עופרי, תיתי תמיד מסתדר עם כולם:עופרי שהכי הרבה מקלל:ניב חח אף פעם לא מקלל:סתיו איך היה?על הפרצוף שעת סיום:

stary1

New member
...

שעת התחלה: 17:16 שם פרטי: שחף כינוי: שחפית, snow, פיצ ועוד.... עיר: צפת יש אחים? כמה? אחד מהאב ושלושה מהאם מה אתם לובשים? ג'ינס וגופיה בורדו-שחורה מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם? Nick Drake יש לך מסנג'ר? כן אימייל? כן מה הדבר האחרון שאכלתם? סלט ברגע זה
יש לכם חיות מחמד? כן הייתם בחו''ל? כן מהי מידת הנעליים שלך? 39-40 מאמין באהבה? כן במבט ראשון? זו עלולה להתפתח לאהבה מה דעתך על הומואים/לסביות? אנשים.. מאמין בה'? לא איזה שפות אתה דובר? אנגלית ועברית התחביב האהוב עליך הוא? גידול בע"ח נרדמת בשיעור? כן מה הפדיחה הכי גדולה שלך? לא זוכרת מתי פעם אחרונה הסתפרת? כשאחותי עברה לאוסטרליה, מה שמזכיר לי.. מתי פעם אחרונה התקלחת? אתמול מתי פעם אחרונה התנשקת? :( מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? כשהייתי קטנה מתי פעם אחרונה הפלצת? חח לא זוכרת בגדו בך? באמון בגדת? כנ"ל שם אהוב לבן: לא יודעת.. לבת: כנ"ל לכלב: whitechief :( מה הפחד הכי גדול שלך? בני אדם מה החלום הכי גדול שלך? וטרינריה, את השני הגשימו לי זרקו אותך? לא זרקת? לא מהי התכונה הכי בולטת בך? ביישנות
היית משנה בך משהו? אם כן מה? לא יודעת רגיש לדגדוגים? מאד מי האחרון שהתקשר אליך? תורי אל מי התקשרת? דנה מי האחרון שסיננת? אופק :X וניל או שוקולד? שוקולד מחשב או טלויזיה? מחשב ארטיק או גלידה? גלידה ספרייט או קולה? קולה אייס קפה או אייס וניל? קפה נעליים או כפכפים? כפכפים חולצה או גופיה? גופיה מכנסיים קצרים או ארוכים? ארוכים קוקו או פזור? פזור שחור או לבן? שחור יום או לילה? לילה לישון או לקום? לישון הבן אדם ש... הכי חשוב לך: הכי? נראה לי שאמא אתה מתגעגע אליו כרגע: אבא עושה לך טוב על הלב: החברים הכי מצחיק: אשתו של אחי, כרמית
הכי לא מצחיק: חצי מהחברים הקרובים, יבשים!
הכי מוזר: נעמה ואני הכי יפה: נועם ומייק אתה הכי סומך עליו: :\ הכי כשרוני: אופק הכי חברמן: תורי הכי מניאק: אחי הכי אמיתי: יעל הכי לא צפוי: אני
הכי צפוי: ליאור הכי חרשן: יוגי הכי חרמן: נועם =\ הכי רומנטי: למרבה הפלא נועם הכי רגיש: יעל הכי וותרן: ממ כנ"ל :X אתה הכי רוצה לראות עכשיו: אלינור יכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: דן ותומר הכי מבין אותך: אלכס לדעתך הוא יותר מבן אדם: תמשיכו לשאוף להיות בע"ח, יהיה טוב תמיד מסתדר עם כולם: אלינור באופן לא מובן שהכי הרבה מקלל: אלינור
אף פעם לא מקלל: אמאP: איך היה? מעניין שעת סיום: 17:40

חריקת

New member
שאלון פיינלי

שעת התחלה:19:47 שם פרטי:משה כינוי:מושיקו מוישיק עיר:קרית אתא יש אחים? כמה?כן.אני+4 מה אתם לובשים?בגדים.ואת? מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם?ליסן טו יור הארט יש לך מסנג'ר?כן אימייל?כן מה הדבר האחרון שאכלתם?בורקס פיצה חח יש לכם חיות מחמד?כן הייתם בחו''ל?כן מהי מידת הנעליים שלך?42\3 מאמין באהבה?כן במבט ראשון?לא יצא לי אז לאדע מה דעתך על הומואים/לסביות?הומואים יאקק לסביות אמממ בסדר נו מאמין בה'?יאפ איזה שפות אתה דובר?אנגלית עברית התחביב האהוב עליך הוא?כדורסל נרדמת בשיעור?חחחח מלא מה הפדיחה הכי גדולה שלך? לא זוכר ממש אבל יש בטוח מלא מתי פעם אחרונה הסתפרת?חודש בערך מתי פעם אחרונה התקלחת?עשר דקות[חזרתי מהאורווה] מתי פעם אחרונה התנשקת?שלושה ימים[חחח אשכרה. לא ראיתי אותה כבר שלוש ימים] מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות?ט'חחחחחח מה אני בן 4 מתי פעם אחרונה הפלצת?חח בגדו בך?לא שידוע לי בגדת?חלילה וחס שם אהוב לבן:עמנואל חח לבת:שפרה לכלב:גוסו גוסו מה הפחד הכי גדול שלך?יש מלאא מה החלום הכי גדול שלך?להחליף ת'שם לרודריגו פסואה חח סתםסתם[בעתיד יחליפו את השם לשם שלי] זרקו אותך?כן זרקת?כן מהי התכונה הכי בולטת בך?להיתעצבן ומהר היית משנה בך משהו? אם כן מה?כן. לא להיתעצבן מהר כלכך יאללה זה מרגיז רגיש לדגדוגים?חחח מי האחרון שהתקשר אליך?שני אל מי התקשרת?מתי? מי האחרון שסיננת? אני לא מאמין בסינונים וניל או שוקולד?צ'וקולד מחשב או טלויזיה?מחשב ארטיק או גלידה?תלוי שחם לי ארטיק שבא לי גלידה ספרייט או קולה?ספרייט למרות שאני שותה רק קולה בבית לא יודע למה תאמת אייס קפה או אייס וניל?איס קפה ארומה יאממייי נעליים או כפכפים?תלוי חחח חולצה או גופיה?חולצה מכנסיים קצרים או ארוכים?ג'ינס\מכנס קצר קוקו או פזור? עדין לא שחור או לבן?לבן יום או לילה?ליוםה לישון או לקום?לישון ברגע שמתעורר לבית ספר... תמיד שאני מתעורר לבית ספר אני עיף טילים ושאני לא קם בישביל בית ספר זה רגיל הבן אדם ש... הכי חשוב לך:שני אתה מתגעגע אליו כרגע:מאוד... חחח עוד שעה אני רואה אותה חח עושה לך טוב על הלב:להירדם תוך כדי שמיעת מוזיקה הכי מצחיק: שמספרים בדיחה וכולם מקשיבים ברצינות אחרי חצי שעה נגמר הבדיחה ואף אחד לא צוחק כי הוא לא יודע אם נגמר הבדיחה חחח הכי לא מצחיק: לאדעע הכי מוזר:הבנות מהאורווה הכי יפה: שני... דוגמנית להלהלה אתה הכי סומך עליו:אממממ ניר הכי כשרוני: במה? הכי חברמן: מושג עתיק הכי מניאק:אוחחחחח כמה שאני יודע מי אבל אני לא אומר שמות הכי אמיתי:אני הכי לא צפוי: היציאות של חבר טטוב הכי צפוי: שהבנות מהאורווה יגידו לי כמה שהשירים שאני שומע ישנים... פתגם סיני עתיק "שירים יפים לא מתישנים" הכי חרשן: אממממ לא דע הכי חרמן: לשמור על צורת דיבור הכי רומנטי:אני ללהלהלה הכי רגיש:לאדע הכי וותרן:לא מבין את המילה... כמו לוותר? יעני אני מוותר על התענוג? אתה הכי רוצה לראות עכשיו:את שני. עוד פחות משעה יכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה:שיחות עם שנייייייייי הכי מבין אותך: אמממ הרבה לדעתך הוא יותר מבן אדם: הכלבה שלי חח רציני היא גאונה תמיד מסתדר עם כולם:לא שהכי הרבה מקלל:אני מקלל שאני עצבני[גורם לי לא לדפוק למישהו אבן בפנים חח] אף פעם לא מקלל:לא יודע כלל אחד וחבילתו יחייה איך היה?ניחמד שעת סיום:06\20

SUFA theOUEEN

New member
../images/Emo13.gifאניייייי..

שעת התחלה:8:19 שם פרטי:גל כינוי:גלוש,גלוצ'ה,גלגולה,גלגול,סלמהההההה עיר:מושב..ופתחיהה יש אחים? כמה?2 בן ובת מה אתם לובשים?מממ בוקסרר וסתםם חולצתת פיג'מה מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם?beautiful girls יש לך מסנג'ר?יאסס אימייל?יאפפ מה הדבר האחרון שאכלתם?גזר ננסי יש לכם חיות מחמד?יאאפפ 2 סוסות ו3 כלביםם.. הייתם בחו''ל?אופקורססס מהי מידת הנעליים שלך?תלויי,נעליי רכיבה 36 ורגיל 38,37 לפעמיםםם.. מאמין באהבה?בטחח במבט ראשון?ממ אוליי מה דעתך על הומואים/לסביות?ממ מאמין בה'?כן איזה שפות אתה דובר?עברית,אנגליתת די טוב,ספרדיתת חח קצת התחביב האהוב עליך הוא?לרכבב על סוסים נרדמת בשיעור?ממ לא אבל כמעטט מה הפדיחה הכי גדולה שלך?וואיי היוו מלאא אבל שנשברה לי כוס בפה באמצע ארוחהה טחחחח מתי פעם אחרונה הסתפרת?מממ לפני חודשיים וחצי מתי פעם אחרונה התקלחת?לפני חצי שעה מתי פעם אחרונה התנשקת?מממ לפניי חודשיים מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות?לאאא מתי פעם אחרונה הפלצת?חחחח בגדו בך?תלויי מה זה בגידה בגדת?כנ"ל שם אהוב לבן:אסף,איתיי,איב! לבת:רוני,שירר לכלב:חח צ'יפסי! מה הפחד הכי גדול שלך?מממ למות?? מה החלום הכי גדול שלך?וואיי הרבה אני עוד לא סגורהה זרקו אותך?לאא זרקת?לאא מהי התכונה הכי בולטת בך?שתלטנייתתת ..מאוד.ועקשנית,מתעצבנת מהר ביותר היית משנה בך משהו? אם כן מה?הרבהה חח רגיש לדגדוגים?כןןן איוו מי האחרון שהתקשר אליך?חח פיפההה אל מי התקשרת?ממ אבא מי האחרון שסיננת?חח שלומיי וניל או שוקולד?שוקולד מחשב או טלויזיה?שניהם!! ארטיק או גלידה?גלידה ספרייט או קולה?דיאטט חח אייס קפה או אייס וניל?אייס קפה נעליים או כפכפים?ממ תלויי במצב חולצה או גופיה?חולצה מכנסיים קצרים או ארוכים?קצרים קוקו או פזור?פזור שחור או לבן?לבן יום או לילה?יוםםם לישון או לקום?לישוןןןןןןןןן הבן אדם ש... הכי חשוב לך:הרבההה אתה מתגעגע אליו כרגע:ממממ עושה לך טוב על הלב:חחח.שלושתת הבננות,קפלניתת הכי מצחיק:סימייייי הכי לא מצחיק:עמית הכי מוזר:תום הכי יפה:טל אתה הכי סומך עליו:מממ סימי,יפית,מיטל,אמאאאאא!! הכי כשרוני:אני חח סתם,לאא יודעת הכי חברמן:קפלןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן,סימי,שי הכי מניאק:??? הכי אמיתי:איב הכי לא צפוי:שיייייי הכי צפוי:נמנממ.. הכי חרשן:אנייי חח ומיטל.. הכי חרמן:שייי כל כךך.. הכי רומנטי:ממ לא הכי רגיש:***** הכי וותרן:יפיתת אתה הכי רוצה לראות עכשיו:מממממממ..מיושששש!! יכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה:מממ הרבהה.. הכי מבין אותך:אבא! לדעתך הוא יותר מבן אדם: תמיד מסתדר עם כולם:יפית,קפלן,מיה,איב,אורייי,שקדושש שהכי הרבה מקלל:גייאאאא אף פעם לא מקלל:חחח שרייי איך היה?נחמדד מאוד שעת סיום:8:34 חח לא אומר עשיתיי משהו תוך כדי הודגש באמצעות מדגישומטיק

segev 007

New member
עונההה...

שעת התחלה:17:22 שם פרטי:שגב כינוי:segev007 עיר:מודיעין
יש אחים? כמה?אחות אחת קטנה ומעצבנת! מה אתם לובשים?חולצה של יציא לא יודע איזו חברה וג'ינס מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם?
יש לך מסנג'ר?ברוררר אימייל?יששש מה הדבר האחרון שאכלתם?אוכל מוקפץ
יש לכם חיות מחמד?כןןן הייתם בחו''ל?פפפפפ מלא פעמים מהי מידת הנעליים שלך?43 מאמין באהבה?בטחח במבט ראשון?כן מה דעתך על הומואים/לסביות?הומאים לא אוהב לסביות כןXDDDD מאמין בה'?כן איזה שפות אתה דובר?עיברית אנגלית התחביב האהוב עליך הוא?רכיבה על סוסים ,ולנגן על גיטרה נרדמת בשיעור?קמעת אתמול מה הפדיחה הכי גדולה שלך?עזבו לא בא לכם לדעת! מתי פעם אחרונה הסתפרת?לא מתי פעם אחרונה התקלחת?היום מתי פעם אחרונה התנשקת?היום מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות?ליפני שנה מתי פעם אחרונה הפלצת?16:33 בגדו בך?לא בגדו בי! בגדת?לא בגדתי! שם אהוב לבן:עידו לבת:ליין לכלב:גולד מה הפחד הכי גדול שלך?למות! מה החלום הכי גדול שלך?שהיה לי מנז' בבית ושני סוסים משלי זרקו אותך?לא זרקת?לא מהי התכונה הכי בולטת בך?רחמנות היית משנה בך משהו? אם כן מה?מבנה גוף רגיש לדגדוגים?לא מי האחרון שהתקשר אליך?חבר שלי אל מי התקשרת?מלא ידלים בנסיון להגיע לחווה אך הוא כשל מי האחרון שסיננת?חבר וניל או שוקולד?שוקולד מחשב או טלויזיה?מחשב ארטיק או גלידה?גלידה ספרייט או קולה?קולה אייס קפה או אייס וניל?אייס קפה נעליים או כפכפים?נעליים חולצה או גופיה?חולצה מכנסיים קצרים או ארוכים?קצרים קוקו או פזור?פזור שחור או לבן?לבן יום או לילה?לילה לישון או לקום?לישון הבן אדם ש... הכי חשוב לך:שאלה קשה מידי אתה מתגעגע אליו כרגע:מיה עושה לך טוב על הלב:יש מלא הכי מצחיק:יש הרבה..... הכי לא מצחיק:חבר שלי! הכי מוזר:ילד אחד מהשיכבה הכי יפה:גם יש הרבה! אתה הכי סומך עליו:אמא שלי הכי כשרוני:חבר שלי הכי חברמן:חבר שלי (זה כל מיני חברים אני פשוט לא נוקט בשמות) הכי מניאק:--------- הכי אמיתי:חבר שלי.... הכי לא צפוי:חבר שלי הכי צפוי:גם חבר הכי חרשן:חברים שלי רובם הכי חרמן:יש ויש הכי רומנטי:אווייי (הכי ניראה לי שאני אבל לא ניראה לי שאני כזה רומנטיקן) הכי רגיש:חבר שלי כל דבר סיפור... הכי וותרן:אני אתה הכי רוצה לראות עכשיו:את עצמי יושן הרבה זמן יכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה:ידידה שלי הכי מבין אותך:אויי זאת שאלה דיי קשה..... לדעתך הוא יותר מבן אדם:אמא שלי תמיד מסתדר עם כולם:חבר....מהשיכבה שהכי הרבה מקלל:..... אף פעם לא מקלל:...... איך היה?ת'אמת לא משהו השאלות עם הבני אדם לא היה לא ממש מה לעשות אבל חפיף.... שעת סיום:2:12

שירלי317

New member
אינסומיה../images/Emo122.gif

שעת התחלה:
4:49 (ואין לי שמץ למה אני ערה עכשיו כשיש לי מחר/היום מבחן בביו'
) שם פרטי:
שירלי כינוי:
שירלי בלי-לה, שיר, טוסטוס, דבשה, אשוו
עיר:
רחובות יש אחים? כמה?
אחות גדולה אחת
[ושתי חצאי אחיות ברוסיה
] מה אתם לובשים?
בייבי-דול מסאטן בצבע סגול
מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם?
כלום, שזה מפתיע מאוד, אבל סביר להניח שאם כן, אז טורי
יש לך מסנג'ר?
כן אימייל?
כן מה הדבר האחרון שאכלתם?
חטיף יפני חריף מוזר יש לכם חיות מחמד?
כמובן! הייתם בחו''ל?
כמובן מהי מידת הנעליים שלך?
37 וחצי מאמין באהבה?
כבר לא בטוחה במבט ראשון?
זו רק התאהבות מה דעתך על הומואים/לסביות?
אין לי בעיה איתם :] מאמין בה'?
לא איזה שפות אתה דובר?
עברית (מן הסתם), אנגלית, קצת רוסית, קצת צרפתית, קצת ספרדית וטיפה צ'כית. התחביב האהוב עליך הוא?
סוסים, לכתוב ולצייר נרדמת בשיעור?
כמובן מה הפדיחה הכי גדולה שלך?
השד יודע, ורק הוא ידע מתי פעם אחרונה הסתפרת?
לפני שנה ומשהו נראה לי מתי פעם אחרונה התקלחת?
לפני 5 שעות
מתי פעם אחרונה התנשקת?
לפני יותר מדי זמן
מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות?
אולי שבוע שעבר, אבל לא נראה לי שזה נחשב רציניות.. זה בשגרה
מתי פעם אחרונה הפלצת?
בגדו בך?
כן בגדת?
לא בדיוק שם אהוב לבן:
לא יודעת לבת:
ליז לכלב:
בוטן
וצומי!! מה הפחד הכי גדול שלך?
פףף, זה יהיה ארוך, אז נוותר מה החלום הכי גדול שלך?
קים
זרקו אותך?
כן זרקת?
כן מהי התכונה הכי בולטת בך?
חוסר יציבות? היפראקטיביות? שיגעון? היית משנה בך משהו? אם כן מה?
כן.. עצבים, רגישות יתר, מזוכיסטיות. רגיש לדגדוגים?
מאודדדד מי האחרון שהתקשר אליך?
ליאור, מהשירותים
אל מי התקשרת?
תיקי!! מי האחרון שסיננת?
המטריד מהמרכז
וניל או שוקולד?
וניל מחשב או טלויזיה?
טלויזיה, למרות שבמחשב אפשר גם לראות טלויזיה אם מספיק מתוחכמים:] ארטיק או גלידה?
ארטיק! ספרייט או קולה?
ספרייט אייס קפה או אייס וניל?
אייס בלבד
נעליים או כפכפים?
יחפה! חולצה או גופיה?
גופייה מכנסיים קצרים או ארוכים?
קצרים קוקו או פזור?
פזור שחור או לבן?
שחור יום או לילה?
יום לישון או לקום?
להיות ערה, כי להתעורר זה לא כיף הבן אדם ש... הכי חשוב לך:
דנקו'ש (אחותי) אתה מתגעגע אליו כרגע:
דנקוש
עושה לך טוב על הלב:
ליאורי
הכי מצחיק:
יותמטופש! הכי לא מצחיק:
אמא
הכי מוזר:
אני
הכי יפה:
ללה
וליזי אתה הכי סומך עליו:
אף אחד
הכי כשרוני:
ליאורי וליזי הכי חברמן:
ללה! הכי מניאק:
יותר מדי הכי אמיתי:
יעלי
הכי לא צפוי:
טאטא הכי צפוי:
ליאור הכי חרשן:
שיר!!! הכי חרמן:
ליאור
הכי רומנטי:
תיקי הכי רגיש:
אני. ליאור? הכי וותרן:
יעלי
אתה הכי רוצה לראות עכשיו:
דנקוש וליאור יכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה:
ליאור! הכי מבין אותך:
ליאור לדעתך הוא יותר מבן אדם:
ליאור
תמיד מסתדר עם כולם:
יעלי וללה שהכי הרבה מקלל:
נטשה!!
אף פעם לא מקלל:
שיר איך היה?
חביב, מעביר את האינסומיה בשעמום.. זה תמיד שימושי. שעת סיום:
5:07

Ontario R Z Y H

New member
מיאו

שעת התחלה: 06:17 שם פרטי: רחל כינוי: רייצ' הכי נפוץ עיר: כוסריה יש אחים? כמה? אין מה אתם לובשים? מכנסי רכיבה וחולצת פולו מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם? כלוםםם יש לך מסנג'ר? כן אימייל? כן מה הדבר האחרון שאכלתם? עוף יש לכם חיות מחמד? 5 הייתם בחו''ל? כן מהי מידת הנעליים שלך? 38+- מאמין באהבה? כן במבט ראשון? לפעמים מה דעתך על הומואים/לסביות? שיהיה להם בכיף מאמין בה'? לא איזה שפות אתה דובר? עברית אנגלית וקצת ערבית התחביב האהוב עליך הוא? סוסקה? נרדמת בשיעור? הרבה מדי פעמים.. אחלה מקום להשלים שעות שינה מה הפדיחה הכי גדולה שלך? ממ מתי פעם אחרונה הסתפרת? לפני שנה?:-O מתי פעם אחרונה התקלחת? אתמול בערב מתי פעם אחרונה התנשקת? ממ מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? פפפ מתי פעם אחרונה הפלצת? :-O בגדו בך? לא בגדת? לא שם אהוב לבן: אה לבת:אה לכלב: טריה
מה הפחד הכי גדול שלך? הרבה דברים מה החלום הכי גדול שלך? הרבה דברים זרקו אותך? לא זרקת? כן מהי התכונה הכי בולטת בך? ביישנות אם לא מכירים אותי היית משנה בך משהו? אם כן מה? ממ רגיש לדגדוגים? מאוד מי האחרון שהתקשר אליך? אמא אל מי התקשרת? מיתי מי האחרון שסיננת? אע וניל או שוקולד? וניל מחשב או טלויזיה? מחשב ארטיק או גלידה? ארטיק ספרייט או קולה? קולה אייס קפה או אייס וניל? שניהם
נעליים או כפכפים?כפכפים חולצה או גופיה? תלוי מכנסיים קצרים או ארוכים? תלוי קוקו או פזור? תלוייי שחור או לבן? שחור יום או לילה? לילה לישון או לקום? לישון הבן אדם ש... הכי חשוב לך: הורים, שחר, סנורקה אתה מתגעגע אליו כרגע: שחר עושה לך טוב על הלב: סנורקה הכי מצחיק: בנצי שמנצי הכי לא מצחיק: אע הכי מוזר:שי חחחחח הכי יפה: סנורקה אתה הכי סומך עליו: שחר וסנורקה הכי כשרוני: טיראני הכי חברמן: חברמן הכי מניאק: אע הכי אמיתי: שחר הכי לא צפוי: אהה הכי צפוי: האה הכי חרשן: אני>< הכי חרמן: :-O הכי רומנטי: המ הכי רגיש: המ הכי וותרן: אתה הכי רוצה לראות עכשיו: יכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: שחר הכי מבין אותך: שחר לדעתך הוא יותר מבן אדם: שחר תמיד מסתדר עם כולם: סנורקה שהכי הרבה מקלל:אני חחחח אף פעם לא מקלל: ממ איך היה?בנזונה שעת סיום:06:23 יאללה לחווה!!!!!!!!!!!!!

The Bitter End

New member
מוסטליישן.

שעת התחלה: 2:03 שם פרטי: ללי. כינוי: הרבה דתות מכנות אותי אלוהים. עיר: איפשהו במרכז הפרוע. יש אחים? כמה? אין. מה אתם לובשים? בגדים, נו. מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם? משהו של טורי איימוס. יש לך מסנג'ר? אכן. אימייל? גם. מה הדבר האחרון שאכלתם? גלידה. יש לכם חיות מחמד? כן. הייתם בחו''ל? כן. מהי מידת הנעליים שלך? 38. מאמין באהבה? כן. במבט ראשון? לא. מה דעתך על הומואים/לסביות? למה השאלה הזאת נמצאת בכל שאלון!!11 זה כמו לשאול "מה דעתך על בלונדיניות". מאמין בה'? לא במיוחד. איזה שפות אתה דובר? יותר ממך, זה בטוחD: התחביב האהוב עליך הוא? לישון. נרדמת בשיעור? לא. מה הפדיחה הכי גדולה שלך? יש לי יותר מדיי ברזומה. מתי פעם אחרונה הסתפרת? לפני החופש הגדול לדעתי. מתי פעם אחרונה התקלחת? אתמול. מתי פעם אחרונה התנשקת? לא מדברים על זה!]: מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? בגן? מתי פעם אחרונה הפלצת? איכ. בגדו בך? לא שידוע לי. בגדת? אף פעם. שם אהוב לבן: עומר, ליאם. לבת: יעל, כמובן. לכלב: לא חשבתי על זה. מה הפחד הכי גדול שלך? להיות לבד. מה החלום הכי גדול שלך? ללמוד בייל
. זרקו אותך? דה. זרקת? כן חח מהי התכונה הכי בולטת בך? עצלות. היית משנה בך משהו? אם כן מה? השאלה העיקרית היא, מה לא הייתי משנה. רגיש לדגדוגים? אכן. מי האחרון שהתקשר אליך? אמא. אל מי התקשרת? נעמה. מי האחרון שסיננת? שירלי. וניל או שוקולד? שמנת. מחשב או טלויזיה? גם וגם. ארטיק או גלידה? כרגע.. ארטיק. ספרייט או קולה? מים בטעם תפוח. אייס קפה או אייס וניל? אייס קפה. נעליים או כפכפים? גם וגם. חולצה או גופיה? חולצה. מכנסיים קצרים או ארוכים? תלוי. קוקו או פזור? פזור. שחור או לבן? לבן. יום או לילה? גם וגם. לישון או לקום? לראות סופרנוס. הבן אדם ש... הכי חשוב לך: יש הרבה. אתה מתגעגע אליו כרגע: סבא וסבתא. עושה לך טוב על הלב: יעל
כל כך. הכי מצחיק: הייתי אומרת טורי אבל... הכי לא מצחיק: טורי. הכי מוזר: שירלי. הכי יפה: גלי:] אתה הכי סומך עליו: יעל. הכי כשרוני: מאיה, יעל. הכי חברמן: מאיה, גלי. הכי מניאק: אני. הכי אמיתי: אנה. הכי לא צפוי: טורי, פיצי. הכי צפוי: יעל. הכי חרשן: המוסטלה. הכי חרמן: אני חושבת שאני לא רוצה לדעת:| הכי רומנטי: גם את זה לא. הכי רגיש: נוש, יעל וטורי. הכי וותרן: יעל. אתה הכי רוצה לראות עכשיו: יעל, קרולין, דפי. יכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: טוני סופרנו. הכי מבין אותך: יעל וטורי
לדעתך הוא יותר מבן אדם: כל הבנות שלי. תמיד מסתדר עם כולם: גלי. שהכי הרבה מקלל: אין לי מושג. אף פעם לא מקלל: יעל[מככבת פה ממש!]. איך היה? כיף. שעת סיום: 2:31.

חריקת

New member
תני לי לנחש

עכשיו מאיה תגידי שהיא אוהבת אותך כל כך ואת תגידי לה גם אני אוהבת אותך לולב אניוואי ואז תגידי מתי אני רואה אותך ואז אין תשובה חסכנו!

למעלה