והפעם שאלון מעורבב

משעמם, כולם בחווה ואני צכה ללמוד למתמטיקה:(

כה, אין לי שביתה. שעת התחלה: 17:25 שם פרטי: ענבר כינוי: ענברי/ענברוו/ענברוש/ענבי עיר: בני ראם יש אחים? כמה? יאפ, שתים אחיות ואח. מה אתם לובשים?ממ בוקסר וחולצה קצרה. מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם? שומדבר. יש לך מסנג'ר? יאס. אימייל? יאס. מה הדבר האחרון שאכלתם? ממ עכשיו- מסטיק. יש לכם חיות מחמד? שווארר=] הייתם בחו''ל? כה. מהי מידת הנעליים שלך? 38 מאמין באהבה? יאפ
במבט ראשון? יאפ מה דעתך על הומואים/לסביות? שיהיה בכיפ מאמין בה'? יאפ. איזה שפות אתה דובר? ממ עברית, אנגלית וקצת מכלמיני. התחביב האהוב עליך הוא? לרכב ולרקוד=] נרדמת בשיעור? נופ. מה הפדיחה הכי גדולה שלך? מממ יש המוןןןXD מתי פעם אחרונה הסתפרת? ממ לפני שלשה חדשים בערך. מתי פעם אחרונה התקלחת? אתמול בלילה. מתי פעם אחרונה התנשקת?----- מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? ממ כיתה ו'
מתי פעם אחרונה הפלצת? חח לוזוכרת. בגדו בך? אולי. בגדת? לא. שם אהוב לבן: ממ לבת: עומר/דון/אפריל לכלב: נייקי
מה הפחד הכי גדול שלך? שאני לא אוכל לרכב ולאבד אנשים שאני אוהבת. מה החלום הכי גדול שלך? ממ חווה שלי:) זרקו אותך? לא. זרקת? מסובך. מהי התכונה הכי בולטת בך? לא יודעת. היית משנה בך משהו? אם כן מה? יאפ. גובה, רזה יותר, שיער ממ ועוד בטח. רגיש לדגדוגים? בטחח מי האחרון שהתקשר אליך? גלווו אהובתי:) אל מי התקשרת? אמא מי האחרון שסיננת? ממ שנהב וניל או שוקולד? וניל מחשב או טלויזיה? מממ ארטיק או גלידה? ארטיק ספרייט או קולה? קולה. אייס קפה או אייס וניל? אייס וניל- לא אוהבת קפה. נעליים או כפכפים? נעליים. חולצה או גופיה?מממ גופיה בעיקרון באט... מכנסיים קצרים או ארוכים? ברך
(גלו, יש דבר כזה) קוקו או פזור? קוקו. שחור או לבן? תלוי. יום או לילה? מממ לישון או לקום? מממ הבן אדם ש... הכי חשוב לך: המון:) אתה מתגעגע אליו כרגע: שירלי עושה לך טוב על הלב: גלו/שחי/שירלי/מיכלוש/אורטלי ועוד המונמון=] הכי מצחיק: ממ הכי לא מצחיק: איתי! הכי מוזר: שלי. הכי יפה: אבריל לאוויןןן
אתה הכי סומך עליו: הרבה הכי כשרוני: טל(?) הכי חברמן: מממ הכי מניאק: איתי הכי אמיתי: שני הכי לא צפוי: שנהבXD הכי צפוי: מממ הכי חרשן: טל הכי חרמן: איתי
הכי רומנטי: ממ הכי רגיש: אני
הכי וותרן: ... אתה הכי רוצה לראות עכשיו: מיכלוש! יכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: אוו המוןןןן הכי מבין אותך: שירלי לדעתך הוא יותר מבן אדם: ממ תמיד מסתדר עם כולם: ממ שהכי הרבה מקלל: שני
אף פעם לא מקלל: נעמה איך היה? נחמד=] שעת סיום: 17:33

XDarkwolFX

New member
עונה../images/Emo187.gif

מחקתי את החלק האחרון כי לא הבנתי אותו
שעת התחלה:18:13 שם פרטי:ליאן כינוי:XDarkwolFX עיר:לא כולם גרים בעיר
יש אחים?
כמה?3 מה אתם לובשים?בגדים.. מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם?Run To The Hills-Iron Maiden יש לך מסנג'ר?
אימייל?
מה הדבר האחרון שאכלתם?סיגרים ממולאים תפוחי אדמה וצ'יפס. יש לכם חיות מחמד?
הייתם בחו''ל?
מהי מידת הנעליים שלך?39 מאמין באהבה?נממ...נראה לי שכן
במבט ראשון?לא חושבת.. מה דעתך על הומואים/לסביות?אין לי בעיה איתם. מאמין בה'?
איזה שפות אתה דובר?עברית ואנגלית(ועדיין לומדת).. התחביב האהוב עליך הוא?רכיבה ומחשב נרדמת בשיעור?
מה הפדיחה הכי גדולה שלך?לא זוכרת.. מתי פעם אחרונה הסתפרת?לפני שנה,למרות שהייתי במספרה היום אבל רק בשביל צבע.. מתי פעם אחרונה התקלחת?אתמול מתי פעם אחרונה התנשקת?
מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות?לא קרה.. מתי פעם אחרונה הפלצת?
בגדו בך?
בגדת?
שם אהוב לבן:עמית אורי ועמרי. לבת:עמית וליאן.. לכלב:ג'ימי מה הפחד הכי גדול שלך?למות בגלל נפילה ממקום גבוה וג'וקים
מה החלום הכי גדול שלך?לראות הופעה של מיי כימיכל רומאנס ולגור באוסטרליה זרקו אותך?
זרקת?
מהי התכונה הכי בולטת בך?דומיננטיות היית משנה בך משהו?
אם כן מה? הייתי רוצה עיניים בצבע מיוחד(לא חום כמו שיש לי),ירוק נגיד.. רגיש לדגדוגים?
מי האחרון שהתקשר אליך?אמא שלי אל מי התקשרת?אחותי מי האחרון שסיננת?עדי מהמסן(לפני כמה ימים) וניל או שוקולד?וניל מחשב או טלויזיה?מחשב ארטיק או גלידה?
ספרייט או קולה?ספרייט אייס קפה או אייס וניל?שניהם אחלה.. נעליים או כפכפים?נעליים חולצה או גופיה?חולצה מכנסיים קצרים או ארוכים?ארוכים קוקו או פזור?פזור שחור או לבן?שניהם טובים יום או לילה?יום לישון או לקום?לישון
איך היה?בסדר שעת סיום:18:35

Vintage Queen

New member
כי אם אני אלמד עוד מילה אחת המח שלי יימס!!!!

שם פרטי: סתיו
(חסך חורף!) כינוי: סטיב/סטיבנזון/סתיווש/ סטובי
/ואפילו סטף חחח עיר: עמיקם
יש אחים? כמה? 2 אחים
ואחות
מה אתם לובשים? חח פיג'מה
מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם? השיר המעולה של ג'ורג' מייקל-פיית' יש לך מסנג'ר? כה אימייל? הממ זה דיי מתחייב מה הדבר האחרון שאכלתם? טורטליני
יש לכם חיות מחמד? יאפ
הייתם בחו''ל? מן הסתם ^^
מהי מידת הנעליים שלך? 39
מאמין באהבה? בארור
במבט ראשון? גם
מה דעתך על הומואים/לסביות? למה צריכה להיות לי דעה? שאלה מפגרת
מאמין בה'?
איזה שפות אתה דובר? אנגלית עיברית ומבינה ספרדית קצת
התחביב האהוב עליך הוא? אין לי חיים כרגע, בכלליות- ספורט, כרגע,אני כבר איזה חודשיים עם דלקת שלא מאפשרת לי להתנשף יותר מידי פפפ
נרדמת בשיעור? מזמןןן
מתי פעם אחרונה הסתפרת? הממ סיפרתי את עצמי לפני איזה 3 שבועות
מתי פעם אחרונה התקלחת? אתמול
מתי פעם אחרונה התנשקת? בוקרר
מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? ממש לא זוכרת בגדו בך? לא בגדת? בערך שם אהוב לבן: ריף/בן/אדם לבת: אריאל/תום/רומי לכלב: חחח לוידעת מה הפחד הכי גדול שלך? המבחן עוד חודשייים
מה החלום הכי גדול שלך? אךךך להוציא מעל 700
זרקו אותך? רק פעם אחת
זרקת? חח כן כמה פעמים
מהי התכונה הכי בולטת בך? עקשנות? המממ שתלטנות? לוידעת נו היית משנה בך משהו? אם כן מה? פיייי מה לא?!
רגיש לדגדוגים? הכי שאפשר!
מי האחרון שהתקשר אליך? ליאורר
אל מי התקשרת? ליאור
מי האחרון שסיננת? לוזוכרת וניל או שוקולד? וניללל
מחשב או טלויזיה? טלויזיה
ארטיק או גלידה? גלידההה
ספרייט או קולה? ד.קולה לימון אייס קפה או אייס וניל? קפה
נעליים או כפכפים? נעליים
חולצה או גופיה? תלוי לאן ואיזה
מכנסיים קצרים או ארוכים? ארוכים עדיף,שוב תלוי לאן ומתי ואיזה קוקו או פזור? פזוררר
שחור או לבן? שחור יום או לילה? יוםםם, בוקררר
לישון או לקום?לקום
הבן אדם ש... הכי חשוב לך: ליאור, חברים, משפחה אתה מתגעגע אליו כרגע: המממ אין אפאחד, כולם פה,ג'ייקי בבוש ודין, היחידים שלא ראיתי הרבה זמן, צבא וחו"ל =] עושה לך טוב על הלב: כולם!
אתה הכי סומך עליו: ליאור,דין אתה הכי רוצה לראות עכשיו: תאמת? לוידעת...הממ בעצם ג'ייקובבב!! יכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: פפ חסוי הכי מבין אותך: 2 לדעתך הוא יותר מבן אדם: חח מה בידיוק?!

2STRIPE

New member
משעמם ../images/Emo4.gif

כבר עשיתי את השאלון הזה וזה לא שלח
שעת התחלה:20:41 שם פרטי: עמית כינוי:תיתי/טיטי, חח יש כל מיני אבל אז זה יעלה רעיונות לאנשם מהחווה..! עיר:ירושלים (
) יש אחים? כמה?2 אחים ואחות כולם גדולים ממני מה אתם לובשים? מכנס ברקודה (היינס) וסתם גופייה... מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם?To The End=MCR יש לך מסנג'ר? בארור!! אימייל? יאפ מה הדבר האחרון שאכלתם? לפני איזה 10 דק' ספגטי...
יש לכם חיות מחמד?בארור!1 הייתם בחו''ל? יאפ מהי מידת הנעליים שלך?38 39 מאמין באהבה? יאפ במבט ראשון? יאפ מה דעתך על הומואים/לסביות? שיהנו..
אןי דעה... מאמין בה'?יאפ איזה שפות אתה דובר? עברית אנגלית וקצת רומנית.. התחביב האהוב עליך הוא? רכיבה על סוסים... נרדמת בשיעור? בארור!! חח בכיתה א' נרדמתי כמעט כל השיעור ואז המורה העירה אותי
מה הפדיחה הכי גדולה שלך? וואו יש הרבה... חשבתי שאישה מסויימת זאת אמא שלי ואז הלכתי אליה וראיתי שזאת לא היא
מתי פעם אחרונה הסתפרת? לפני חצי שנה שנה... רק קצוות לא יותר מזה
מתי פעם אחרונה התקלחת? אתמול... ועוד מעט נכנסים.. מתי פעם אחרונה התנשקת?
מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? חח רציני אף פעם
מתי פעם אחרונה הפלצת?
בגדו בך? נואפ בגדת? יאפ שם אהוב לבן: בן...? לבת: בת..? לכלב:
מה הפחד הכי גדול שלך?>< מה החלום הכי גדול שלך?
אם אני יגיד הוא לא יתגשם
זרקו אותך? נואפ זרקת? יאפ מהי התכונה הכי בולטת בך? תשאלו אנשים שמכירים אותי
היית משנה בך משהו? אם כן מה? לא יודעת... רגיש לדגדוגים? בארור מי האחרון שהתקשר אליך? אחותי.. אל מי התקשרת? אח שלי להגיד לו שיבוא כבר לאכול... מי האחרון שסיננת?חח נירא לי נעמי..
וניל או שוקולד? שוקולד!! מחשב או טלויזיה? גם וגם
ארטיק או גלידה? גלידה ספרייט או קולה? קולה!!! אייס קפה או אייס וניל? לא זה ולא זה, פיכססס נעליים או כפכפים? כפכפים.. חולצה או גופיה? גופייה מכנסיים קצרים או ארוכים? קצרים קוקו או פזור? גם וגם.. שחור או לבן? גם וגם. יום או לילה? גם וגם לישון או לקום? לישון! הבן אדם ש... הכי חשוב לך: הורים אחים חברים אתה מתגעגע אליו כרגע: לא בנאדם
וגם לגארפילדד!! אוף שתתחבר כבר
עושה לך טוב על הלב: כמעט כולם.. הכי מצחיק:
חבר'ה מהחווה והקיבוץ
הכי לא מצחיק: אהובה... הכי מוזר: אהובית
הכי יפה: >< אתה הכי סומך עליו: חברים
הכי כשרוני: פיץ ושחרול'ה! הכי חברמן: מאורצ'יק אולי... הכי מניאק: מאורצ'יק! הכי אמיתי: חח דיויד ואופיר
הכי לא צפוי: טוסטוס :| הכי צפוי: טוסטוס.... הכי חרשן: גל הכבשה הזאת..!! הכי חרמן:אופיר הכי רומנטי: >< הכי רגיש: >< הכי וותרן: >< אתה הכי רוצה לראות עכשיו: גארפילדדד!!! יכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: גארפילדד
הכי מבין אותך: מי שמבין אותי
כל מיני... לדעתך הוא יותר מבן אדם: >< תמיד מסתדר עם כולם: לי
חח א תמיד... שהכי הרבה מקלל: אופיר
אף פעם לא מקלל:אילת אולי... איך היה? נחמד..!! שעת סיום:תראו מתי זה נשלח ותורידו דקה
נ.ב חח מי שקרא את זה ולא הבין למה כל הזמן כתבתי גארפילדד אז.... גארפילדדד = נטע

MaYa505

New member
אני פוחדת להתקלח ... תתקלחו לפי הצלצול 2!!!

שעת התחלה:1:24 שם פרטי:מאי/מאיה כינוי:מאי/מאיה/ועוד שמות מוזרים למדי עיר:ישוב.... ק. טבעון יש אחים? כמה?1 גדול אחד בדרך מה אתם לובשים?לפעמים ג'ינס לפעמים מכנס רכיבה , לפעמים עם צווארון לפעמים בלי! מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם?אמממ תשאלו בהמשך... יש לך מסנג'ר?אכן אימייל?אכן מה הדבר האחרון שאכלתם?גומי =P יש לכם חיות מחמד?יותר מדי הייתם בחו''ל?גם מהי מידת הנעליים שלך?וואי 37 38 39 לפעמים 36..... הרגל שלי מתכווצת וגדלה מאמין באהבה?למה לא? במבט ראשון?אפשר מה דעתך על הומואים/לסביות?הומאים לרוב אנשים נחמדים דווקא ולסביות לא פגשתי ולא אפגוש(אני מקווה מאמין בה'?אכן.... למה לא? איזה שפות אתה דובר?עברית אנגלית , קצת פולנית , וערבית בקרוב התחביב האהוב עליך הוא?סוסי סוסי נרדמת בשיעור?בערך מה הפדיחה הכי גדולה שלך?ש.... ש..... ש..... מתי פעם אחרונה הסתפרת?לפני 3-4 חודשים מתי פעם אחרונה התקלחת?אתמול ושקשקתי מפחד מתי פעם אחרונה התנשקת?יום שלישי מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות?יום שני ... בעצם לויודעת מתי פעם אחרונה הפלצת?גם תעודת זהות? בגדו בך?לא בגדת?לא שם אהוב לבן:יואב , גיא לבת:שירה=]אלי הגר...ועוד שם ששכחתי לכלב:אממ לויודעת מה הפחד הכי גדול שלך?כל מיני מה החלום הכי גדול שלך?:] זרקו אותך?לא זרקת?לא אני ילדה חמודה (
לפעמים....) מהי התכונה הכי בולטת בך?אמממ לויודעת היית משנה בך משהו? אם כן מה?אממ כל מיני רגיש לדגדוגים?תלוי....לא תמיד מי האחרון שהתקשר אליך?ניב/שחר/נועה אל מי התקשרת?ניב/שחר/נועה מי האחרון שסיננת? וניל או שוקולד?שוקולד! מחשב או טלויזיה?מחשב ארטיק או גלידה?ארטיק ספרייט או קולה?קולה אייס קפה או אייס וניל?ברד של יחיאל נעליים או כפכפים?נעליים חולצה או גופיה?סווצ'רט מכנסיים קצרים או ארוכים?ארוכים קוקו או פזור?פזור שחור או לבן?השילוב בניהם יום או לילה?לילה נראלי לישון או לקום?קום הבן אדם ש... הכי חשוב לך: אתה מתגעגע אליו כרגע: עושה לך טוב על הלב: הכי מצחיק: הכי לא מצחיק: הכי מוזר: הכי יפה: אתה הכי סומך עליו: הכי כשרוני: הכי חברמן: הכי מניאק: הכי אמיתי: הכי לא צפוי: הכי צפוי: הכי חרשן: הכי חרמן: הכי רומנטי: הכי רגיש: הכי וותרן: אתה הכי רוצה לראות עכשיו: יכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: הכי מבין אותך: לדעתך הוא יותר מבן אדם: תמיד מסתדר עם כולם: שהכי הרבה מקלל: אף פעם לא מקלל: איך היה? שעת סיום:

MaYa505

New member
שכחתי חלק../images/Emo9.gif

הבן אדם ש... הכי חשוב לך:משפחה ובערך כל החברים אתה מתגעגע אליו כרגע:יש מלא עושה לך טוב על הלב: :] הכי מצחיק:איין לי חברקים מצחיקים הכי לא מצחיק:שרון =P הכי מוזר:כולם הכי יפה:חחח הם די מכוערים תאמת אתה הכי סומך עליו:שושו הכי כשרוני:חחחח הצחקתם אותי הכי חברמן:נועה =] הכי מניאק:מאור הכי אמיתי:שושו הכי לא צפוי:שושו הכי צפוי:שרון הכי חרשן:ערן הכי חרמן:בר (מ)
הכי רומנטי:שרון
הכי רגיש:לויודעת אולי שושו הכי וותרן:נועה אתה הכי רוצה לראות עכשיו:ניב יכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה:רון? הכי מבין אותך:שושו נועה לדעתך הוא יותר מבן אדם:קליק , הוא סוס תמיד מסתדר עם כולם:נועה שרון ניב שהכי הרבה מקלל:מאור אף פעם לא מקלל:הבנות בכלל לא הבנים אממ רון אולי? איך היה?נחמב שעת סיום:1:47

shirli0811

New member
../images/Emo9.gif

שעת התחלה:17:51 שם פרטי: שירלי כינוי: שוש, שושית. עיר: כפר אחים ביג סיטי לייף
יש אחים? כמה? 3, 2 אחיות ואח. מה אתם לובשים? ג'ינס וטי שורט. מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם? קול גלגל, מעודה
יש לך מסנג'ר? לא אימייל? כהה מה הדבר האחרון שאכלתם? במבהה ומקופלת :] [דברים טובים באים בזוגות
] יש לכם חיות מחמד? כןן הייתם בחו''ל? לאא
מהי מידת הנעליים שלך? 40-41 מאמין באהבה? כןן במבט ראשון? סוג של..
מה דעתך על הומואים/לסביות? שיהיה להם בכייף מאמין בה'? כןכן איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, אסמבלר, בינארית
האהוב עליך הוא? משפחה ופנגה. נרדמת בשיעור? כמובן מה הפדיחה הכי גדולה שלך? כל היום יש לי פדיחות, כבר לא זוכרת
פעם אחרונה הסתפרת? מחוץ לטווח זיכרון שלי. מתי פעם אחרונה התקלחת? היום ב-12 בצהריים מתי פעם אחרונה התנשקת? אתמול מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? פפף בכיתה ז' חחחחחחחחחח
מתי פעם אחרונה הפלצת? f.b.i? בגדו בך? כן בגדת? לא שם אהוב לבן: ניב, אוראל לבת: גל, ענבר, רעות, אוראל, שיראל. לכלב: פנגה, מקס, פרנסצ'קה מה הפחד הכי גדול שלך? לאבד את אלו שאני אוהבת מה החלום הכי גדול שלך? שאלה שמסביבי יהיו מאושרים זרקו אותך? לא זרקת? לא מהי התכונה הכי בולטת בך? פסיכולוגית, חזקה ומלאת ביטחון. היית משנה בך משהו? אם כן מה? הימים של הגעגועים שמשתלטים עליי רגיש לדגדוגים? כן מי האחרון שהתקשר אליך? לילוש אל מי התקשרת? ספיר מי האחרון שסיננת? ספיר
וניל או שוקולד? שוקולד מחשב או טלויזיה? מחשב ארטיק או גלידה? גלידה ספרייט או קולה? לא זה ולא זה. אייס קפה או אייס וניל? לא זה ולא זה. נעליים או כפכפים? כפכפים חולצה או גופיה? גופייה מכנסיים קצרים או ארוכים? ארוכים קוקו או פזור? קוקס שחור או לבן? לבן יום או לילה? לילה לישון או לקום? לישון הבן אדם ש... הכי חשוב לך: אמא, בתיה, אורפז, יאיר, תומר, גולע, ענברי, איילת, שיר*4, נושית, לירוני, שנינוש, ספיר, לילוש, כל השכבה שלי, רעותי
, רוני, אורטלי-העתק שלי, ניב. אתה מתגעגע אליו כרגע: אלו שנמצאים יותר מידי רחוק :|| ומורני. עושה לך טוב על הלב: גולע, אורטלי, ענברי ורעות. הכי מצחיק: ענת וספיר הכי לא מצחיק: איתי, ליאור הכי מוזר: ---- ---- הכי יפה: כולם יפים
אתה הכי סומך עליו: אורטלי, רעות, גולע, ענברי, ספיר. הכי כשרוני: ענת הכי חברמן: ספיר שני וענת הכי מניאק: לילוש
[מהכיתה שלי]. הכי אמיתי: רעות הכי לא צפוי: גולע. הכי צפוי: לאון הכי חרשן: טל הכי חרמן: סזפיר חחח הכי רומנטי: יהב הכי רגיש: יהב ורוני הכי וותרן: אתה הכי רוצה לראות עכשיו: ניב יכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: כולם הכי מבין אותך: אורטל לדעתך הוא יותר מבן אדם: רעותי תמיד מסתדר עם כולם: ענת שיר וספיר שהכי הרבה מקלל: יאיר אף פעם לא מקלל: ניב. איך היה? נחמד מאוד שעת סיום: 18:04

עונה...אחרי הרבה זמן שלא כתבתי פה

שעת התחלה: 20:10 שם פרטי: עמית כינוי: smart phenomenon עיר: טבעון יש אחים? כמה? 2 אחיות מה אתם לובשים? מכנס 3/4 בג' של בלו בירד, וחולצה כתומה של טומי הילפיגר מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם? ת'אמת..שומדבר יש לך מסנג'ר? כן אימייל? כן מה הדבר האחרון שאכלתם? סלט ולחם עם גבינה יש לכם חיות מחמד? כלב+סוסה הייתם בחו''ל? בטח מהי מידת הנעליים שלך? 39-40 מאמין באהבה? בטח במבט ראשון? כן מה דעתך על הומואים/לסביות? אם הם באמת נהנים מזה, אז שיהיה להם בכיף! מאמין בה'? כן איזה שפות אתה דובר? עברית, וקצת אנגלית, ערבית וספרדית התחביב האהוב עליך הוא? לרכב נרדמת בשיעור? כן מה הפדיחה הכי גדולה שלך? תמיד שואלים אותי, ואני תמיד לא יודעת מה לענות..כי לא הייתה לי פדיחה ממש גדולה. מתי פעם אחרונה הסתפרת? וואו...לפני הרבה זמן...איזה שנה ומשהו. אבל אני צריכה לעשות את זה. מתי פעם אחרונה התקלחת? אתמול בערב מתי פעם אחרונה התנשקת? לפני די הרבה זמן
מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות?לא זוכרת.. מתי פעם אחרונה הפלצת? חח... בגדו בך? כן בגדת? בחיים לא שם אהוב לבן: עודד/ניצן לבת: עדן/איילת לכלב: אוזי (החמוד שלי..)
, וניקו. מה הפחד הכי גדול שלך? לאבד כל אחד שקרוב לי ואני קשורה אליו מה החלום הכי גדול שלך? להצליח בכל דבר שאבחר בו זרקו אותך? לא זרקת? כן מהי התכונה הכי בולטת בך? אמ...עזרה ולפעמים גם שליטה. אה...וגם סוג של פרפקציוניזם היית משנה בך משהו? אם כן מה? במראה את הרגליים קצת..חח..והייתי מחליקה את השיער. באופי-קצת פחות רגישה מדברים. רגיש לדגדוגים? כן מי האחרון שהתקשר אליך? אמ...חברה שלי מהחווה אל מי התקשרת? לאחת המדריכות בחווה מי האחרון שסיננת? חברה אחרת מהחווה וניל או שוקולד? תלוי במצב ועם מה זה בא מחשב או טלויזיה? תלוי אם יש מה לראות/לעשות במחשב ארטיק או גלידה? בד"כ ארטיק, אבל רק מסויימים ספרייט או קולה? קולה ברוב המקרים אייס קפה או אייס וניל? אייס קפה בד"כ נעליים או כפכפים? נעליים חולצה או גופיה? חולצה מכנסיים קצרים או ארוכים? קצרים (אם הרגליים חלקות..חח) קוקו או פזור? אם השיער יפה אז פזור שחור או לבן? תלוי למה יום או לילה? בד"כ ערב..(וזה חלק מהיום) לישון או לקום? אם קמים למשהו שמחכים לו אז לקום, ואם לא אז לישון הבן אדם ש... הכי חשוב לך: חברים ומשפחה אתה מתגעגע אליו כרגע: קצת לתום עושה לך טוב על הלב: חברים טובים הכי מצחיק: אורי הכי לא מצחיק: דנה הכי מוזר: שרון/נדב/אופיר/בן..להמשיך? הכי יפה: איתן אורבך (מהארץ..הוא פשוט מדהים!) אתה הכי סומך עליו: נועה הכי כשרוני: כשרוני ב..? הכי חברמן: --- הכי מניאק: החבר האחרון שלי הכי אמיתי: נועה הכי לא צפוי: אבא/אמא הכי צפוי: יובל הכי חרשן: נבות..חח הכי חרמן: בנים הכי רומנטי: --- הכי רגיש: אני?! הכי וותרן: נועה אתה הכי רוצה לראות עכשיו: את האחד שיתאים לי באמת יכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: מישהו מעניין שאני אוהבת הכי מבין אותך: בכל דבר מישהו אחר לדעתך הוא יותר מבן אדם: נועה תמיד מסתדר עם כולם: --- שהכי הרבה מקלל: יובל אחר אף פעם לא מקלל: נועה איך היה? חביב מאוד.. שעת סיום: 20:21

SILVER LADY

New member
כי ממש משעמםםםם

שעת התחלה:23:00 שם פרטי:מאי[ה]
כינוי:מאי
, מאיוש, מאיוצ'קע וכל העיוותים עם מאי חחחח עיר:קיבות
יש אחים? כמה?אחת גדולה ואחד קטן
מה אתם לובשים?מכנס רכיבה עוד וחולצה סתם כזה מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם?היי יו וויט א ביוטיפול סמיילל :) דנה לשלטון
יש לך מסנג'ר?יאפ אימייל?כה מה הדבר האחרון שאכלתם?פסטהה יש לכם חיות מחמד?כה הייתם בחו''ל?כה מהי מידת הנעליים שלך?39-40 מאמין באהבה?כה במבט ראשון?לא מה דעתך על הומואים/לסביות?שיהנו מאמין בה'?לא ממש לא איזה שפות אתה דובר?בקושי עברית
התחביב האהוב עליך הוא?סוסיישןן נרדמת בשיעור?כה מה הפדיחה הכי גדולה שלך?חחח קרו כמה לאחרונהה..נגיד נפלה לי תחבושת באמצע הכיתה
מתי פעם אחרונה הסתפרת?מממ באוגוסט מתי פעם אחרונה התקלחת?אתמול בערב
עוד מעט ניכנס מתי פעם אחרונה התנשקת? מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות?נברר מתי פעם אחרונה הפלצת? בגדו בך?כה בגדת?כה שם אהוב לבן:עופרי עמית נדב איתמר לבת:גל מאי עמית אריאל לכלב:מממ מוקה וטישו
מה הפחד הכי גדול שלך?למות, להפסיק לרכב..ולאבד את האנשים שלי מה החלום הכי גדול שלך?להתחרות בחו"ל
ולגור בהולנדד זרקו אותך?לא זרקת?לא מהי התכונה הכי בולטת בך?עקשנות וממורמרות ופרנואידית חחחח היית משנה בך משהו? אם כן מה?מממ לא רגיש לדגדוגים?כה מאדד מי האחרון שהתקשר אליך?שירלי אל מי התקשרת?עדנוש מי האחרון שסיננת?דאן וניל או שוקולד?וניללל מחשב או טלויזיה?מחשב ארטיק או גלידה?גלידה ספרייט או קולה?קולה אייס קפה או אייס וניל?וניללל נעליים או כפכפים?נעליים חולצה או גופיה?גופיההה מכנסיים קצרים או ארוכים?קצרים קוקו או פזור?תלוי :) שחור או לבן?לבן יום או לילה?יוםםםם לישון או לקום?לקוםםםם הבן אדם ש... הכי חשוב לך:מורקה אתה מתגעגע אליו כרגע:גלי לאונה ואריאליי 3> עושה לך טוב על הלב:כולםם הכי מצחיק:אני ואורטלי ביחד
הכי לא מצחיק:אורטלי חחחחחחחחחח הכי מוזר:נויקה חחח הכי יפה:גלי אתה הכי סומך עליו:גלי הכי כשרוני:אני ?
הכי חברמן:גלי הכי מניאק:אני חחחח ברור חסרת לב שכמותי
הכי אמיתי:גלי הכי לא צפוי:לאונה הכי צפוי:נוי חחח הכי חרשן:מממ לא אני זה בטוח
הכי חרמן: הכי רומנטי: הכי רגיש:אני הכי וותרן:נועוש ??חחח אתה הכי רוצה לראות עכשיו:גלי! יכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה:נוי ופופו הכי מבין אותך:אף אחדד לדעתך הוא יותר מבן אדם:מורקה תמיד מסתדר עם כולם:גלי המלאךךך =] שהכי הרבה מקלל:עדנוש חחחח אף פעם לא מקלל:גלי חחחח איך היה?נייס :) שעת סיום:23:09

ram ram

New member
יש לי הרבה זמן וחפרנים במסנ'.. ../images/Emo4.gif

שעת התחלה: 15:31 שם פרטי: רם כינוי: רם רם, רמטכ"ל..
עיר: ישוב ברמת הגולן.. יש אחים? כמה? כן, 2, אח ואחות קטנים.. מה אתם לובשים? בוקסר וגופייה..
מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם? this is why i'm hot.. יש לך מסנג'ר? כן אימייל? כן מה הדבר האחרון שאכלתם? ממ.. אנרג'י.. יש לכם חיות מחמד? לא הייתם בחו''ל? כן מהי מידת הנעליים שלך? 37-38 מאמין באהבה? כן במבט ראשון? מממ.. עד שזה לא יקרה לי לא... מה דעתך על הומואים/לסביות? שיעשו מה שבא להם... מאמין בה'? כן איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית [חלקי] ומבינה ספרדית..
התחביב האהוב עליך הוא? רכיבה.. נרדמת בשיעור? בטחח.. מה הפדיחה הכי גדולה שלך? ממ.. לא יודעת.. מתי פעם אחרונה הסתפרת? לפני החופש הגדול... מתי פעם אחרונה התקלחת? אממ... שעה וחצי ככה... מתי פעם אחרונה התנשקת? חצי שנה, קצת פחות... מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? וואי מזמן... צריך לארגן משו..
מתי פעם אחרונה הפלצת? סליחה.?! בגדו בך? לא חושבת.. בגדת? לא שם אהוב לבן: עידו, עמית. לבת: שיר, נועה. לכלב: רקסי..
נו לא יודעת... מה הפחד הכי גדול שלך? לא יודעת.. מה החלום הכי גדול שלך? גדול מידי בשביל לכתוב אותו פה..
זרקו אותך? כן זרקת? כן מהי התכונה הכי בולטת בך? לא יודעת... צוחקת מכל דבר זאת תכונה.? היית משנה בך משהו? אם כן מה? הרבה מאוד... לא בא לי לפרט...
רגיש לדגדוגים? כהה... מי האחרון שהתקשר אליך? אבא אל מי התקשרת? אח שלי.. מי האחרון שסיננת? לי עניתי למדריכה שלי כי התקלחתי...
נחשב.? וניל או שוקולד? וניל מחשב או טלויזיה? מחשב ארטיק או גלידה? ארטיק ספרייט או קולה? שום דבר! אייס קפה או אייס וניל? קפה נעליים או כפכפים? נעליים חולצה או גופיה? חולצה מכנסיים קצרים או ארוכים? ארוכים קוקו או פזור? קוקו שחור או לבן? לא יודעת.. יום או לילה? יום לישון או לקום? לישון הבן אדם ש... הכי חשוב לך: לא יודעת אתה מתגעגע אליו כרגע: גלי.. עושה לך טוב על הלב: שימעון אחי הגדול..
הכי מצחיק: ממ... החברה של החווה אחרי 2 בירות..
הכי לא מצחיק: עומר.. הכי מוזר: עומרר... הכי יפה: מממ.... אתה הכי סומך עליו: מצה ועצמי... הכי כשרוני: רז הכי חברמן: מצה הכי מניאק: ---- הכי אמיתי: גלעד הכי לא צפוי: יובל הכי צפוי: שירלי הכי חרשן: מורר!!! הכי חרמן: המממ... אם אני אכתוב הוא יכעס..
הכי רומנטי: לא יודעת... אולי רז... הכי רגיש: לא יודעת.. הכי וותרן: רויי... אתה הכי רוצה לראות עכשיו: רונה.. יכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: שייקו, מצה, שימעון ורז.... הכי מבין אותך: לא יודעת.. לדעתך הוא יותר מבן אדם: רז, מצה... תמיד מסתדר עם כולם: מממ... שימעון.. שהכי הרבה מקלל: אממ... לא יודעת.. אף פעם לא מקלל: נעמק'ה.. איך היה? סבבה.. שעת סיום: 15:41

גולע

New member
בא ליי../images/Emo204.gif

שעת התחלה:16:10 שם פרטי:גל כינוי:גולע,גלגול, גלו, גלו'ש. עיר:מושב: תימורים. יש אחים? כמה?כה, 2. מה אתם לובשים?טרנינג וגופיה... מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם? Avril Lavigne – When you're gone יש לך מסנג'ר?לא אימייל?כה מה הדבר האחרון שאכלתם?מממ גומי
יש לכם חיות מחמד?לא הייתם בחו''ל?כה מהי מידת הנעליים שלך?37-38 מאמין באהבה?כה במבט ראשון?ממממ מה דעתך על הומואים/לסביות?שיהנו להם, רק שלא יתקרבו אליי.. מאמין בה'?כןן איזה שפות אתה דובר?עברית, אפשר להגיד שאני יודעת אנגלית, התחביב האהוב עליך הוא?רכיבה ולרקוד
נרדמת בשיעור?לא מה הפדיחה הכי גדולה שלך?חחח עזבו.. מתי פעם אחרונה הסתפרת?מממ מתי פעם אחרונה התקלחת?היום בבוקר. מתי פעם אחרונה התנשקת?-- מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות?מממ נראה לי לפני שנתיים.. מתי פעם אחרונה הפלצת?חח איזה שאלה! בגדו בך?לא בגדת?לא שם אהוב לבן:מממ לבת:מממ לכלב:לא חשבתי על זה.. מה הפחד הכי גדול שלך?לאבד את הרכיבה, אחד מהמשפחה שלי, ואת האנשים שעושים לי טוב
מה החלום הכי גדול שלך?יש מללא חלומות..... זרקו אותך?לא זרקת?כה מהי התכונה הכי בולטת בך?עצבנותת היית משנה בך משהו? אם כן מה?חחח להירגע.. רגיש לדגדוגים?בארור מי האחרון שהתקשר אליך?שירלי אל מי התקשרת?פףף,, שירלי.. מי האחרון שסיננת?מממ וניל או שוקולד?שוקולד מחשב או טלויזיה?מחשב ארטיק או גלידה?תלויי , ספרייט או קולה?קולה אייס קפה או אייס וניל?אייס וניל. נעליים או כפכפים?תלוי חולצה או גופיה?גופיה מכנסיים קצרים או ארוכים?ארוככים קוקו או פזור?תלוייי שחור או לבן?לבן יום או לילה?יום לישון או לקום?לקום הבן אדם ש... הכי חשוב לך:אווץ', משפחה.. אתה מתגעגע אליו כרגע:דניאלה. עושה לך טוב על הלב:ענברו/שירלי/דניאל/שוצה/קרנע/דורינה
הכי מצחיק:פופק
הכי לא מצחיק:קשה. הכי מוזר:איתי הכי יפה:אווץ' יש מלא, אתה הכי סומך עליו:שירלי וענברו. הכי כשרוני:שיר. הכי חברמן:מממ הכי מניאק:איתי הכי אמיתי:שירלי,ענבר ודניאל. הכי לא צפוי:שירלי הכי צפוי:שיר הכי חרשן:טל הכי חרמן: הכי רומנטי:אוווווווווי, הכי רגיש:קרן
הכי וותרן:ענברו אתה הכי רוצה לראות עכשיו:עדידה. יכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה:חחח כולם
הכי מבין אותך:עדידה, שירלי וענבר. לדעתך הוא יותר מבן אדם:קשה תמיד מסתדר עם כולם:אני לא מכירה את אותו אדם.. שהכי הרבה מקלל:שניס אף פעם לא מקלל:יש מישהו כזה?! איך היה?מעולה שעת סיום:16:20

עונה לפני השינהה ../images/Emo13.gif

שעת התחלה: 00:10 שם פרטי: דרור כינוי: דרורי, דרוריק, דרורוש, דרורה חח עיר: רמת גןן יש אחים? כמה? אכן כן.. אחד מה אתם לובשים? ג'ינס, גופייצת סבא וחולצה מפול אנד ברר מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם? שום דברר יש לך מסנג'ר? כה אימייל?כה מה הדבר האחרון שאכלתם? פופקורןן בסרט יש לכם חיות מחמד? יס הייתם בחו''ל? יס מהי מידת הנעליים שלך? 39-40 מאמין באהבה? עוד לא..אבל נראה לי שמתישהו כן במבט ראשון? לא מה דעתך על הומואים/לסביות? מאמין בה'? לפעמים איזה שפות אתה דובר? אנגלית, עברית וצרפתית בקטנה התחביב האהוב עליך הוא? לרכב על סוסים מן הסתםם נרדמת בשיעור? יותר מדיי מה הפדיחה הכי גדולה שלך? אוו היו הרבה... כל פעם שיש אחת כזאתי אני אומרת שאני חייבת לזכור אותה ושוכחתתת מתי פעם אחרונה הסתפרת? לפני שנה וחציי
אני כרגע מאריכה שיערר מתי פעם אחרונה התקלחת? היום מתי פעם אחרונה התנשקת? היום/אתמול במסיבה מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? יסודי?!
מתי פעם אחרונה הפלצת? חחח *חסוי* בגדו בך? אף פעם בגדת? אף פעם שם אהוב לבן: דין, אוריאן לבת: ליאן, שחר, תֹם לכלב: טינה
ובאפיי מה הפחד הכי גדול שלך? לאבד את רונלד, לא להספיק דברים בחיים מה החלום הכי גדול שלך? להצליח בעתיד שלי... זרקו אותך? ניתן לויכוח.. זרקת? כן מהי התכונה הכי בולטת בך? אוהבת לחייך/לצחוק היית משנה בך משהו? אם כן מה? גוף, קצת יותר גובה רגיש לדגדוגים? חח יותר מדי מי האחרון שהתקשר אליך? טל אל מי התקשרת? טל מי האחרון שסיננת? אבא חח וניל או שוקולד? ונילל מחשב או טלויזיה? מחשב ארטיק או גלידה? ארטיק ספרייט או קולה? ספרייט אייס קפה או אייס וניל? אייס וניל
נעליים או כפכפים? כפכפים חולצה או גופיה? חולצה מכנסיים קצרים או ארוכים? תלוי עד כמה קצרים... קוקו או פזור? פזור שחור או לבן? שחור יום או לילה? יום לישון או לקום? לישוןןן הבן אדם ש... הכי חשוב לך: אמא ואבא אתה מתגעגע אליו כרגע: אמא, אלינה ומורר עושה לך טוב על הלב: כל החברים שלי... הכי מצחיק: מור ואנשים מהצבא הכי לא מצחיק: אחד מהצבא הכי מוזר: חחח כנ"ל הכי יפה: מור.. וואו
אתה הכי סומך עליו: אדרי, טלצ'קה הכי כשרוני: וסילי הכי חברמן: מור, אלינה, ירון... הכי מניאק: חח לא נזכיר שמותת הכי אמיתי: אלינה הכי לא צפוי: דין הכי צפוי: אדר הכי חרשן: אלנה הכי חרמן: איגור הכי רומנטי: דרור הכי רגיש: הכי וותרן: נועם אתה הכי רוצה לראות עכשיו: אדר, וסילי, עידן =/ יכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: סתיוי, אדר, רחלי, לידר הכי מבין אותך: אדר, אלינה, טלצ'קה לדעתך הוא יותר מבן אדם: אלינה תמיד מסתדר עם כולם: שיר, רחלי שהכי הרבה מקלל: דרור אף פעם לא מקלל: שיר איך היה? סבבהה שעת סיום: 00:24

למעלה