../images/Emo9.gif
שעת התחלה:17:51 שם פרטי: שירלי כינוי: שוש, שושית. עיר: כפר אחים ביג סיטי לייף
יש אחים? כמה? 3, 2 אחיות ואח. מה אתם לובשים? ג'ינס וטי שורט. מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם? קול גלגל, מעודה
יש לך מסנג'ר? לא אימייל? כהה מה הדבר האחרון שאכלתם? במבהה ומקופלת :] [דברים טובים באים בזוגות
] יש לכם חיות מחמד? כןן הייתם בחו''ל? לאא
מהי מידת הנעליים שלך? 40-41 מאמין באהבה? כןן במבט ראשון? סוג של..
מה דעתך על הומואים/לסביות? שיהיה להם בכייף מאמין בה'? כןכן איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, אסמבלר, בינארית
האהוב עליך הוא? משפחה ופנגה. נרדמת בשיעור? כמובן מה הפדיחה הכי גדולה שלך? כל היום יש לי פדיחות, כבר לא זוכרת
פעם אחרונה הסתפרת? מחוץ לטווח זיכרון שלי. מתי פעם אחרונה התקלחת? היום ב-12 בצהריים מתי פעם אחרונה התנשקת? אתמול מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? פפף בכיתה ז' חחחחחחחחחח
מתי פעם אחרונה הפלצת? f.b.i? בגדו בך? כן בגדת? לא שם אהוב לבן: ניב, אוראל לבת: גל, ענבר, רעות, אוראל, שיראל. לכלב: פנגה, מקס, פרנסצ'קה מה הפחד הכי גדול שלך? לאבד את אלו שאני אוהבת מה החלום הכי גדול שלך? שאלה שמסביבי יהיו מאושרים זרקו אותך? לא זרקת? לא מהי התכונה הכי בולטת בך? פסיכולוגית, חזקה ומלאת ביטחון. היית משנה בך משהו? אם כן מה? הימים של הגעגועים שמשתלטים עליי רגיש לדגדוגים? כן מי האחרון שהתקשר אליך? לילוש אל מי התקשרת? ספיר מי האחרון שסיננת? ספיר
וניל או שוקולד? שוקולד מחשב או טלויזיה? מחשב ארטיק או גלידה? גלידה ספרייט או קולה? לא זה ולא זה. אייס קפה או אייס וניל? לא זה ולא זה. נעליים או כפכפים? כפכפים חולצה או גופיה? גופייה מכנסיים קצרים או ארוכים? ארוכים קוקו או פזור? קוקס שחור או לבן? לבן יום או לילה? לילה לישון או לקום? לישון הבן אדם ש... הכי חשוב לך: אמא, בתיה, אורפז, יאיר, תומר, גולע, ענברי, איילת, שיר*4, נושית, לירוני, שנינוש, ספיר, לילוש, כל השכבה שלי, רעותי
, רוני, אורטלי-העתק שלי, ניב. אתה מתגעגע אליו כרגע: אלו שנמצאים יותר מידי רחוק :|| ומורני. עושה לך טוב על הלב: גולע, אורטלי, ענברי ורעות. הכי מצחיק: ענת וספיר הכי לא מצחיק: איתי, ליאור הכי מוזר: ---- ---- הכי יפה: כולם יפים
אתה הכי סומך עליו: אורטלי, רעות, גולע, ענברי, ספיר. הכי כשרוני: ענת הכי חברמן: ספיר שני וענת הכי מניאק: לילוש
[מהכיתה שלי]. הכי אמיתי: רעות הכי לא צפוי: גולע. הכי צפוי: לאון הכי חרשן: טל הכי חרמן: סזפיר חחח הכי רומנטי: יהב הכי רגיש: יהב ורוני הכי וותרן: אתה הכי רוצה לראות עכשיו: ניב יכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: כולם הכי מבין אותך: אורטל לדעתך הוא יותר מבן אדם: רעותי תמיד מסתדר עם כולם: ענת שיר וספיר שהכי הרבה מקלל: יאיר אף פעם לא מקלל: ניב. איך היה? נחמד מאוד שעת סיום: 18:04