וואו איזה פרק אני לא מאמינה!!!

תיקתקית

New member
לא, הוא באמת שודר..

אני סתם אימפולסיבית
ואתה צודק, הטיפול הזוגי זה פחות או יותר הפרק הכי מעצבן מכולם (לפחות עם גילה יש עליות מדי פעם). שיהיה ברור שבכל הפרקים שאני מתרגזת עליהם אני צופה באדיקות..

סלינוש

New member
נצל"ש - ראובן...

לא ידעתי איפה לכתוב את זה, אבל אני רוצה מאוד לכתוב את זה - ראובן בתור מטופל מזעזע אותי. כל העימותים הטפשיים האלה בינו לבין גילה לא מביאים אותם לשומקום. וכל האשמות והתקיפות שלו, אוףףףףףףףף גם בתור פסיכולוג אני מרגישה אליו כעס, מה שלא הרגשתי בהתחלה, וככל שהסדרה מתקדמת אני נוכחת לגלות שיש בו משהו שממש מעצבן אותי. בניגוד לכל האידיאליזציה שנוח לי לעשות למטפלים, נדמה שיש בו חוסר מקצועיות כלשהי, אולי תינוקיות (אני מאוהב בנעמה, רוצה להיות איתה ולא אכפת לי מה ההשלכות..), ובתור בעל - איזה תינוק. מה זה? אשתו בגדה בך. ראבאק, או תעיף אותה לטיזינבי, או תנסה לתקשר איתה, משהו, אבל לא יכולתי לסבול את הילדותיות הזו. שיחליט מה הוא רוצה לעשות עם עצמו, עם הנישואים שלו ויעשה. מה הוא משאיר את זה ככה תלוי באויר?! זהו. זה מעלה לי ת'חלסטרה :)

תיקתקית

New member
תגובה

[מצאתי שעה טובה לתגובות, תודי..] אם את מאוכזבת ממנו, כנראה באמת עשית ממנו כל יכול. הוא רק בנאדם - ובתור פסיכולוג הוא פסיכולוג טוב, כי הוא מודה בחולשות שלו כבנאדם. לגבי האפיזודה אצל גילה: גם לי זה העלה את הסעיך, פשוט כי בחיים לדעתי הסיכוי קלוש שזה יקרה ככה, ונראה לי שבגלל זה מעצבן אותך.. (ואותי) לגבי אשתו - הוא מבולבל .. והוא שקוע בבלבול שלו, לא כל כך יודע מה קורה סביבו, והיה משהו נכון בזה שגילה אמרה לו שהוא מפנה את עצמו דרכה.. הוא בכלל לא מנסה לתקן את החיים שלו (מהחצי שעה ביום שאנחנו זוכים לראות..) אלא בוחר לשקוע בעליות וירידות של המטופלים שלו (בעיקר נעמה). אז כן. הוא מסתגר, הוא מתפנה, הוא חותר לאנשהו בלי לשים לב, ובדרך הוא מזניח ת אשתו, כנראה גם קצת ילדיו, מסתגר בחדר העבודה, ואנחנו איתו. אם זו ילדותיות? לכל אחד יש תקופות שהוא רוצה להתחבא מתחת לשמיכה ...

לפחות הוא הרבה יותר אמפתי מגילה ../images/Emo9.gif

רק המדריכה שלי יותר גרועה ממנה- אבל אני ממש מזדהה עם ראובן בפרקים האלה... למרות שהוא באמת מרשה לעצמו קצת יותר מדיי. אבל החבר'ה הדינמיים לא בוחלים בשום פרשנות, מוזרה ככל שתהיה

תגובה כללית לדיון

כרגיל הגעתי מאוחר, וכבר אמרו רוב מה שרציתי להגיד. אני מאוד מסכימה שנעמה רוצה מראובן שיטפל בה ויתמודד עם התאהבותה כמטפל אפילו יותר משהיא באמת רוצה להיות אתו. זה סוג של מבחן כמו כשאיילה רצתה שהוא ילביש אותה. (ובאיילה ראובן באמת מטפל היטב, אולי כדי להראות לנו שאיפה שהטיפול לא "יושב" לו על הרגישויות שלו - הוא טוב). אני חושבת שההזדהות של ראובן עם נעמה מבחינת ההתייתמות מאם ולפני כן הטיפול בה היא גורם מכריע. בעיניי ההתוודות שלו לפני גילה הייתה אמינה כי הוא חיכה להבטחה שלה לא לנטוש אותו שוב. ברגע שקיבל את ההבטחה הוא הודה, ולדעתי במקרה הזה לא ההגדרה מול גילה היא שסתמה את הגולל על ההתאהבות, זה הוגדר אצלו גם קודם כך, בינו לבינו. וגם אני קצת מאוכזבת שהסדרה הלכה לכיוון הזה, של ההתאהבות. והכי חשוב: איזה כיף הדיון האינטליגנטי והרציני כאן. תענוג של פורום.

תיקתקית

New member
אני חושבת שההתייתמות מפני אם בכלל

לא קשורה. אם כבר - להיפך, זו נעמה שתעשה מזה עו דאידיאל ל"למה הם צריכים להיות ביחד". זה נכון שהוא חיכה להבטחה שלה לא לנטוש אותו שוב - רק שהרצון להתוודות בכלל בא מוקדם מדי לדעתי.

להרגשתי

אם גילה הייתה ממשיכה ללחוץ עליו לגבי רגשותיו לנעמה, והוא היה ממשיך להתנגד, פרקי יום חמישי היו מגיעים למבוי סתום רציני.

למעלה