וואו, איזה רעיון מ-ע-ו-ל-ה לפורום!

DNile

New member
כנראה שהנסיון שלך באמת מוגבל.

כי כשהאנשים שאני מדבר איתם מדברים על תותחים, רק בודדים מהם יצאו מקורס ממ"ס.

DNile

New member
ממש לא אנשים שיש להם כבר תואר.

לא חסרים מקומות(מודיעין, ועוד) שמעדיפים אנשים עם נסיון על פני אנשים עם תואר. אצלנו בכלל מנסים קטע מוזר - לקחת בעלי תואר ראשון במתמטיקה / מתמטיקה שימושית, ולהפוך אותם למתכנתים.

DNile

New member
מטעמי אנונימיות,

זה פשוט ישאר "המקום שממנו אני מגיע".

Amitus

New member
בדיוק..

יש לי הזדהות עצומה איתך..אבל המורה שלי דווקא בסדר..אבל חוץ מזה כל מה שכתבת כנ''ל לגבי..ודרך אגב ה"סופר גאונים" האלה שדיברת עליהם..מוכר לי מאפשיהו..מהכיתה שלי!אבל נראה לי שזה סתם הרגשה כזאת...בטוח יש דברים שאת הרבה יותר טובה מהם..חחח

help!!!

אמנם זה שרשור לא נכון, חח אבל אין לי כוח..
יש לי תוכנית עם גרפים וכאלה בפסקל (אל תשאלו - כל כך... מסורבל!!)התוכנית לא עובדת! אני משתגעת! מישהו... ?

אז ככה..

זה לא עובד לי, הוא רושם שגיאה. לא קיימת ספריה graph3 למרות שהיא נמצאת ב-UNIT. ניסיתי להעתיק את הספריה GRAPH3 ממקום כלשהו שהמורה שלי נתן לי, וזה עדיין נותן את אותה ההודעה..
זה מסורבל כי צריך לכתוב 40,000 פעם כל פעולה. פנה ימינה, לך שמאלה, תסתובב לפה תסתובב לשם.. זאת עבודה שחורה מאוד מעצבנת... אתה חושב שאם כתבתי את כל הפרוצדורות הדרושות לי לתרגיל על דף שורות מסודר, המורה יקבל את זה? חחח הוא לא מאמין לי לכל השגיאות, כי במחשב בביה"ס זה לא מציג שגיאה. זה נשמע קצת כמו הכלב אכל לי את השיעורים.

vinney

Well-known member
שני דברים

א. תשאלי בפורום שפות תכנות, אני חושב שיהיו שם יותר אנשים שיוכלו לענות לך, וזה גם לנושא הפורום. ב. למה לכתוב 40000 פעם כל פעולה? תרשי לי להכיר לך מושגים נפלאים - לולאות ומונים, כדאי לך ללמוד להשתמש בהם

כן, אבל המורה שלנו רשע מרושע.

והוא אמר לעשות הכל בלי לולאות ומונים. כדי שנלמד. מניאק. מעניין אם השיער שלו דליק.

DadleFish

New member
אני תוהה לגבי המורה שלכם,

"כדי שתלמדו"? כדי שתלמדו מה בדיוק? איך כותבים לא נכון?

vinney

Well-known member
המם...

זה כמו שבקורס קצינים הכריחו אותנו לכתוב טלקים של פקודות עם טושים, כשהמקינטושים של בה"ד 7 ישבו וחיכו לנו בחדר הסמוך

vinney

Well-known member
למה הייתי?

עם כמות המילואים שאני טוחן, אני עדיין...

DNile

New member
חחחח...

חסר לי פורום בתק"ש, אתה רוצה להחליף איתי 3 קומונות בעד הפורום הזה?

למעלה