וואו, איזה רעיון מ-ע-ו-ל-ה לפורום!

DNile

New member
מה אני, קשר"ג כמוך שמבין בסוגי

אנטנות? אני חושב שזאת הייתה אנטנת יאגי, אבל אני לא בטוח. בכל אופן, לא ישבתי ממש על האנטנה, טיפסתי על העמוד שלה. ככה זה באבט"שים, אתה יודע, משעמם, אז מחפשים קצת נוף. תוך כדי מטגנים את האשכים שלך.

DadleFish

New member
רחמיי, באמת, רחמיי

אני זוכר שבשבוע בה"ד 7 שעשינו בהשלמה ראינו את הקשר"גים שטחנו את נשמתם למוות, וחשבנו לעצמנו איזה מזל שאנחנו קציני מחשב ושבהשלמה שלנו לומדים DOS ו-MAGIC.

DNile

New member
חחחחח...

עדיף על פני ללמוד SOA בהשלמת קק"ם של ימינו.

DadleFish

New member
עזוב אותך, הכל חרטא בהשלמה הזו

אף פעם לא הבנתי למה עושים אותה בכלל. צריך יומיים ללמוד חש"צ ולסגור את הסיפור. אולי כמה סיורים בכל מיני מקומות ושבוע בבה"ד 7, זה היה כיף

vinney

Well-known member
../images/Emo6.gif

בחיי שזאת הייתה התקופה הכי כיפית בצבא בשבילי
כמעט כל החברים שנשארו לי מהצבא היו מההשלמה

DadleFish

New member
בצדק, קשר"גים הם אחלה אנשים

ברובם כמובן, זו הכללה גסה הרי... בכל אופן יותר הזדהיתי ויותר חיבבתי את הקשר"גים-לעתיד בפלוגה שלי, הרבה יותר מקציני המחשב לעתיד, ולמעשה יותר מכל שאר החילות לצורך העניין

vinney

Well-known member
קשר"גים זה עם מטורף ../images/Emo13.gif

יותר מדי טיגון מוח מהאנטנות

DadleFish

New member
זה אתה אמרת ../images/Emo8.gif

אבל באמת חבר'ה איכותיים. גם המסלולניקים שלהם הרשימו לטובה למרות שהיו בשליש פז"מ ממני בקק"צ

vinney

Well-known member
לא אוהב את המסלול...

המסלולניקים אחלה חברה, אבל לדעתי זה טעות של צבא לתת לפקד לאנשים שאף פעם לא היו חיילים בעצמם... בן אדם שמיום גיוסו מחנכים אותו להיות קצין, לא יהיה קצין טוב, ראיתי כמה וכמה מהם נופלים מאוד חזק בקטע הזה... טוב נו, לא דיון לפה

DadleFish

New member
../images/Emo32.gifאני מסכים באופן עקרוני,

למרות שזה יותר עניין של הרגשה אישית ולא תוצאה של מחקר מפרך מצידי
בכל מקרה, ככה פועל הצבא האמריקאי (לא שזה טוב או רע, קשה לי לומר).

vinney

Well-known member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gifכשנהיה כמו אמריקה

שם השירות הוא בהתנדבות לכולם, ולא רק לקצינים, והדיסטנס שם הוא לא רק בטירונות, והמלחמות שם בעיקר בסרטים - אז אולי נוכל להרשות לעצמנו כאלה דברים

למעלה