וואו כמה חדשים!

whatascene

New member
וואו כמה חדשים!

אז כן, אמנם היה אחד כזה לפני 3 שבועות בערך.. אבל חודש חדש, אנשים חדשים וכל זה
אז...... פוסט היכרות! שם: גיל: מיקום: מסנג'ר: אייסיקיו: עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: מסר לאומה:

furfur23

New member
../images/Emo108.gifעונהD:

שם:אופיר גיל:14 מיקום:צור משה
מושב תקוע באמצע העולם.><" מסנג'ר:[email protected] תוסיפו
אייסיקיו:יש לי אבל אני לא משתמשת בו עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד:ואוו הרבה באמת שאין לי כח לפרט עכשיו
XD מסר לאומה:הממ...למה אני אף פעם לא יודעת מה לכתוב בדברים האלה?

whatascene

New member
אזזז

שם: שאאאאאאני גיל: 19 וחצי (לכיוון המספר העגול, אלוהים) מיקום: (עדיין) רחובות מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: לא בשימוש עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: death cab, pearl jam, jeff buckley, rufus wainwright, smashing pumpkins ועוד ועוד.. מסר לאומה: נוסעים לאילת עוד שבועיים... שופינג?

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifעונה:]

שם:מיכל גיל:17 וחצי מיקום:ירושלים:] מסנג'ר:[email protected]. להזדהות!!:] אייסיקיו:בלעט
עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: ה-כ-ל בחתימה שלי:] מסר לאומה:חיה ותן לחיווות!. או משהו כזה:] דונט וורי בי האפי

danduuu

New member
מצטרפת ../images/Emo3.gif

שם:דנה גיל:18 מיקום:קרית אתא מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:345923467 עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד:HIM, נייטוויש, ווית'ין טמפטיישן, MCR,30STM, ולא'דעת יש עוד כ"כ המון שאני ממש לא אתחיל לפרט לכם פה P: מסר לאומה:כפרעל מיטל

להלהלה../images/Emo3.gif

שם:טליה גיל:14 מיקום:תקועה בבית כי אפחד לא רוצה לצאת. סתם, חולון[: מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:- עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד:גוד שארלוט
ויש עוד מלא אבל אין לי כח לפרט._. מסר לאומה:תוציאו אותי מהבית!!1 אני אתחרפן.

Let it Bleed

New member
עונה+ בדיקת חתימהD:../images/Emo217.gif

שם:מישל גיל:15 מיקום:ראשון מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: לאדעת עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד:MCR,FFTL,איידן,אנטר שיקארי, FATA ממ עוד המון>< מסר לאומה: א סורפרייז פארטי? פור מי? יו שודנט הב! *אצבע*

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifאהה, אהבתי את החתימה!!../images/Emo47.gif

במיוחד את:A surprise party? For me? You shouldn't have. חחח

Let it Bleed

New member
הופעה אחת של מאמא../images/Emo217.gif

כשג'רארד עושה את הדבר הפטתי הזה בסוף שהוא יעני בוכה ואז זה הופך לצחוק והוא אומר את זה.

Let it Bleed

New member
יש יותר מהופעה אחת שהוא עושה את זה../images/Emo217.gif

זה היה בהופעה של רוק אמ רינג.

Rose131

New member
D:

שם:נועה גיל:כמעט16 מיקום:ירושלים\מבשרת מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:- עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד:בעיקר MCR וHIM מסר לאומה:קולה#@^%#@

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שם: שחר. גיל: 15 ורבע. מיקום: ראש העין. מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: - עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: לוסטפרופטס. מסר לאומה: יש לי ציצי גדול. מישהו רוצה?

למעלה