וואו כמה חדשים!

O L g i T

New member
טהנהנהיייי

שם: אולגי גיל: 17 מיקום: ראשון מסנג'ר: בקשו אייסיקיו: אין עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: אס בלאד ראנס בלאק, ברינג מייייי!!!! , קאליבן, FFTL, לאמב אוף גאד, בלאק דאליה, בלאד בראדרס...ועוד. מסר לאומה: בנאדם שהכינוי שלו הוא "אבריל לאבין" לא יכול להבין במוזיקה, ובטח שלא יותר ממני D:

AvLaViGnE

New member
זה עושה את המצב שלך עגום להפליא ......

כי אם איש שאוהב את אווריל לאוין מכיר ומבין במוזיקה יותר ממך מזה אומר עלייך?... כשאני היייתי ברדינג 2003 וראיתי תלהקות שהיום את שומעת ומרגישה קולית את היית קצת אחרי הבת מצווה א-ו-ל-ג-ה פעורה קטנה :) Avril Lavigne ROX

O L g i T

New member
רגע,

איך זה שאתה ככ בטוח שאתה מכיר ומבין במוזיקה יותר ממני, אם כל מה שאתה יודע עלי זה בערך.. מה שכתוב ב"עולם שלי"? יאלה תפסיק לחוש כבר ותעוף מפה, אלוהים [פחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבריל לאבין חחחחחחחחחח ועוד גבר ששומע אותה!!! ועוד בן 23!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח]

AvLaViGnE

New member
את מוכנה להסביר לי...

מה הבעיה בלאהוב את אווריל לאוין?.... היא זמרת מעולה יש לה שירים הרבה יותר טובים מכל השירים שמציגים אותה.. אני ממליץ לך לשמוע תדיסקים שלה במלואם ואז להחליט

O L g i T

New member
אני אוותר על הרעיון..

שנאה של שנים, what can i do ? אבל תהנה

עונה!../images/Emo55.gif

שם: הדר גיל: 15 וחצי מיקום: חור ליד נהריה מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 278436103 עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: Evanescence, 30Seconds To Mars, MCR, Paramore ועוד.. מסר לאומה: תאכלו דלעת!

cultured milk

New member
עונה.

שם: תמר. גיל: 13. מיקום: ירושלים. מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: נראה לי שיש לי, אבל אני לא ממש זוכרת את המספר
. עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: Smashing Pumpkins, Aiden, Sonic Youth, MCR, HIM, Taking Back Sunday, FFTL והמממ עוד המון אבל שיהיה... מסר לאומה: ביקשתי היום מאמא שלי לקנות לי מיץ, והיא קנתה קולה... חבל.

GD ROCKS

New member
האמ.

שם:רותי גיל: 17 מיקום: ב"ש מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: חח עזבו עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד:ממ MCR, Alexisonfire, Brand New, Incubus, Taking Back Sunday ועוד מלא אבל אין לי כוח. מסר לאומה: אני שונאת פיסיקה. שונאת. החופש התחיל ואני כאילו עדיין לומדת :/ אוח שיעבור כבר ):

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifP:

שם:לילילילילי. גיל:15.5^^ מיקום:ליד המחשבO: מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:- עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד:דרים ת'יאטר, אופת', הדורז, פלאסיבו, לד זפלין, פורקיופיין טרי, HIM, אינטו אטרניטי, פינק פלויד, 30סקנדס טו מארס, מיוז, אליס אין צ'יינס, הביטלס, קווין, נירוונה, קאמל, AFI, אנת'מה. יש עוד, להמשיך?
מסר לאומה:הממממממ. קולה זה לא בריא!

danduuu

New member
הדורז../images/Emo99.gif../images/Emo47.gifאליס../images/Emo99.gifקווין../images/Emo99.gif

אני אוהבת את הטעם שלך במוזיקה

nesta girl

New member
../images/Emo180.gif

שם: מורן גיל: 19 מיקום: על הכסא מסנג'ר: מישרוצה שיבקש אייסיקיו: דיטו עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: שוב? קורן, לד זפלין, הדורז, המי ועודדד... מסר לאומה: האנטומיה...

Noa Tsror

New member
:)

שם: נועה גיל: 17 בקרוב מיקום: ב"ש סיטי מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: - עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: אלכסיס, גארבג', דסנדנס, פלסיבו, אינקיבוס, בלינדסיד נמממ לאדעת זה מה שלידי מסר לאומה: משעמם לי.

Pushoka

New member
D:

שם: טל גיל: 13 וחצי מיקום: מרכז מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: אין עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: טוקיו הוטל, גוד שארלוט, פראמור, 30סקונדס טו מארס ועוד P: מסר לאומה: האמ.. אני ילדה משועממת.

taltol14

New member
תשובות D:../images/Emo97.gif

שם: טלאור גיל: 14 מיקום: חיפה (והצפון
) מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:
עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: הרבה, אבל הלהקות שאני הכי אוהב זה MCR ודה יוזד כמובן
מסר לאומה: בעע

למעלה