וואו כמה חדשים!

היילו:)../images/Emo192.gif

שם: יעל גיל: עוד חודש 16 ^^ מיקום: כפ"ס מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: לא בשימוש עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: MCR, Muse, Radiohead, Jeff Buckley, Patrick Wolf, The Smiths וכו' וכו' מסר לאומה: כואב לי הראש

טוב...ME

שם:רעיה גיל:17.5 מיקום:דרום... מסנג'ר:דפוק רצח-לא מתפקד בשיט אייסיקיו:-- עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד:MUSE ,3 doors down,counting crows,hellogoodbye ,the verve,blink 182,relient k, fall out boy ,the offspring ,travis,suede,neil young,david bowie, the smiths,the cure, coldplay,the dandy ' warhols,incubus,ncfly,funeral for a friend,green day,sheryl crow,queen,REM,red hot chili peppers,staind,taking back sunday,the cardigans,, , ועוד , אבל אין לי ממש כוח.... מסר לאומה:תעשו מה שבראש שלכם כי בסוף זה החיים שלכם!! ואל תתנו לאף אחד לרדת עליכם או לפגוע בכם...(עזבו עובר אליי חודש נורא!) Blink 182

../images/Emo217.gif../images/Emo41.gif../images/Emo176.gif

שם: מיטל. גיל: 15 ב-17/7 מיקום: ת"א מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: >< עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: איידןO: ואמסיאר העיקריות. מסר לאומה: אני אהיה מקורית ואגיד: כפרעלדנה3>

danduuu

New member
למה את לא בפורום HIM? ../images/Emo9.gif

בואי, אנחנו נחמדים :)

ני D:

שם: נוי גיל: 16 וכמעט כמעט חודש :) מיקום: עפולה. חור. מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: אין. עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: גוד שארלוט, הינדר, דה אקזיס, לינקין פארק, פרום פירסט טו לאסט וכו'. מסר לאומה: time takes us all! או וואטאבר.

MCR16

New member
היי ../images/Emo140.gif

שם: תמר שביט גיל:14 וחצי. מיקום:קדרון, חור מושלם ליד רחובות. מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו: נופ. חרא של דבר -.-" עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: ווהו... MCR[מש הגעתי, וואו -.- הכינוי שלי בכלל לא מסגיר אותי], Smashing Pumpkins, FOB, GNR ועוד איזה כמה שאני לא זוכרת ><" מסר לאומה: The Used? They Fucking Rock, especally when Bert goes mad! XDDDDDD Peace

למעלה