וואו

mokasosex

New member
אההההההה החליפת שומן ../images/Emo6.gif

למה שימשו או ישמשו שאר התמונות שהוא צילם?

heart1soul

New member
אתם מפספסים את הנקודה העיקרית!!!!!!

זה אומר שיש למישהו את הדיסק!!!!!!! יש שמועה שחנויות בקנדה כבר קיבלו אותו! והאמת? ממש לא רע לדעתי

InbarKiii

New member
סורי אדם..

אני עדיין לא מוצאת בזה שום דבר יפה חחחח עדיין נראה לי כמו חליפת בלון מזעזעת

mokasosex

New member
חחחח לגמרי.

אבל נראלי שאם זה אדם במציאות נבין כזה זה יפה
אנניייי רוצה דיסק ביד

mayarel

New member
טרקול!!!! הוא אומר שהוא ממש אוהב את דרייק חחח

את צדקת!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |אוכלת את הכובע| |לא מבינה אז מה קרה שם|

nini18

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo122.gif

הוא אהב אותו בתור אחחח והוא בטח היה שיכור. אוי ועכשיו נצטרך לסבול את ריקוד הניצחון של טרקול לנצח חחחחחחח
חחחח

mayarel

New member
למה?? חחחחחחח אני שמחה בשבילה!! חחחחחחחחחחחח

טקרול לא יודעת מה ישמח אותך יותר.. זה או האלבום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
שמחה בשבילה? מה יש לשמוח?? אני עצובה על הטעם

הגרוע של BB
ומאוכזבת קשות... אבל מזל שזה יצא היום אז הכל נשכח כי בסופו של דבר מה שפה חשוב זה המוסיקהההה (נו טוב וליטל
)

mayarel

New member
תקראו את הראיון!! ממש מעניין

אדם נשמע שם מאוד נוגה ומבולבל.. או שרק לי היה נשמע ככה? מעניין לשמוע את התפיסה שלו על זוגיות ואהבה.. מתוק נסיכה שלי. הלוואי שימצא את מי שייתן לו את השתחושה הנכונה בזה. הוא ממש בטראומות מהקהילה ההומוסקסואלית.. חחחחחחחחחחחחחחחחח.. אולי זה קטע של AL שהם קצת יותר מידי סקס סמים וחיצוניות .. גם הסטרייטים.. אז ההומואים ב-כ-ל-ל.. מתוקי רוצה משהו אחר. נשמה
מעניין אם באמת נפרד מדרייק בגלל לוחות זמנים. עדיין לא קולטת מה היה שם. מוזר. כיף לקרוא שהוא הרגיש חופש יצירתי וחיבור עם המפיקים שלו. עכשיו ששמענו את הדיסק מרגישים איפה הצד האומנותי יותר ניצח ואיפה המסחרי.. חחחחחחחחחחחחחחחחח.. מתוק. הרג אותי מצחוק עם המיקרופון באיידול
וכמה הוא מקלל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יודעת למה עליו זה כל כך חמוד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

heart1soul

New member
תודה!!האינטלגנציה שלו מפתיעה אותי כל פעם מחדש

הוא ממש ממש רהוט חכם וצנוע.. הוא לא עושה מעצמו משהו שהוא לא ואני כל כך אוהבת את זה

nini18

New member
פשוט מלךךך ../images/Emo47.gif ציטוט נבחר

I have to say, I didn’t really expect to see someone on Idol tour jerking off a mic stand. You know what was really funny about that -- a woman came up to me in the autograph line and was like, “This is a family show. You need to make this more appropriate.” And I looked at her and said, “I don’t need a lecture from you.” I kinda smiled and she was like, “But there’s little girls in the audience.” I said to her, “They probably don’t know what I’m doing. You do. They don’t know what I’m doing. They just think I’m playing with my mic! They don’t know that I’m jerking off. They don’t get that yet. Come on! And, if they do, then…sorry.” חחחחח מתה עליוווווו תודהה על הקישור

למעלה