וונסה מטרידה מינית

צאטמן14

New member
וונסה מטרידה מינית

תארו לכם שאחד הבנים היה פותח את המקלחת לאחת הבנות ומציץ היתה קמה זעקה בכל הארץ,, והיו זורקים את אותו אחד וונסה עושה את זאת בשיטתיות וונסה מטרידה מינית את הבנים בבית והאח הגדול לא עושה כלום עזבו איך שהיא מתעללת בליבו של איתי ובאוזניים שלנו עם הקול הצורם שלה והלא נעים לשמיעה :

זואי35

New member
אני מסכימה איתך

אם זה היה קורה מצד הבנים, באמת היתה זעקה גדולה והיו מטיסים אותו מהוילה. גם לי לא ברור מה ההבדל ולמה לא מעמידים אותה במקום על התנהגות כזאת. כתבתי פה את דעתי עליה גם לגבי איתי, למרות שלפני כמה דקות ראיתי שאיתי נותן לה לעשות לו מס'ג עם הרגליים שלה, וזה עורר בי תהייה מאוד גדולה לגביו. כנראה שלטנגו תמיד צריך שניים.

זברה17

New member
וונסה מול שפרה

ההטרדות המיניות של וונסה הם כאין וכאפס , לעומת הרוע של שפרה לוונסה של לב רחב , חנון ורחום לעומת הלב הקר והסגור של ששפרה וונסה שוכחת וסולחת שפרה נוטרת ונוקמת. וונסה, עממית מדברת בגובה העיניים וקל להתחבר אליה. שפרה ,יושת באולימפוס , מורמת מהעם. וונסה פשוטת הליכות , אותנטית וישירה שפרה ,מייעפת את עצמה לדעת ומנסה כאילו לשחק אותה , כאילו וכאילו חכמה. כאילו ?

היי סיטון מה עניינים../images/Emo13.gif

ידעתי שהכתיבה שלך מוכרת לי מאיפשהו + האובססיה נגד שפרה + האובססיה בעד הבובלילים = סיטון, צבא הדורבנים חחחח אתה פתאטי...

Pale Blue Eyes

New member
חחחחחחחחחחחחח

טוב, סיטון

ונסה מכניסה הרבה אקשן ואילו שפרה מטרידה

את הצופים עם החפירות שלה ועם כל התכונות השליליות שלה.

צאטמן14

New member
שפרה

שפרה מטרידה אותי ושכמותי הרבה זמן הטרדה מוחית על זה ההפקה לא תעיף אותה,,, אבל הקהל (אנו) כן זה מראה כמה נאוירים הם בהפקה אני מציע להדיח את ההפקה מה אתם אומרים ?? :)

טולי88

New member
שפרה היחידה שצריכה להישאר

במה היא מטרידה בחוכמתה? הבעיה ב-ה הידיעה שההפקה עושה מה שהיא רוצה כמו שטיפת המוח הסמויה שלה לשנאות את שפרה מה הייתה רוצה בעתיד...שילדתך תהיה דומה לעינב או לשיפרה? אני אישית מתביישת שיש אנשים כמו עינב בעולם ואם הייתי אמא שלה הייתי מתביישת נורא. למזלי ביתי קיבלה חינוך אחר ותודה לאל שהיא תהיה אחרת לגמרי רק כמו שיפרה.

במה היא מטרידה????? כנסי.../images/Emo41.gif

שפרה_קראה_לאשר_בן_זונ_ושיצא_לו ילד ה-ו-מ-ו והיא כל הזמן אומרת שילך להזדי** על יוסי וכשאשר היה אמרה גם עליו. והיא מדברת על הפה של יוסי? היא בישלה את האוכל של אמא של אשר בחג כדי שלא יאכל ממנו, כעסה על צבר בגלל שרצה לעשות לבנו בעתיד ברית מילה, רצתה להביא את הברית החדשה כדי לעשות דווקא לאשר, מרכלת ואוכלת כל היום,צבועה. עברה אחד אחד מהדיירים והסיטה אותם נגד יוסי ועינב תמכה בשטניות של שי לאורך כל הדרך השתתפה בחרם על נעמה שגרם לה לפרוש בסופו של דבר בחג המולד היא הולכת לכנסיה עם אחיות שלה לשמוע את המיסה אני פשוט מרחם על מי שאוהד אותה זה אומר איזה מין בן אדם הוא. לא סתם מדינת ישראל לא יכולה להסתכל על הפרצוף שלה ולשמוע את הקול שלה.

זאת האמת המלאה, ואת עושה מעצמך צחוק בזה..

שאת קוראת לי סיטון, אני זה הבורר מקשת וצבא הדורבנים זה רק עוד אחד מתומכי יוסי, בניגוד לשיפרה ליוסי יש מליון תומכים לשיפרה רק שוחרי רוע אנשים רעים ומשפחה מבינה את ההבדל?

Pale Blue Eyes

New member
איזה קטע, סיטון

לכל השלושה יש אותו סגנון כתיבה, שנאה אובססיבית לשפרה, שימוש בסמלים דומים. חחח ואני מביכה את עצמי?

למעלה