אני לא מבין משפט אחד ממה שאתה אומר...
בשביל בנאדם שקורא לעצמו האינטיליגנט, נראה שיש לך כמה בעיות קשות בהבנת הנקרא, ובהבעה, אבל שיהיה, אסביר את זה בפשטות: העובדה שיוני לא נעלב מזה, גם היא לא מצדיקה את זה שונסה נכנסת לאנשים למקלחת מתי שבא לה. הרי אם במקום שחר היה נכנס לבנות למקלחת זה לא היה עובר חלק, נכון? פה הבעיה. אלא שבמקום להשאר על הנושא, אנשים פה התחילו לחפור על כמה שפרע היא חרא של בנאדם וצריך להעיף אותה. אני מסכים, היא מעצבנת (אני לא אתיימר לדעת שהיא חרא של בנאדם על סמך מה שאני רואה בטלוויזיה) וצריך להעיף אותה, אבל זה פשוט לא קשור לנושא ההודעה. וזה גם לא רק בהודעה הזאת. וזה טיפשי שכל פעם שמישהו אומר משהו רע על אחד הדיירים באים ואומרים שגם אם זה נכון, אותו דייר הוא כאין וכאפס לעומת הרוע של שפרה. זה פשוט גובל באובססיה, שלא לומר טמטום. העובדה שיש לידך בנאדם פי 10 יותר חרא, לא עושה אותך בנאדם טוב. זה כמו שפעם כתבתי פה על ההתבטאויות הגזעניות של עינב, ומיד קפצו חמישה אנשים לספר לי על ההתבטאויות הגזעניות של שפרה. אחלה, אבל לא אכפת לי מההתבטאויות הגזעניות של שפרה, כי שפרה היא דמות שנואה, והיא לא הכניסה מונח גזעני חדש דנדש לסלנג בישראל (פרדימן), עינב לעומת זאת כן. הגזענות של עינב לא מעניינת אותי. מה שמפריע לי הוא העובדה שהקהל והעם פשוט אימצו את הסלנג הזה, ונראה שלאף אחד זה לא מפריע (בזמנו השוויתי את זה לכאילו הייתי הולך ברחוב וצועק לכל המזרחים שאני רואה "צ'חצ'חים". ועכשיו יגידו לי כל מיני אשכנזים "וואלה, אני אשכנזי, ולי לא מפריע הביטוי פרידמן" ובכן, חבל, זה צריך...