וונסה מטרידה מינית

קפרי

New member
זה הסיגנון, אובססיה בטרוף ולרדת ברמה אח"כ

להאשים, כאילו השרמוטה של האבא יוסי לא נחשבת זה רק כי עיצבנו אותו, קודם היה הסריגה , אחר כך הפוני, אחר כך הקללה ועכשיו תודה לאל האי אמונה שלה, כולם כאן עבדי הקדוש ברוך הוא, שוב, יוסי האבא לא כיבד את עינב אוהבת הדת בהנחת כיפה על הראש בערב שבת וכולם התלהמו על צבר, נו באמת.....

זה כל מה שתת-רמה כמוהו מסוגל לעשות

הוא היה מסכן אם לא היתה את האופציה של העתק/הדבק, האומלל היה צריך לשבת ולהעתיק כל פעם מחדש את אותה הודעה...

אורישקי

New member
ממש לא נכון

כששפרה אמרה על אשר-שיילך להזדיין-הכוונה לא הייתה קללה,הכוונה-מי הוא בכלל אשר שלא יקבל אותך? מאחלת לו ילד כמו לאון-היא דיברה על ילד עם התכונות הטובות של לאון. תפסיקו להוציא דברים מהקשרם.

צאטמן14

New member
אל תקחי את זה קשה

אם הייתה לי אפשרות בחירה בת כמו שפרה או עינב וזהו שאין לי אפשרות אחרת (כמו שיש לנו כעת) יש לנו את עינב ושפרה ,ולכן הייתי בוחר בת כמו עינב הייתי מחנך אותה אחרת היא ברת חינוך, שפרה לא ברת חינוך ועובדה ראי איפה הורייה ואיה היא

יש משהו שלא ברור לי

למה תמיד כשמישהו אומר משהו רע על אחד הדיירים, פתאום מסבירים כמה הדייר הזה הוא מצויין לעומת שפרע. סבבה, שפרה היא התגלמות הרוע, שרץ השטן עלי אדמות, אבל איך הרוע שלה מצדיק את ההטרדות המיניות של ונסה? תשובה: הוא לא!!!

לא נראה שיוני סובל מזה עובדה שהוא איתה../images/Emo140.gif

ולמה תמיד כשכמו שאתה אומר "סבבה, שפרה היא התגלמות הרוע, שרץ השטן עלי אדמות" אתה בא להשוות את כל הרוע והדווקא ששיפרה עשתה לונסה? טמטום מוחלט. במיוחד כשיוני לא רואה את זה כהטרדה מינית והוא בן אדם מבוגר, אז אתה דואג לו? אוי איזה בן אדם מלאך.. או שפשוט מסית נגד ונסה? לא קנית פה אף אחד תמצא משהו חדש לרכב עליו.

אני לא מבין משפט אחד ממה שאתה אומר...

בשביל בנאדם שקורא לעצמו האינטיליגנט, נראה שיש לך כמה בעיות קשות בהבנת הנקרא, ובהבעה, אבל שיהיה, אסביר את זה בפשטות: העובדה שיוני לא נעלב מזה, גם היא לא מצדיקה את זה שונסה נכנסת לאנשים למקלחת מתי שבא לה. הרי אם במקום שחר היה נכנס לבנות למקלחת זה לא היה עובר חלק, נכון? פה הבעיה. אלא שבמקום להשאר על הנושא, אנשים פה התחילו לחפור על כמה שפרע היא חרא של בנאדם וצריך להעיף אותה. אני מסכים, היא מעצבנת (אני לא אתיימר לדעת שהיא חרא של בנאדם על סמך מה שאני רואה בטלוויזיה) וצריך להעיף אותה, אבל זה פשוט לא קשור לנושא ההודעה. וזה גם לא רק בהודעה הזאת. וזה טיפשי שכל פעם שמישהו אומר משהו רע על אחד הדיירים באים ואומרים שגם אם זה נכון, אותו דייר הוא כאין וכאפס לעומת הרוע של שפרה. זה פשוט גובל באובססיה, שלא לומר טמטום. העובדה שיש לידך בנאדם פי 10 יותר חרא, לא עושה אותך בנאדם טוב. זה כמו שפעם כתבתי פה על ההתבטאויות הגזעניות של עינב, ומיד קפצו חמישה אנשים לספר לי על ההתבטאויות הגזעניות של שפרה. אחלה, אבל לא אכפת לי מההתבטאויות הגזעניות של שפרה, כי שפרה היא דמות שנואה, והיא לא הכניסה מונח גזעני חדש דנדש לסלנג בישראל (פרדימן), עינב לעומת זאת כן. הגזענות של עינב לא מעניינת אותי. מה שמפריע לי הוא העובדה שהקהל והעם פשוט אימצו את הסלנג הזה, ונראה שלאף אחד זה לא מפריע (בזמנו השוויתי את זה לכאילו הייתי הולך ברחוב וצועק לכל המזרחים שאני רואה "צ'חצ'חים". ועכשיו יגידו לי כל מיני אשכנזים "וואלה, אני אשכנזי, ולי לא מפריע הביטוי פרידמן" ובכן, חבל, זה צריך...

Pale Blue Eyes

New member
תתעלם מ"האינטיליגנט" הוא חשף את עצמו

זה סיטון מהאתר של "קשת", הוא אובססיבי בשנאה שלו לשפרה, ויש לו פה מלוכלך (משום מה פה הוא עוד איכשהו שומר על שפה מתונה). אם אתה צריך הוכחה, יש לי צילומי מסך של ההודעות שלו ותשווה בעצמך. (אחותי ניהלה את הפורום של שפרה בקשת, היא צילמה את ההודעות שלו על מנת להתלונן עליו).

אני כבר מהבוקר מתעלם ממנו וגם אמרתי לו את זה

מילא זה שהוא אובססיבי, אבל הוא גם פונה אלי בגוף נקבה החוצפן הפנאט הזה שמקומו בביב השופכין.

"רוכב הכוכבים" אמרנו שלא בריא להגיב ל..

הודעות של עצמך נכון? או שיש לך פיצול אישיות או שאתה חושב שזה באמת עובד על אנשים.. מצחיק..

Pale Blue Eyes

New member
רוכב הכוכבים, נראה לי שהוא\היא התכוון\ה אליי

אני לא מתייחסת יותר להודעות שלו, הוא חשף את עצמו: האינטיליגנט= ROZ של הצאט= סיטון, הבורר, צבא הדורבנים (מהאתר של "קשת").

למעלה