וונסה מטרידה מינית

My Little Fairy

New member
שהבנים יתלוננו!

כל עוד הם לא מתלוננים, אי אפשר להוכיח שזה באמת מטריד אותם מינית.

טוב שלא עינת מטרידה מינית

כי אז זה היה נחשב לפורנו אדום ,משכב גבר עם פרה חחחחחחחחחח

פפפרח

New member
אפילו בתור חילוניה

אני שואלת את עצמי לעזאזל איך שפרה יכולה להיות כזאת אנטי ועוד להראות את זה ללא היסוס.. עד לא מזמן אהבתי אותה, וגם היום אם אשב איתה יהיה לנו מה לדבר, היא בחורה שיכלית וכייף איתה והכל.. אשת שיחה. אבל הדיעות שלה כבר מעלות לי את הפיוזים.. היא לוקחת את צבר החמוד הזה ומכניסה לו בכח דיעות מטופשות.. מה אכפת לך אם הוא רוצה לעשות ברית לבן שלו? ולמה להכניס לו לראש לא לצום בכיפור? להפוך אותו בכח לאנטי??.? לעזאזל תהיי אנטית, אבל את לא אמורה לסחוף אלייך את כל מי שסביבך.. להכריח אותו לחשוב כמוך, לרכל עליו אם לא ולדחוף לו בכח את הרעיונות שלך. זה מתסכל אותי. אני מקווה שישלחו מספיק סמסים בשביל להשאיר את צבר בתוכנית.. מה גם שהוא בין היחידים שם שבאמת זקוק למליון.

Princess Galush

New member
למה להגיד שהיא מסיתה אותו?

צבר אתאיסט מוצהר, ולכן הדיעות שלו דומות לשל שפרה. תאמיני לי, הוא לא היה מחליט לא לצום בגללה.

קפרי

New member
אז זו את שלא יודעת לקבל את האחר בגלל דיעות

היא מצידה מנסה ואומרת, מי שטיפש ישתכנע ואני באה ממשפחה דתית, אבא עם כיפה ואמא כיסויי ראש. אתם כאן לא יודעים לקבל את האחר, פרט לכך היא מרשה לעצמה לשוחח עם צבר בגלל שהרגישה קירבה ביניהם, צבר לא חייב לקבל.

BeN ShaDe

New member
מסכים מאוד.

היא דוחה ומגעילה ואם בן היה מציץ לה או לכל בת אחרת במקלחת - מהר כל התקשורת הייתה יוצאת בכותרות "הטרדה מינית בשידור חי" וכדומה. זה מעצבן שאף אחד לא אומר כלום בעניין , אבל אם זה היה ההיפך , המדינה הייתה שוצפת וגועשת.

צאטמן14

New member
אחי

אם היא באמת על הגריל היום מול שיפרה וצבר אנו ניתמוך בה ונתדיח אותה אחרי סגור? (לעומת השחקנים באח הגדול לנו מותר כן לתאם הדחות :)

למעלה