ווסטרן\אינגליש XD?

המטרה היא לא למשוך.

אבל כמו בכל ענף- יש כאלה שכן ויש כאלה שלא. בסליידים יש את אלה שמושכים, ויש את אלה שלא מושכים. שוב, אני לא מדברת על האילוף, אני מדברת על עצם הרכיבה עצמה. אגב, אם אני לא טועה, גם באינגליש באילוף צריך לשבור את הסוס כדי שירשה לרוכב לשבת עליו ולעשות את מה שהוא מבקש ממנו.

אה, ואיך בדיוק הצגתי את האינגליש

כדבר רע? כתבתי שיש מתח במושכות וכל זה(*) ושזה מפריע לי. (*) וכל זה- העניין של המושכות הקצרות.

ווינגז

New member
שימו לב

בעקבות כמה מקרים פה - אני רוצה להזכיר - לא לרדת לפרטים על חוות מסויימות/מדריכים מסויימים בבקשה, זה לא לעניין.

2eye

New member
אניי :]

אני התחלתי עם הסוסים לפני שעזבתי את ה
, בערך. כשהייתי קטן (בערך גיל 3-4) דוד שלי עוד רכב. הייתי מדיע לחווה (ג'וקי קלאב) והוא היה עושה לי ולאח שלי שיעורים. כבר מאז ידעתי שאני רוצה להיות כמוהו, רוכב קפיצות
. אז עברתי למאמנת אחרת, והפסקתי מסיבות טראומתיות בשביל אחד בן 7. לא חשבתי שאני אחזור לרכב. אחרי 3 שנים, אותו הדוד החליט לנסות להחזיר אותי לענף, אומנם כבר לא בג'וקי, אבל לא הייתה לזה חשביות מבחינתו. התחלתי שוב מ-0. כל השלוש שנים בבצרה רק חיכיתי כבר לקפוץ, ובסוף זה קרה. אפשר להגיד שזה זורם לי בדם, או שזה סתם מקרה, אולי זה פשוט דוד שלי? לא ניסיתי באמת לרכב ווסטרן, עשיתי רק טיולי ווסטרן עם אבא. לא חשבתי לנסותף אבל אחד הדברים שאני רוצה לעשות זה ספין, כמה שזה מוזר, אבל מאוד בא לי
אני חושב שאני אוכל להתחבר לווסטרן, אבל למרות שלא ניסיתי עדיין, אני כמעט בטוח שהאינגליש זה המקום שלי. אבל טכלס, אם לא הייתה לי אופציה לרכב אינגליש, הייתי ממשיך לרכב, בווסטרן, כי אחרי הכל...סוס זה סוס, לא משנה למה הוא מאולף.

SoosKatan

New member
אני

אני מרגישה שייכת לשתי הענפים.. אמנם אני יודעת ווסטרן הרבה יותר טוב מאינגליש, אבל אני ממש מעוניינת ללמוד גם אינגליש, לגוון. התחלתי באינגליש כשהייתי בכתה ג', כשגרתי באוקלהומה [אמריקה] וכשחזרתי לארץ היה לי הפסקה גדולה אבל חזרתי גם לאינגליש, אבל אחרי שנה בערך סגרו את החווה, אז היה לי שוב הפסקה, ואז חזרתי לווסטרן [החווה היחידה הקרובה לבית] ומשם ועד עכשיו זה ווסטרן.. אני לא מרגישה שייכת לשום ענף מסויים, זאת אומרת, אני כן מכירה הרבה יותר ווסטרנים וכאלה, אבל מבחינת אני, הרכיבה והסוסים- בשבילי זה שווה..

למעלה